Şimdi Ara

LOGITECH S220 2+1 iyi midir? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
62.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben aldım s220 sorun yok ama birşeyden korkuyorum eğer seni sonuna kadar açarsam patlar yada bozulur yada cızırtı yaparmı?
  • şimdiki akldım olsa x230 alırdım ama indirimli MediaMarktan 50 tl'ye s220 aldım iyi bass vuruyo 10 dk son ses bass dinleyince 2 3 saate kulaklarım ağrıyor :D
  • Creative A300 aldım demiştim konunun başında da. Hâlâ kullanıyorum, sorun yok. Sadece uydu hoparlörlerin düğmesiz olanının kablosu hoparlöre giriş yerinde içeriden kırılmış, temassızlık yapıyordu. Tornavidayla söküp kırık yeri kesikten sonra elimle tekrar bağladım. Yine eskisi gibi sağlam. Görüntüde hiçbir fark yok.

    Ha, bir de uydu hoparlörlerin dengesi çok hassas. Masa biraz sertçe ileri geri giderse ya da sarsılırsa devriliyorlar
  • Arkadaşlar bende bir S220 kullanıcısıyım son ses tiz veya bassda bile %-0 boğulma kessinlikle boğulmuyor ama bir arkadaşımın Piranha 5500 Ses sistemi var bayıldım yha 5+1 son seste %10 boğuluyor ama öyle bir bass vuruyorki mahalleden geçen evde düğün var sanıyo mükemmel bir bası var !!

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/piranha-prn-5500-soundmaster-5-1-ses-sistemi-30728196 bknz
  • Bime ilk geldiğinde 50 tl idi. satılmayinca 2 tanesinin fiyatini 15 t yapmislar. hemen kaptim birini . galiba 15 tlye alınacak en iyi 2 + 1 hoparlördür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün aldım , sesi acayip bi şekilde kaliteli bas ise mükemmel vuruyor .


    Hiç düşünmeden almanızı öneririm , her yeri titretiyor ve sallıyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s220 kulannıyorum 2+1 lere göre çok iyi kaliteli sesi var + bass ayarı var hiç bir 2+1 de göremedim onu gayette ufak ve harika alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suikast067

    quote:

    Orijinalden alıntı: ibokozan

    beyler bassı ile dalga geçenlere söylüyorum hiç duymadıysanız yorum yapmayın duvar duvara komşuyu rahatsız edecek kadar bass var bu alette boyuna göre çok iyi ses veriyor. inanmayanlar alıp deneyebilir :)

    üst komşu da geliyo kapıya halbuki son seste vermiyorum ama

    +1
  • Dün bim 'den 55TL ye aldım memnun kaldım tavsiye ederim.
  • S220 kesinlikle al 2 sene kulandım çok güzel kalitesi falan hele bassı çok manyk
  • Geçen hafta bimden aldim fiyatına göre bayağı güzel. Boyutuda küçük perfomansi büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var mükemmel
  • ne kadar 58 mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riberyali

    ne kadar 58 mi

    55'TL ye almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir kullanmaktayım. En büyük problemim subwoofer açık olduğunda subwoofer'dan gelen gürültü. Oda sessiz olduğunda sadece fişe takılı ve açıkken bilgisayar kasasından daha fazla ses üretiyor malesef. En büyük pişmanlığım bu oldu. Onun dışında gayet başarılı bir hoparlör.

    Böyle bir sesin olmadığı iyi bir hoparlör olduğunu bilsem hemen değiştirecek noktadayım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatipoglu

    Uzun süredir kullanmaktayım. En büyük problemim subwoofer açık olduğunda subwoofer'dan gelen gürültü. Oda sessiz olduğunda sadece fişe takılı ve açıkken bilgisayar kasasından daha fazla ses üretiyor malesef. En büyük pişmanlığım bu oldu. Onun dışında gayet başarılı bir hoparlör.

    Böyle bir sesin olmadığı iyi bir hoparlör olduğunu bilsem hemen değiştirecek noktadayım :)

    O ugultu bendede var böyle bi üründe bu kadarcık ufak kusur olabilir. Arkasından dügmesini kapatınca gidiyor ama bi eksi dir sonucta .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykio

    O ugultu bendede var böyle bi üründe bu kadarcık ufak kusur olabilir. Arkasından dügmesini kapatınca gidiyor ama bi eksi dir sonucta .

    Evet ben de sese ihtiyacım olmadığı zaman ya da odada yatmam gerekiyorsa mecburen subwoofer arkasındaki düğmeden kapatıyorum. Düşünsenize, PC kapalı ama hoparlör uğulduyor. Her gün önce PC'yi sonra hoparlörü aç-kapa. Benim için oldukça rahatsız edici bir kusur malesef. :(
  • arkadaşlar bugün ürün elime geldi yanlız bu kumandanın kapağı kolay çıkıyormu sizdede ?
  • Arkadaslarr selam..

    Tv odama ses sistemi almayı düşünürken bu ürün eve hediye geldi. 5+1 alana kadar kullanayım diyorum. Kumandaya bağlı 2 kablonun yeşil olanını samsung led tv min kulaklık çıkışına taktım. Ses çok az geliyor? Yani tv nin kendi hoparlöründen kötü.. neden olabilir, tv ye bağlanmıyor mu bu alet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 haziranında philips MMS231/05 2+1 hoparlör almıştım.. ve çok memnundum. özellikle film izlerken subwoofer da devreye girince sinemada duyduğum sesleri veriyordu. ses gayet net. ses yüksekliği de 24 watt olması itibari ile gayet iyiydi.
    2009 yılında da LOGITECH S220 i aldım.. arada ciddi fark var. logitech in de ses kalitesi sinir bozucu falan değil. birçok ses gayet net. ama sinemada duyduğum sesleri duymuyorum. subwoofer kendini pek hissettiremiyor. belki 17 watt olmasından dolayı.. ses yüksekliği olarak da philips hoperlörümle arada çok fark var. ses yüksekliği az mı derseniz az değil o da idare eder seviyede..
    özetle logitech 220 idare edecek bir hoparlör , ses kalitesine önem veriyorsanız ve bütçeniz varsa bir philips e bakabilirsiniz derim..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.