Şimdi Ara

LOGITECH MK520 KLAVYE MOUSE SETİ 99 TL+kargo=104,89 TL kliksa.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim setin fiyatı geçen 99 a düşmüştü kliksa.com da ama stok yoktu.
    şimdi baktım stok var.
    hemen aldım 1 tane.
    klavye mouse seti arayanlar kaçırmasın.normalde 150 ye en düşük büyük teknoloji mağazalarında.(n11 de 130+kargoya var)

http://www.kliksa.com/urun/logitech-mk520-klavye-mouse-seti/900176512?gclid=CPaUtJ2wqsYCFSoTwwodsYYDGw

düzenleme:

arkadaşlar klavye bugün geldi(2-3 gün diyordu sitede ama şaşırdım 1 güne gelmesine)

eski mk 320 ye göre 10 üzerinden 10 veriyorum.
    klavye çok önemli benim için,
    yazı yazması daha kolay,bilek desteği çok daha iyi.
    caps lock da ışık var.
    klavyeyi açma kapama tuşu var.
    çok beğendim.
    2 yıldır kullandığım 320 den sonra ilaç gibi geldi.
    bakalım ne kadar memnun kalacağım.(zamanla sıkıntı çıkartan arkadaşlardaki gibi olacak mı bende kide)

mouse ise mk320 nin kine göre büyük ama daha bi güzel hızlı.(m310)

kutudan klavye mouse ve alıcı çıktı.
    uzatma kablosu çıkmadı arkadaşlar.

sonuç olarak 150-170 hatta 200 tl lik klavyeyi 105 tl ye hizmetimize sunan kliksa ya teşekkürler.

LOGITECH MK520 KLAVYE MOUSE SETİ 99 TL+kargo=104,89 TL kliksa.com LOGITECH MK520 KLAVYE MOUSE SETİ 99 TL+kargo=104,89 TL kliksa.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 26 Haziran 2015; 10:41:53 >

• fiyat uygun, tam ihtiyacı olana göre
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    dün aradım stokta yok ama sepete ekle var diye.(normalde sepete ekle olmuyor stok olmayanında kliksada.)
    büsürü telefonda tartışmış mail atmıştım müşterilerinizi aldatmayın diye.
    şansıma tekrar düşmüş stoğa
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    2 ay önce 69,90 a sıfır kutu sanalpazardan aldım.
    Almanca harflerdi türkçe sticker yapıştırdım. hiç bir farkı kalmadı.
  • Geçen forumdan bir arkadaştan ikinci el olarak aldım bu paraları edeceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de işyerinde kullanmak için 40-50 TL civarı ucuz yollu wireless set arıyorum varmı bildiğiniz alayım ?
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    40-50 ye sürekli kullanıma yok hocam.
    30 tl ye codegen gördüm nette ama ona da sıcak bakmadım.
    logitech den şaşmayın derim.
    şuan bende mk320 var onu kardeşime vereceğim kendim işte mk520 yi kullanacağım hemde mk330 parasına mk520 almış oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geecce kullanıcısına yanıt
    o almanca harfliden haberim var hocam.
    bunuda alamıyordum fiyat düşünce aldım.
  • haklısınız hocam.
    kardeşimin klavye bozuk.
    bendeki mk320 yi ona vereceğim.
    bende 40-50 ye kablolu klavye alana kadar bunu aldım.
    5 yıldır kablosuz klavye mouse set kullanırım microsoft 800 de kullandım,klavyede microsoft beğenirim ama mouse da logitech.
    bu fiyata buna şükür yine de.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende yaptım hocam mk270'i kardeşime verdim mecburen bunu aldım ama mk270 daha güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 25 Haziran 2015; 12:24:11 >
  • teknosadan 45 mi 49 mu ne TL ye almıştım geçen dediğim 2 sene oldu :D desktop 3000 mi neydi microsoft. Bluetrackti mouse u daha iyi galiba. 100 lira max ederi zaten setin. Özellikle seti arayan yoksa ben önermem.
  • bence değmez o paraya... geçen 45 liraya m525 mouse bir de 70 liraya klavye mouse set almıştım, unifying olduğundan setin alıcısını mouse'başka bilgisayarda m525 ve klavyeyi başka bilgisayarda kullandık

mouse dandik gibi, m325'ten aşağısı vasatın altında
  • Ben de mk295'imi kardeşime verdim tesadüfe bakın.

• Unifiying Alıcılı Süper Combo tek alıcı ile kullan 63 TL (Alışveriş yaptım bi kaç defa satıcı sağlam)
    Logitech K270 33 TL
    Logitech M525 30 TL

Klavye
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-k270-kablosuz-klavye-kampanya-172877582
    Mouse
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-m525-wireless-mouse-kampanya-173310347

• quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

Unifiying Alıcılı Süper Combo tek alıcı ile kullan 63 TL (Alışveriş yaptım bi kaç defa satıcı sağlam)
    Logitech K270 33 TL
    Logitech M525 30 TL

Klavye
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-k270-kablosuz-klavye-kampanya-172877582
    Mouse
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-m525-wireless-mouse-kampanya-173310347

adam çok iyi toplamış m525 te 40 50 liraya görmüştüm de 30 lira cidden iyiymiş seti almak yerine bu iki ürünü alıp kullanabilirsiniz bende bu ikili düşünülebilir yeni fare almasam m525 alabilirdim bende

• t-miharbi kullanıcısına yanıt
    525 iyi dediğin gibi alıcıdan teknelebilir fakat işte kullaıyorum mouse yetiyor setteki.
    şu bir gerçek 270 iş görmez.
    320 den vazgeçiyorum bilek desteği olmadığından.
    270 ile 520 yarışamaz gibi geliyor bana.
    2-3 güne ürün gelsin 320 ile arasındaki farkı yazarım.

not:
    linkteki klavye almanca dan yapışmayla türkçeye dönme.
    mouse ise kullanılmış.
    detaylarda yazıyor.

düzenleme:not eklenmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 25 Haziran 2015; 15:38:08 >
  • kullaniyorum memnunum.

pili bayagadir gidiyor.

kutudan uzatma kablosu cikiyor.

gecende sinirden mause 4-5 defa cok fena madaya vurdum elim bile acidi ama birsey olmadi. icindeki laser cikti icini act geri taktim bir sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zamaninda 100e mi be almistim yillar önce kesinlikle tavsiye ediyorum pilini hala degistirmedim dedikleri gibi pilin 3 yil omru var

• Kaptım 1 tane
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.