Şimdi Ara

logitech mx510&mx518 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz once yazdiğim soruda yardimci olan arkadaşlara teşekkürler..

sizce bu iki mousedan hangisini tercih etmeliyim..518 ile 510 arasinda 10$(yurtdışı) fark var.vermeye değermi?veya bu mouselara benzeyen microsoftun veya başka firmalarin tavsiye edebilceğiniz bir mouse varmi?

mx510
    Image Processing: 5.8 megapixels/sec
    Resolution: 800 dpi
    Acceleration: 15g
    Speed: 40 inches/sec
     logitech mx510&mx518 ??

mx518
    MX Optical Engine, 5 custom sensitivity settings, 15 g Acceleration
    Mouse captures 5.8 megapixels every second and tracks up to 15 Gs of acceleration
    Resolution: 1600 dpi
     logitech mx510&mx518 ??

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 5 Kasım 2005, 19:13:33 >

• SAMSUNG derim fakat ömür boyu kullanılacak we süper kalite istiyorsan paraya kıymalı ve LOGİTECH almalı fazla söze gerek yok!!!
  • Benim kullandığım mouse Logitech MediaPlay mouse. Kablosuz, optik ve de uzaktan kumanda. Kesinlikle tavsiye ederim Ayrıca 30$ olması lazım fiyatı.
  • ms wireless!!!
  • a4 tech bak kardes benşmji sag ele yapışıyo memnunum modelide rfswop 50
  • bende g5 aldım 60 küsür dolar verip ben pek anlamıyon değermi değmez mi de

518 i al bence gayet iyidir

hemde fiyatı düştü
  • mx510 kullanıyorum,microsoft wireless dan sonra acaip farketti,özellikle oyunlarda gayet memnunum.
  • wolf1907 G5 i nereden aldın ben bulamıyorum?
  • @acemi38
    wolf yurtdışından almiştir.
    Türkiye'ye galiba daha gelmedi.ama razer markasinin lazer mouselarini bulabilirsin.razerde logitech kadar iyi bir markaymiş.
  • Evet banada yurt dışından almış gibi geliyor ben bi ara bavulla falan tek tük getirilip satıldığını duymuştum ne derece doğru bilmiyorum acaba öyle bişeymi dedim neyse önemli değil bu arada razer diamondback mouse çok iyi belkide en iyisi ama G5 çok şık gözüküyor onun için onu bekliyorum.
  • Razer mouse konusunda bir numaradır. A4tech,microsoft falan hikaye.

Eğer profesyonel oyun ya da çizim için alacaksan Razer bir numara.Ama şu an Türkiye'ye gelmedi. Dijital Center 30ekim gibi getireceğini söylemişti.
    Logitech de iyidir. Alacaksan 518 modelini al çünkü 1600 dpi. 510 modeli 800dpi. Yani 518 modeli 2 kat daha hassas.10$ için lafı bile olmaz.
    Ama sana tavsiyem razerın diamondback(1600dpi) ve hatta yeni çıkan copperhead modelini(2000dpi)alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 29 Ekim 2005, 16:03:26 >
  • Razer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fandango -- 29 Ekim 2005, 17:28:09 >
  • Dijitalcenter Razer satıyor. Yani TR'de var. Süper mouseları iyi bir pad ile inanılmaz performansları (en düşük 1600 dpi) var. ben Logitech'te kullanıyorum mx510,518 ama razordan sonra ağır geliyor oyunlarda. Razer özellikle oyunlarda 10 numara. Logitechleri ofis ve net için kulanıyorum. Oyunlarda hızlı,ergonomik,seri ve hafif bir mouse'a ihtiyacınız varsa kesinlikle 'Razer'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fandango -- 29 Ekim 2005, 17:27:44 >
  • Razer Firmasını anlat anlat bitiremedim ama hala Logitech diyenler var .Arkadaşlar Logitech de süper bir markadır ama Razer dan iyi değildir.Razer sadece mouse üretir(gerçi klavye de üretecek 1 sene içerisinde ama sadece bu 2 ürün grubuna hitap eden şeyler).
  • Şu an satmıyor.Sadece ön sipariş alıyorlar. dediğim gibi 30ekim gibi gelecekmiş ama dijital center bu belli olmaz yani.
    Bu arada sen CS:Source'daki Pasha-Fandan lakaplı kişi misin? Fandango nickinden o olabileceğini düşündüm de...
  • hayır O değilim. CS oynamıyorum daha fazla call of duty uo
    resident'e katılıyorum adamlar sadece mouse yapıyorlar onu da adam gib yapıyorlar
    2. sıra logitech ondan sonra sadece diğerleri var
  • g5 ve 518 lerin hatalı okuma ve atlama yaptıkları söyleniyor doğru mu??
  • Razer Copperhead ya da Logitech G5 alınmalı bu saatten sonra. Diamondback de kullandım çok güzel bir mouse ancak Logitech lerin ergonomisi benim elime daha çok uyuyor.
  • mx 518 kullanıyorum.mx 518 1600 dpi ile gayet hassas. Fakat razer diamondback kadar hafif ve teflon ayaklı olmaması dezavantajı.
  • bende de 518 var ama razermı alsam acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.