Şimdi Ara

LOGITECH X-530 mu yoksa PHILIPS MMS460 mı? lütfen indirimde ona göre alıcam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar hiç anlamam bu işlerden bi yardım etsenız philips çünkü indirimde bu aralar ona göre alıcam , özellikle film izlemek için alıcam.şimdiden teşekkürler

• x-540
  • Philips MMS460'ın ses kalitesi X-530 dan daha iyidir,ben Z5500 den önce MMS460 kullandım.fakat fiyat acısından Logitech daha ucuzdur.
  • Bende x540 öneririm x530 yerine x540 daha mantıklı.
  • MMS460 daha canlı ses verir, x530 ise daha yumuşak ve dolgun bas verir. Karar senin

Not: Zamnında mms430 ve x530 kullandığım için uzun bir süre karşılaştırma imkanım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Eylül 2008; 17:56:21 >
  • Logitech x-530 al kesinlikle.... ses kalitesi istiyorsan bendede x-230 war 2.1 çok memnunum piyasadaki çoğu 5.1 den iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: calypsoo

Logitech x-530 al kesinlikle.... ses kalitesi istiyorsan bendede x-230 war 2.1 çok memnunum piyasadaki çoğu 5.1 den iyi

neden kesinlikle dediniz,X540 daha iyi bir seçim olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

logitech x-230 al ses kalitesi müthiş kendim kullanıyorum hemde ucuz 100 falan

quote:

Logitech x-230 al.... kesinlikle memnun kalırsın ses ayarını tizli yap müthiş tınısı war tizler falan süper olur ben 110 a aldım 3 ay önce bimeksten ordaki eleman bile creative 4.1 de diretmiştim onun yüzünden x-230 aldım memnunum

quote:

Bende 3 ay önce aldım müthiş ses kalitesi var piyasadaki çoğu 5.1 dende iyi yani kesinlikle artar yeter yani.. neyse subwoofer'ınızı masanızın altına koyun ses ayarının yapıldığı uyduyu pc nin yanına diğer uyduyu ise en uzak noktaya koyun. Ben çiwi çaktım duwara zaten arkada çeltik war yüksek biyere taktım diğer uyduyu şimdi müthiş oldu tiz ayarınıda birazcık pc nizden yükseltirseniz bass ıda orta halde dinlerseniz ozaman en yüksek kaliteyi alırsınız

quote:

Logitech x-530 al kesinlikle.... ses kalitesi istiyorsan bendede x-230 war 2.1 çok memnunum piyasadaki çoğu 5.1 den iyi

Bildiğimiz x230'dan bahsediyorsunuz değil mi?
    Fiyatına göre iyi bir ürün deseniz anlarım ama muhteşem ses kalitesi ve tını yorumunuz gerçekçilikten çok uzak... Sanırım coupant'ın vurgulamak istediği de buydu
    150ytl'ye kadar sistem tavsiyesi isteyen birine bile x230 önermişsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Eylül 2008; 23:55:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Bildiğimiz x230'dan bahsediyorsunuz değil mi?
    Fiyatına göre iyi bir ürün deseniz anlarım ama muhteşem ses kalitesi ve tını yorumunuz gerçekçilikten çok uzak... Sanırım coupant'ın vurgulamak istediği de buydu
    150ytl'ye kadar sistem tavsiyesi isteyen birine bile x230 önermişsiniz...

Üstadım coupant vurgulamak istediği kesinlikle bu değil bence, logitech in hiç bir ürününü beğenmeyen ve alanlarıda yanlış yaptıklarını ima eden mesajları var ben son derece yanıltıcı ve saygısızca buluyorum onun mesajlarını. Öneri isteyenlere verilen cevaplarda yanlışlık olabilir bu zaten ürünü alacak olan kullanıcının tasarrufunda bir konudur.

Memnuniyet, samimiyet ve öneri için yorumlara gelirsek ben kesinlikle kişilere saygı duyuyorum, eğer bir kullanıcı muhteşem ses kalitesi ve tını için alınan hoparlör kablosunun 1 metresinin fiyatından daha aşağıda bir hoparlör seti kullanmak durumunda kalıyorsa o çıkan ses onu tatmin ediyorsa ve dinleyince keyif alıyorsa o kişinin kişisel yorumuna yanlış demek bence yanlıştır.

Sizin fikirlerinize ve yorumlarınızı beğeniyor ve katılıyorum fakat başka boyutlar işin içine girince yorumunuza cevap vermek istedim.

Saygılarımla.

• ben mms 430 ve 460 ın performanslarını beyenmiyorum.x540 öneririrm.x530 eskidi artık
  • @xenkebikec
    Eğer hatalı birşeyler söylediysem bu konuda ilgili arkadaşlardan özür diliyorum. Sadece yukarıdaki alıntı yaptığım mesajlar coupant'ın üzerinde durduğu abartı olayını anımsattı, bu yüzden öyle birşey yazma gereği duydum. Yoksa yukarıda da yazdım gibi, ürünün "muhteşem ses kaliteli ve tınılı" denmesinden ziyade "fiyatına göre ..." denmesini tercih ederim. Böylece göreceli bir kavramı fiyatına göre ele almış oluruz diye düşünüyorum Kısacası seti yerme amaçlı bir yorum değildi kesinlikle, sadece ses kalitesinin neye göre ya da kime göre olduğu belirtilmeli... Böylece set de coupant'ın üzerinde durduğu abartı konusunda olduğu gibi eleştirilerin hedefinde olmamış olur

Ayrıca eleştiri için de teşekkür ediyorum xenkebikec Umarım kendimi ifade edebilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Eylül 2008; 0:34:23 >

• CWaRRioR
    Tabiki belirttiğiniz gibi "fiyatına göre ..." denilse çok daha sağlam ve herkes için bir yorum olur. Benim karşı duruşum nasıl böyle mesajlar varsa ve bunları uygun bir dilde düzeltme imkaanı varsa buna rağmen bu mesajların zıttı terslikte yanlışlıkta olan "5 para etmez" mantığıda olan yorumlardır.

Saygınlığınızdan dolayı ben size teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.