Şimdi Ara

LOGITECH UE BOOM BLUETOOH HOPARLÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayarda indirime girmiş. Ben aldım 1 adet. Sizde faydalanın amazonda bile iki katı fiyat var 1 hafta önce fiyatı abartısız 500 tl idi.

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech/bluetooth-hoparlor/

• Bence bu fiyata da almaya gerek yok tabi siz bilirsiniz. Daha uygun fiyata Philips vb var. Xiaomi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan biri olarak diyorum bu fiyata alınır bende 250ye almıştım teknosadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

Bence bu fiyata da almaya gerek yok tabi siz bilirsiniz. Daha uygun fiyata Philips vb var. Xiaomi var

O modelleride çok araştırdım ve dinledim bunun gibi hayvani bir ses vermiyor ayrıca google play store ve apple storeden uygulamasını indirip ekolayzır ayarlanabiliyor. Bence gayet sağlam bir cihaz.

LOGITECH UE BOOM BLUETOOH HOPARLÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuaydin -- 6 Şubat 2017; 23:22:18 >

• çok güzel cihaz.bende samsung 1500 olduğu için almayacağım.

1 adet havale ile aldım. kaçıran arkadaşa hesabı ücresiz veririm.
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    illa ki daha uygun fiyata satılan hoparlörler var ancak piyasada en baba birkaç wireless hoparlörden biri ue boom. bir de jbl flip 3 var bu fiyat aralığında. fiyat gayet iyi bu kurla
  • Tamam iyi bir hoparlör olabilir ama 240 tl para vermeye de değer mi? 75 tl,ye de logitech.in hoparlörü var, ikisini yan yana koyup dinlemek lazım ne farkı var? Ueboom 360 derece her tarafa ses veriyor o güzel gibi, bir de boom 2 var sanırım ne özelliği ekledilerse artık..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AudioPro T3 bluetooth hoparlör
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat gerçekten iyi teşekkür ederim
  • mağazada bunların hepsini denedim tek tek. ama hiç tatmin etmedi beni. bangır bangır müzik dinletmiyor size.

geçen sene forumda konusu açılmıştı (bkz.) 40 liraya canavar gibi bir alet.

http://polypad.com.tr/urun/poly-m21-bluetooth-hoparlor/#tab-id-2?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

buradan inceleyebilirsiniz. metro marketten almıştım zamanında. şu anda nereden ne kadara bulabilirsiniz bilmiyorum ama tam bir f/p ürünüdür. 2+1 100m2 evin içinde her odadan sesi duyuluyor. özellikle yazın piiz yaparken dışarıda işimi çok görüyor

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Sarj suresi 3.5 saatten 2.5 saate inmis. 2 desibel daha cok ses veriyormus.

Su gecirmez ozelligi artirilmis.

Bluetooth cekim gucu 2 katina cikmis

Bu kadar. Benim icin pek etkileyici bir ozellik yok

• Yorumlar bilgi terk

Fiyat harika, kiyaslanan urunlere gore 3 gomlek yukarida bir urun , bu fiyat da resmen bedava

Alacaklar kacirmasin

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ue+boom+360
  • Bilinen bir markanin bir BT hoparlorunu aldim bir heves, ancak bir sure sonra o kadar iskence gelmeye basladiki kullanmak, son 6 aydir sarj bile etmedim, laptopun dandik hoparlorlerinden devam. muzik dinleme aliskanliklarinizi iyi belirleyin, hele audiofili degilseniz kac gomlek ustu oldugunun hicbir onemi yok, aradaki farki anlamayacaksiniz ikisi de ayni ses yau diyeceksiniz. sirf ucuz diye alip kutusundan bile cikarmadigim urunlerim bile oldu.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, ben de dün Ankara Söğütözü mağazadan sadece bir kaç tane kalmış olan kapalı kutulardan 1'ini alabildim. (Kutuların çoğu açıktı nedense... Teşhir değil dediler; açık kutulardan da fazla yoktu; 7-8 tane kalmıştı...)

Daha öncesinde Amethyst M1 kullanıyordum, bas olarak tatmin edici ancak tizleri yok denecek kadar kötü, parasının hakkını fazlasıyla veren ancak beni tatmin etmeyen bir hoparlördü.

Logitech UE Boom çok farklı; gerçekten çok iyi bir ses rengi var, Amethyst ile falan karşılaştırılamaz. Hem tizler, hem baslar oldukça başarılı, özellikle tizleri beklentimin çok üstünde. Ses yüksekliği beklediğimden biraz düşük gibi ama fazlasıyla yeterli. (Düşük dediğime bakmayın, normal şartlarda -evde, ofiste- son sese yaklaşmanız bile imkansız...) Ürünün su geçirmez olması, darbelere dayanıklı olması gibi ekstra avantajları da var.

Almayı düşünen varsa tükenmeden alsın derim, ürünün muadili bir hoparlör almak isterseniz min. bütçeniz 400-500 lira; yurt dışı sitelerde karşılaştırıldığı ürünlere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hatta bazı 1.000 liralık ürünler bile direk olarak ürünün muadili konumunda. Kısaca 250 lira civarında bu ürüne denk bir ürün yok.

Üstteki arkadaş da bt hoparlörü olduğunu ama kullanmadığını söylemiş; burada tamamen kişisel kullanım alışkanlıkları önem kazanıyor. Kullanmayacağınızı düşünüyorsanız en azından benim gibi önce 60-80 liralık bir ürünle başlayın, ileride üst düzey bir ürün alın. Benim salonumda deck sistemim var; kullandığım 2 laptop'da da özel hoparlörler var (Dynaudio ve Harman Kardon) ancak yine de bt hoparlörü çok sık kullanıyorum. Özellikle mutfakta çok kullanışlı; bunu dışında bazen çocuklarla oynarken onların odasına götürüp müzik dinliyorum, kayın pederin bahçeli evinde bahçede dinliyoruz... Burada tavsiye edeceğim nokta batarya ömrü 8-10 saatin altında olan ürünleri almamanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 21 Şubat 2017; 11:12:53 >

• 10 kişi yazmış, 1 kişi bile fiyat yazmamış. Fiyat değişse yine fırsat sanacağız.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    239 tl idi baştan beri aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

239 tl idi baştan beri aynı fiyat

Teşekkürler hocam. Fırsatı fırsat yapan fiyatken yazılmayıp ihmal edilmesi enteresan geliyor, ondan karşıyım açıkçası.
  • Evet başlığa fiyat yazılması gerekir bence de...

Bu arada bazı renkler 239 lira değil, dikkat edin. Sanırım 360-380 gibi bir fiyatı vardı.
  • sıcak fırsatlar bölüm kurallarına göre, başlıkta fiyat olması gerekiyor, yanıyoooor, yok bööle bişi filan yazmasa da oluyor
  • Logitech Z906 ' nın amazon.de üzerinden Türkiye'ye gönderilmesini bekliyordum. Logitech G930 - G710+ - G502 - C922x ürünlerine sahibim ve geri kalan ürünlerimi de logitech olarak tamamlamayı düşünüyorum. Sizce alınır mı bu? UE Boom 2 diye bir gerçekte var sonuçta. İstiyorum ama bilemiyorum. Gerekli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

Logitech Z906 ' nın amazon.de üzerinden Türkiye'ye gönderilmesini bekliyordum. Logitech G930 - G710+ - G502 - C922x ürünlerine sahibim ve geri kalan ürünlerimi de logitech olarak tamamlamayı düşünüyorum. Sizce alınır mı bu? UE Boom 2 diye bir gerçekte var sonuçta. İstiyorum ama bilemiyorum. Gerekli mi acaba?

UE Boom 2 ile Boom arasında şu an 3 kat fiyat farkı var, bu senin kişisel kararın ama bana kalırsa bu fiyata Boom alınır, hatta 480 liraya 2 tane alınıp stereo kullanılır ve geriye 250-300 lira para kalır.

Evet Boom 2 bariz daha iyi ama 3 kat ödeyecek kadar değil :
    http://www.imore.com/ue-boom-2-vs-ue-boom-1-whats-difference

Öte yandan, 750-800 liraya çıkacaksan çok fazla seçenek var, JBL gibi markaların ürünlerini de mutlaka incelemek gerek. Her markaya da aldanma; ben ABD'de Bestbuy'da 20-30 hoparlör dinlemiştim ve Harman Kardon gibi saygın markaların ürünleri büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 22 Şubat 2017; 12:48:1 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.