Şimdi Ara

LOGITECH MK520 KLAVYE MOUSE SETİ 99 TL+kargo=104,89 TL kliksa.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam umarım dediğiniz kadar rahattır. Size güvendim hiç incelemeden verdim siparişi:)
  • Equris kullanıcısına yanıt
    memnun kalırsınız
    99 tl ye bu kalitede uzun pil ömürlü klavye mouse yok hocam.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi geldi ve size bu klavyeden yazıyorum bu fiyata gerçekten çok başarılıymış. Hele mouse bir harika bende m185 vardı çok küçük geliyordu elime bu tam oturuyor. Çok teşekkür ederim

Klavye ve mouse seti alcak arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle kaçırmasınlar
  • OOO hocam bunun klavyeden ses yükseltip açabiliyor. Hesap makinesi çok kullanırım direk ulaşım falan var. Arkadaşlar bu kalitede klavye ve mouse inanın bedavaymış ben bu kadar beklemiyordum. Tuşlar çok yumuşak ve sessiz. Sadece mouse 99 lira deseler bana inanırım o derece

Valla beklentim çok düşük olunca böyle kaliteli bir şey gelmesine şaşırdım heyecanımı maruz görün lütfen:)

Hocam ben bu konularda biraz bilgisizimdir klavyeden yapılabilecek şeyleri buraya yazarsanız çok sevinirim. Mesela anladığım kadarıyla fn + f11 bilgisayarı kapatıyor sanırım.

Tekrar teşekkürler hocam:))
  • hayirli olsun. @kral1840

ben de kullaniyorum. cok seviyorum klavyemi :)

cok hos. yazmasi kolay saglam.

uzatma kablosu bende cikti. benim aldigim yer almanca klavye olan. satici icine sticker koymustu. ustune yapistirdim bir sikinti yok.

ben sadece ustunde ses acma kisma hesap makinesi oldugu icin almistim, beklentim bu kadar yuksek degildi. ama logitech kalitesini bilen bilir...

bence almanca alabilirdiniz hatta sanalpazardan almistim ben. kupon ile vs ucuza almistim.

biraz bekleyip anlik indirim ile vs ucuza alabilirdiniz ;)

@equris

hayirli olsun. logitech yazilimi ile o tuslaei ozellestirebiliyorsun. istedigin bir sey yapabiliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 4 Temmuz 2015; 11:44:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Hocam sanalpazardan Almanca olanı ne kadara denk geliyordu ki? Bence 104 lira da çok ucuz bu tarz klavye ve mouse için:) Valla kullandıkça parmaklarım alıştıkça daha da hoşuma gi,tmeye başladı klavye:) Ama şöyle diyim bende acer 5739g laptob var onun orjinal klavyesi de hayatımda kullandığım en iyi klavyelerden biri. Ama logitec'in böyle yumuşak gibi falan ve rahatsız etmeyen bir ses tonu var. Siz de güle güle kullanın hocam
    hocam ben fiyatı tam hatılamıyorum ama 40 tl küsürdü fiyatı. sanal para falan vardı o yüzden ucuza aldım.

benim hoşuma giden hp pavillon g6 klavyesi :)

evde exper ultranote a5 var klavyesini sevmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Güle güle kullanın hocam.
    Bu fn programlama için programını indirdim güzeldi fakat kitlendi çöktü falan hemen kaldırdım.
    5 yıldır kablosuz set kullanırım ve direk tak kullan olarak.yazılımları biraz sorunlu geldi bana.
    Logitech sitesinden indirin deneyin bi sizde durum ne olacak bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bu klavye diğer teknoloji mağazalarda 150 ile 180 arasında iken 99 a kliksa da görünce hoşuma gitti araştırınca sanal pazar gg ve n11 de almanca olanı gördüm daha uyguna ama kargo dahil 104 tl de bana yeteceği için garantisiz işine girmedim.
    Sizde haklısınız,güle güle kullanın sizde.

• 4 yıldır kullanıyorum, klavyesi güzel ama ahım şahım değil içinden aparatı çıkmıyor ama tuşları çıkabiliyor 2-3 kez komple çıkarıp temizledim. Mouse dandik.

• Daha iyi kombinasyon yok bu fiyata. Varsa olan söylesin.. alacak olanlara rehber olsun.

• Konu sahibinin klavye mousesi var gitmiş bir tane daha almış. ne gerek var boşa para harcamaya onu anlamıyorum
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    Kardeşimin klavye bozuktu hocam,ona klavye alana kadar kendimdeki 320 yi ona verdim kendiminkini yeniledim ve eskisine göre daha memnunum.
    Gereksiz masrafa bende karşıyım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: serguzest3x

gittigidiyorda ücretsiz kargo ile

66 tl gayet sıcak

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-mk520-kablosuz-klavye-seti-kampanya-173310344?gclid=Cj0KEQjwza6sBRCMiaaPtY_c2tIBEiQAacj5I0_UPqrZZ3zf47Bjvy8fefO_39N9Qs0p3gQJ0CC_3toaAkSi8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

...ben de GG da bir arkadastan aldım, heralde aynı kişidir.

Klavye alman klavyesi 3 4 harfe çıkartma yapışıtıyorsunuz, ürünler sıfır

walla çok memnunum,

• Bu kadar fazla kişi olumlu yazınca klavyenin arkasını çevirip bir daha baktım. 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Çöpe atmamamın tek sebebi verdiğim para sanırım. Bir defa klavyenin tuşları microsoftun en basit klavyesine göre daha sert. Geniş tuşlar sürterek basılıyor gibi. Herhalde seneye takılmalar başlar. Mouse un ayakları bildiğiniz sert plastikten. Kipada 5tl ye satılan everest mouse bundan daha düzgün ve rahat hareket ediyor. Toplamda 2 saat kullanmadım. Kutusunda bekliyor. Set sözde kablosuz ama daha 1 metre mesafeden takılma yapıyor, hatta kopma diyebiliriz. Alıcıyı kasanın ön tarafına takmazsanız klavye tuşları keyfi gelince basıyor. Bir kaç ayda bir aşırı tutukluluktan dolayı alıcıyı çıkartıp takmak gerekiyor.

Pil ömrü iyi. Oyunlarda sıkıntı yok. 1 yıl dolmadan S ve D harflerinde soyulmalar başladı ki öyle çok da oyun oynayan birisi değilim. Logitechin muhtemelen piyasadaki en rezil ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 6 Temmuz 2015; 1:40:11 >

• Bende bu klavyeyi kullanıyorum. Pilin yeni takılmış olmasına rağmen bazen tuşlar basmıyor, nedenini hala çözebilmiş değilim. Varsa aynı problemi yaşayıpta çözebilmiş olan nasıl çözdüğünü iletirse memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Bu kadar fazla kişi olumlu yazınca klavyenin arkasını çevirip bir daha baktım. 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Çöpe atmamamın tek sebebi verdiğim para sanırım. Bir defa klavyenin tuşları microsoftun en basit klavyesine göre daha sert. Geniş tuşlar sürterek basılıyor gibi. Herhalde seneye takılmalar başlar. Mouse un ayakları bildiğiniz sert plastikten. Kipada 5tl ye satılan everest mouse bundan daha düzgün ve rahat hareket ediyor. Toplamda 2 saat kullanmadım. Kutusunda bekliyor. Set sözde kablosuz ama daha 1 metre mesafeden takılma yapıyor, hatta kopma diyebiliriz. Alıcıyı kasanın ön tarafına takmazsanız klavye tuşları keyfi gelince basıyor. Bir kaç ayda bir aşırı tutukluluktan dolayı alıcıyı çıkartıp takmak gerekiyor.

Pil ömrü iyi. Oyunlarda sıkıntı yok. 1 yıl dolmadan S ve D harflerinde soyulmalar başladı ki öyle çok da oyun oynayan birisi değilim. Logitechin muhtemelen piyasadaki en rezil ürünüdür.

Bu tur urunler birazda şans işi bence. Sizin set ayıplı mal oşabilir. Ben kasa arkasına takmama ragmen hiçbir.sorun yaşamadım. Eger kasa altta ise zaten kablosuz kullanmanız bence hata olmuş. Hazır laf açılmışken soylıyeyim. Kasanız altta duruyosa sakın kablosuz almayın. Benden soylemesi. Bu logitech için değil. Tüm markalar.için geçerli.

• Kasayı altta tutan arkadaslar sakın kablosuz almayın. Sorun yasamanız olasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Bu kadar fazla kişi olumlu yazınca klavyenin arkasını çevirip bir daha baktım. 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Çöpe atmamamın tek sebebi verdiğim para sanırım. Bir defa klavyenin tuşları microsoftun en basit klavyesine göre daha sert. Geniş tuşlar sürterek basılıyor gibi. Herhalde seneye takılmalar başlar. Mouse un ayakları bildiğiniz sert plastikten. Kipada 5tl ye satılan everest mouse bundan daha düzgün ve rahat hareket ediyor. Toplamda 2 saat kullanmadım. Kutusunda bekliyor. Set sözde kablosuz ama daha 1 metre mesafeden takılma yapıyor, hatta kopma diyebiliriz. Alıcıyı kasanın ön tarafına takmazsanız klavye tuşları keyfi gelince basıyor. Bir kaç ayda bir aşırı tutukluluktan dolayı alıcıyı çıkartıp takmak gerekiyor.

Sizin söylediklerinizden sonra kararsız kaldım, mk320 kullanıyorum sadece alıcı zayıflığı var. Buna geçmeyi düşünüyordum.

• Amazonda an itibariyle 122 liraya geliyor, gerçekten sıcak fırsat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.