Şimdi Ara

LOGITECH UE BOOM BLUETOOH HOPARLÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ue BOOM u Xiaomi, Philips gibi markaların bluetooth hoparlörleri ile kıyaslamak biraz komik olmuş

Fiyat çok iyi görünüyor ama UE Boom 2 yi alıp elimdeki JBL Flip 3 le kıyaslayınca hemen elden çıkarmıştım. Biraz daha verin JBL Flip 3 alın bu kadar parayı verdikten sonra, UE Boom dan çok daha kaliteli bir cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

Logitech Z906 ' nın amazon.de üzerinden Türkiye'ye gönderilmesini bekliyordum. Logitech G930 - G710+ - G502 - C922x ürünlerine sahibim ve geri kalan ürünlerimi de logitech olarak tamamlamayı düşünüyorum. Sizce alınır mı bu? UE Boom 2 diye bir gerçekte var sonuçta. İstiyorum ama bilemiyorum. Gerekli mi acaba?

UE Boom 2 ile Boom arasında şu an 3 kat fiyat farkı var, bu senin kişisel kararın ama bana kalırsa bu fiyata Boom alınır, hatta 480 liraya 2 tane alınıp stereo kullanılır ve geriye 250-300 lira para kalır.

Evet Boom 2 bariz daha iyi ama 3 kat ödeyecek kadar değil :
    http://www.imore.com/ue-boom-2-vs-ue-boom-1-whats-difference

Öte yandan, 750-800 liraya çıkacaksan çok fazla seçenek var, JBL gibi markaların ürünlerini de mutlaka incelemek gerek. Her markaya da aldanma; ben ABD'de Bestbuy'da 20-30 hoparlör dinlemiştim ve Harman Kardon gibi saygın markaların ürünleri büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

ue boom ile jbl 3 ün karşılaştırma videolarına baktım biraz. jbl 3 bass ve ses olarak daha iyi olsa da ue boom un ses yüksekliği daha iyiymiş sanırım bilemedim. jbl 3 de amazonda 70 euroya kadar düşmüştü

• yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    her iki model de var bende. JBL Flip 3 baslar açık ara önde. Ueboom da ise tizler daha iyi ve ses seviyesi biraz daha yüksek. Acik alanda kullanilacak ise ueboom, kapali ve sessiz ortamlarda ise jbl derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bitmiş arkadaşlar boş yere yıpratmayın birbirinizi 😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media markt ta kırmızı olanı 239 TL stoklarda. Ben aldım bir tane
  • LOGITECH X100

kurban bayramında adedini 50 liradan kargo dahil 2 adet aldım..
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/Philips-SB5200A-Bluetooth-Wireless-Speaker/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000581176#

bence yakınınızda dnr varsa deneyin 2+1 ses sistemi mükemmel bir ses şuan yine kampanyada 200 e düşmüş kampanya bitince tekrar 300 e çıkıyor fiyatı. ev tipi ahşap 2+1 tadında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

Tamam iyi bir hoparlör olabilir ama 240 tl para vermeye de değer mi? 75 tl,ye de logitech.in hoparlörü var, ikisini yan yana koyup dinlemek lazım ne farkı var? Ueboom 360 derece her tarafa ses veriyor o güzel gibi, bir de boom 2 var sanırım ne özelliği ekledilerse artık..

hocam yanyana koymadan anlasilmiyo,
    Jbl in su 90 -100 tl ye satilan tekli hoparlorunu almisti arkadas, cok memnunum dedi, bi gun bana gelirken yaninda getirsene dedim.

benim jbl charge-2 ile karsilastirdik, arkadas cihazina küstü

ama tabi arada agirlik ebat farki var, fiyat farki var, kullanim amacina gore goreceli kaliyor,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.