Şimdi Ara

Logitech G910 Çift-Basma Problemi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
11.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MajörParite kullanıcısına yanıt
    Banada 2 yıl dayandı aynı düşüncedeydim bende. Yıllarca götürür diyordum Romer-g üzüyor hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psycho53

    Banada 2 yıl dayandı aynı düşüncedeydim bende. Yıllarca götürür diyordum Romer-g üzüyor hocam.
    Destek hattını aradım. Simona diye, Türkçe konuşan bir hanım çıktı. Beni net anlayabilmesi için tane tane ve yavaş konuştum.
    Derdimi anlattım.
    Kaydınızı aldım dedi.
    Telefonu kapattıktan sonra bir email geldi. Sorunla ilgili yapılabilecekleri sıralamışlar.
    Ayrıca ürünü satın aldığım yere götürmemi önerdiler.
    Game Ekstra ile görüştüm.
    Getirin, Bahçelievler'deki servisimize yollayalım dediler.

    Tamam dedim. Bu arada Logitech'ten gelen emaildeki ilk öneriyi yaptım.
    Basınçlı hava ile temizlik yapın diyordu.
    SPACE tuşunu çıkardım. İçeriye kuvvetli nefesle üfledim.
    Sonrasında sorun düzeldi.

    Sorunun tekrarlayıp tekrarlamadığını takip edip garanti süresi içinde ona göre aksiyon alacağım.




  • bende de gg4100 var. bir sürü tuş çift basıyor. ggüya iiyi markka. şu yazıyıda bilere düeltmiyorum kki anlayın. oyunlarda anlamıyorum ama yyazı yazarken resmen rezil biir durum.
  • G810’da birkaç tuşta bu problemi yaşadım. El kompresörü ile temizlik yaptıktan sonra düzeldi. Şu an sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de G810 yaklaşık 3 yıl sonra bu sorun başladı. 4-5 tane tuş çift basıyor. Anlamadığım konu birden fazla tuşta aynı anda nasıl bozulabiliyor. Switchlerin aynı anda mı bozulacağı tuttu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 4 Kasım 2019; 14:1:16 >
  • aynı sorunu g413 klavyemde yaşıyorum ve aşırı derecede sinir etmeye başladığı için ucuz yollu klavye aramaya başladım.
  • felisleo2 kullanıcısına yanıt
    21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bunu yazmasaydınız muhtemelen aliexpressten switch alıp değiştirmekle uğraşacaktım. Uzun süre test etmedim ama benimki de düzeldi gibi görünüyor. Yaklaşık 2 saatimi alsa da klavyeyi söküp içini dışını komple temizledim ve tuşları yıkadım. Yeni gibi oldu. Basma hissi falan da daha iyi. Pislikten oluyormuş demek ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 4 Kasım 2019; 14:0:29 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Kullanıma bağlı olduğu kesin.2 seneden fazla oldu ama son 3-4 aydır sıkıntı yapan durumlar oluştu.Ve niyeyse sürekli şekilde iç uzun tırnakları kırıldı içerisinde.Switchlerin içinde kaldı çoğu.O yüzden çok basit çıkmaya başladığı için diğer uçlarını uhuyla yapıştırdım klavyeye :D ama sorunu tam olarak çözemedim açıkcası.Bir dönem bütün tuşları söküp fön makinesiyle temizledim ama saha sağlam bir havaya ihtiyaç var sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı klavyeyi kullanıyorum. 3.senesindeyim ve hiç kullanmadığım tuşlar bile çift basma problemi yaşatıyor. Bazen hiç basmıyorlar.Klavye 3 yaşında ancak ben aradaki 1 yıl kullanmadım. Yani toplam 2 yıl kullandım. Diğer arkadaşların da mesajlarını görünce planlı eskitmeden şüphelenmeye başladım. Akşam saf alkol döküp switchlere basmayı deneyeceğim.

    Ayrıca sık kullanılan tuşların da tırnakları kırıldı. İçeride kalan tırnak parçalarını iğneyle sökebildim. Müşteri memnuniyeti adına tuş takımı gönderdiler ama bakalım.
  • Maalesef biraz erken konuşmuşum. Sorun bu sefer başka tuşlarda sorun devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam naptiniz problem cozuldu mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten mustaribim. defalarca bu problemi yaşattı, defalarca açtım temizledim, defalarca düzeldi, ama defalarca tekrar bozuldu. kompresördür, iletişim kurmaktır hiç girişmedim o işlere bir sürü insan çözümsüzlüktenn şikâyet etmiş. en iyisi miadı dolan bu klavyeyi sadece gamerlık yapmak üzere bir kenara kalldırmak. tuşları daha yumuşak başka bir klavye almaya da bahane olur hem. [Logitech Orion G810]
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    bende de 810 var bende aynı sorunlaa kaarşı karşıyayım özellikle aa tuşu bende çift ve bazen 3 defa basıyor. yaazı yaazmaak işkence oluyor haaliyle Aallah'taan oyunlardaa bu problem etkilemiyor.


    Özellikle silmedim çift baasan tuşu.
  • baddogan35 kullanıcısına yanıt
    Switch in içine 3-4 damla kolonya doldur. Birkaç kez bas çek yaparak içine üfleyip, kurumasını bekle. Alkol çabuk kurur ve iletken değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Switch ler aynı. Aynı sorun onda da var. Bir çöpün yerine başka bir çöp daha mı alacaksın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim g910 Klavyemde de aynı problem oluştu tuşlar çift basmaya bazı tuşlarda zor basmaya başladı özelikle num tuşları klavyeyi komple söktüm ve vd40 ile temizledim daha sonra yağlı olduğu için yapmamam gerektiğini örgendim sonra Pc yi temizlediğim hava ile tüm tuşlara tek tek hava tuttum sonrasında saf alkülü şırınga yardımı ile ile tüm tuşların içini dolacak şekilde tek tek doldurdum ve 30 defa hepsine bastım. sonrasında tamamen düzelmişti bir hafta geçmeden bazı tuşlarda gene zor basma ve çift basma devam ediyor önceki durumuna nazaran biraz daha iyi gibi.
    şuan klavye sürümünü 92.3.22 ye downgrade ettim ışıkların yanıp sönme sorunu düzeldi fakat zor basma ve çift basma halen devam ediyor.
  • g410 klavyemde de sık kullandığım tuşlarda aynı problem var. Temizleye bileceğimiz yağsız bir sprey önerisi olan var mı?
  • Konuyu baştan aşağı okudum. Anladığım kadarı ile bu sorunun kesin bir çözümü yok. Klavyemi seviyorum ayrıca bu tip bir klavyenin fiyatı en az 1000 TL. Ben tuşları söktüm altlarını süpürdüm ve tüm tuşları yıkadım ancak bir işe yaramadı. Sorun switch'te demek ki. Kompresor ve yağsız kontak sprey deneyeceğim ama pek umudum yok açıkçası özellikle yazdıklarınızı okudutkan sonra. İlk defa bir logitech üründen memnun kalmıyorum buna da ayrı şaşırdım. 2. el almıştım bir kaç sene önce fatura falanda yok kaçacak yani Klavyenin özellikle telefon koyma yeri ve ses açma kapama tuşunu çok seviyordum. Yeni klavye alırsam ararım bunları gerçekten..
  • G513 bakıyordum , burayı okuduktan sonra vazgeçtim. Ayrıca daha önce g410 umda da çift tıklama vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.