Şimdi Ara

Logitech Momo ile PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende PC den kalma momo var çok da güzel bir direksiyon ancak PS3 de maalesef tam desteklemiyor.
    Tamam herkes desteklediğini iddia ediyor bir iki oyunda çalıştığı için örneğin en çok begenilen GT5 de çalışıyor. Bazı NFS lerde de çalıştığını duydum.
    Ancak ben daha gerçekci yarışları seviyorum Dirt ya da Grid gibi ve maalesef codemaster ın bu oyunları desteklemiyor :(
    Bunu destekleyebilmesi için bildiğiniz bir ara alet adaptör yada ps3 e kurulabilecek patch vs mevcut mudur?

• benimde tam merak ettiğim bir konu kullanan yada tecrübesi olan biri cevaplarsa seviniriz.
  • yakın zamanda gt5 ile deniceğim o zaman haber veririm
  • Gt5 ilk çıktığında hatırladığım kadarı ile de sadece vites kısmı kullanılamıyordu. Gelen günceleştirmeler ile düzeltilmiş olabilir.
  • GT5'de çalışıyormuş işte, bir de gerçekçi yarış oyunlarını seviyorum demişsin. Bu platformda GT5'den gerçekçi yarış oyunu mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

GT5'de çalışıyormuş işte, bir de gerçekçi yarış oyunlarını seviyorum demişsin. Bu platformda GT5'den gerçekçi yarış oyunu mu var?

Tam ben yazıyordum. Yarış oyunlar arasında en gerçekçisi tabiki GT5. Dirt vs GT5'in yanına yaklaşamaz bile.
    Soruna gelirsek adaptör veya patch falan çıkmadı sanırım bu olayla ilgili. Gt5'te tamamen destekliyor zaten ama diğer oyunlarda denemedim. Ya yeni direksiyon seti alacaksın ya da kol ile devam..
  • oyunu aldım direksiyonda var 2 saattir güncelleme yapıcak bildigin oyun kadar güncelleme yaptı veri indirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

oyunu aldım direksiyonda var 2 saattir güncelleme yapıcak bildigin oyun kadar güncelleme yaptı veri indirdi

Yorumlarını merak ediyorum , bende de momo var kutusunda duruyor kurmaya üşeniyorum . Eğer zevkli oluyorsa kurarım.
  • Bendede momo vardı, GT5 de hiç bi sıkıntı yaratmadan süper tepkimeyle çalışıyo...
  • Beyler hic bir ayara gerek yok direk bagladim oynuyorum suanda super deli dehset birsey bide projeksiyona bagladim suanda orjinal arac kullaniyor havasindayim
  • Evet bende bir momo kullanıcısı olarak Gran turismo 5 de sabırsızlıkla denedim ve calıstırmayı başardım gayet güzel :) sorunsuz olarak çalışıyor
  • Selamlar arkadaslar,

peki PS 3 te Dirt 3 icin deneyen oldu mu? Dirt 3 ile calisiyor mu ?
  • hocam dirt daha gerçekçi gt5ten, ben ps yi sadece gt için oynayan biri olarak söylüyorum. yarış oyunları arasında formula 1., dirt 2. sırayı alır gerçekçilik dışındada hiç bişey eklenmeyen iki oyun bunlar. gt5 te daha jant lastik ebatını seçemiyorsun sadece lastik tipini seçiyorsun okadar. ama gerçek hayatta 205/50/17 ile 225/50/17 arasındaki fark epey fazla, lastik çeşidine bakılmaksızın. şimdi gt5in gerçekçi olmayan açık noktası çok.

bu tip yarış oyunlarında gerçekçiliği yargılayanların gerçek hayatta gaza basanlardan olması daha tutarlı yorum çıkarır. yoksa laflar havada kalıyor biraz...
  • logitech direksiyonları ps3 update yapmadan görüyormu acaba
  • Malesef Dirt 3 ve dirt showdown, nfs unleashed 2 dahil hiç birinde momonu çalıştıramadım, sadece gran turismoda çalışıyor bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Evet bende bir momo kullanıcısı olarak Gran turismo 5 de sabırsızlıkla denedim ve calıstırmayı başardım gayet güzel :) sorunsuz olarak çalışıyor

bendede momo vardı sadece pc die gittim bide pro aldım boşa para vermişim keşke deneseydim...
  • bndede var momo gt5 de var pc de prog kuruyoduk buda öylemi yoksa tak çalıştırmı?
  • F1 2011 veya 2012 destekliyor mu Momo Racing'i? Bilen veya deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

hocam dirt daha gerçekçi gt5ten,

yok daha neler. arcade simulasyondan daha iyiymiş
  • Bence en gerçekçi yarış oyunu süper mario GT5'e oyun demek hakarettir

Momo gayet sorunsuz çalışıyor PS3 te muhteşem bir duygu

Fakat belirtmeliyim ki Şu anda elimde olan Logitech G27 yi tavsiye ederim koltuğuyla gerçek sürüş keyfini yaşayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.