Şimdi Ara

Logitech G600 - Bilgilendirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim norveçten aldığım g500s aynı problem var şuan okuldayım yazın mouseyi logitech türkiyeye göndermeyi planlıyorum kabul edilir umarım :)

birde logitech mail adresi var mı eliniz mi ? norveçten aldığım ürünü kabul ederler mi diye soracaktım veya sizin bilginiz var mı ?
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard || Razer Deathadder 2013 || Logitech G502 || RAZER Goliathus Mouse Pad || ASUS VK278Q || Logitech G710 Keyboard || SteelSeries Siberia v2 Headset || Samsung Note 3 || Logitech Gamepad F710
  • Ben telefonla ulaşmıştım.http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861 şurada telefonları var isterseniz. Uluslararası garantisi varmı bilmiyorum. Fakat olsa bile Türkiyede G500s satışı yok ise sıkıntı olabilir. Kargo ile geri gönderim isteyebilirler. Sizin arayıp bilgi edinmeniz en temizi olur.
    Benim g600 de geldi güncelleme sorunsuz bir şekilde oldu :) mükemmel oldu .Bu arada Fatura eski parça numarasına ait gözüküyor . Ama kutunun altındaki barkod kodu yeni anlaşılan ürünler 2014 versiyon . :) 910-003630 güncellenmesinin sebebi büyük bir ihtimal bu .senin üründe yeni kutunun altında barkoda bak

Logitech G600 - Bilgilendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 2 Mayıs 2014; 19:20:36 >

• Evet hocam haklısın baktım şimdi benimde yeni versiyonmuş ve süper oldu bu :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle. Zannedersem karlı bir alışveriş oldu ;)
  • Aynı mouse beyaz olanı kliksa da suan 89.90 tl. MMO oyunu oynuyorum onun için makrolu ve çok fonksiyonlu bir mouse almayı düşünüyordum. Biraz araştırma yapayım dedim bu mouse ve konuyu buldum. Şuan kararsız kaldım almakta. Kliksa müşteri hizmetlerini arayıp bilgi istedim ürünün üretim yılı ve seri numarası hakkında ama bana ancak 48 saat sonra mail yoluyla dönebileceklerini ilettiler. Bende Mailin gelmesini bekleyeceğim. Mediamarkt da aynı ürün yine beyaz olanı 99 tl suan kargo ile 102 tl falan oluyor orayla iletişime geçen var mı? seri numarası hakkında bilgi alabilen? @smldgr @clubbermantis acaba sizin aldığınız mouselar mediamarkta şuan satılan beyaz olan mıydı?? cevap verebilir misiniz?
  • Macro hakkında birşey sorucam arkadaslar mmo oyunu oynuyorum knigt online. şunu merak ediyorum misal g10 tuşuna macro yazıcam kaç tuş atayabiliyorum ? sadece tek bir tuş mu yoksa istediğim sayıda tuş ataması yapabiliyormuyum. Bişey daha diyelim ki g10 tuşu 78 basıyor g11 ise 6 bastırmak istiyorum. g10 aktif iken g11i açarsam g10 inaktif duruma geçermi?

Orijinalden alıntı: didy54

Aynı mouse beyaz olanı kliksa da suan 89.90 tl. MMO oyunu oynuyorum onun için makrolu ve çok fonksiyonlu bir mouse almayı düşünüyordum. Biraz araştırma yapayım dedim bu mouse ve konuyu buldum. Şuan kararsız kaldım almakta. Kliksa müşteri hizmetlerini arayıp bilgi istedim ürünün üretim yılı ve seri numarası hakkında ama bana ancak 48 saat sonra mail yoluyla dönebileceklerini ilettiler. Bende Mailin gelmesini bekleyeceğim. Mediamarkt da aynı ürün yine beyaz olanı 99 tl suan kargo ile 102 tl falan oluyor orayla iletişime geçen var mı? seri numarası hakkında bilgi alabilen? @smldgr @clubbermantis acaba sizin aldığınız mouselar mediamarkta şuan satılan beyaz olan mıydı?? cevap verebilir misiniz?

Benim aldigim beyaz model di ayrıca 2014 modeli yolluyorlar yukarıda benim mouse barkodun resmini cekmistim kontrol edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• clubbermantis C kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıda sormus odlugum soruya eğer kullanıyorsanız sizden bir cevap alabilmem mümkünmü ?

Orijinalden alıntı: KgnGksnn

hocam yukarıda sormus odlugum soruya eğer kullanıyorsanız sizden bir cevap alabilmem mümkünmü ?

Dostum acikca söylemek gerekiyorsa makro daha denemedim bir bilgim yok. Yanlis yonlendirmim seni...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    zahmet olmazsa metin belgesi üzerinde deniyebilrmisin dostum herhangi bir g tuşuna 2-3 yada 4 tuş atyabiliyormusun meslea 123 bastırabiliyormusun. 123123123123 şeklinde yani hocam. yoksa sadece tek bir tuş mu atıyabiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 9 Haziran 2014; 12:41:37 >

"Normal" makrolar genelde bikaç saniyeyi geçmediği için; inaktif duruma düşme konusunda birşey söyliyemicem. Tahminimce 1. makroyu bitirmeden 2. makro tuşuna basılmasına izin vermez.

MMO oyunu oynadıgım için ve bu mausenin bir fps mausundan daha iyi oldugunu gördüğüm için ama fiyatının düşük olması nedeniyle bukadar arastırıyorum k.bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 9 Haziran 2014; 22:05:33 >
  • x7 dediğiniz a4tech sanırım. x7 de G600 de (ve bikaç logitech gamer mouse daha) kullanmış biri olarak logitech'in yazılım arayüzünün daha kullanışlı olduğunu söyliyebilirim. Makro dediğiniz olayında ROM'a yüklenebilmesi haricinde mouse donanımıyla herhangi bi bağlantısı yok zaten. Yazılımsal tamamen. Dandik bir logitech gamer mouse ilede G600 de yaptığınız makroları yapabilirsiniz. DPI, ergonomi ve mouse üzerindeki tuş sayısı değişecek sadece.

Mediamarkt taki 99 liraya (ve sorunsuz ise hepsi) oldukça iyi mouse. Fakat ergonomisi FPS için çok ideal değil. 12 makro tuşunu aktif kullanıcaksanız yine çok iyi olduğunu söyleyemem kişisel kanaatimce. Tuşların bulunduğu kısmın dışa bombeli değil de içe bombeli olması kullanımı zorlaştırıyor biraz. En azından benim tecrübem bu yönde. Fakat eşdeğer diyebileceğiniz razer naga nın fiyatına göre oldukça iyi tabi 99 lira.

Orijinalden alıntı: Zihtumreth
    Dandik bir logitech gamer mouse ilede G600 de yaptığınız makroları yapabilirsiniz. DPI, ergonomi ve mouse üzerindeki tuş sayısı değişecek sadece.

MMO mausları dısındaki mauselerin g tuşlarına sadece 1tane tuşa macro ataması yapılıyor diye biliyorum. Benim istediğim ise bu değil. G tuşuna 8 harf bastırmak istiyorum 1den 8ekadar olan harfler mesela 123456781234567812345678123456781234567812345678 gibi
    Logitech in tek MMO mausuda bu oldugu için (FPS olmadıgı için) bunu yapabiliyormu onu merak ediyom ya anlatamıyorum sanırım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 10 Haziran 2014; 17:41:35 >
  • 8 harf bastırsanızda 80 harf bastırsanızda sonuçta bir makro uygulamış olursunuz. Makro = Tuş demek değildir yani. O tuşa atadığınız "eylem"in ismidir. O eylemin içerisine 1 dakika boyunca 425435465323233182392404782579 bastırmakta dahil.
  • Evet. Yukarıda da söylediğim gibi. 3-4-30-40 tuşu BİR makro içine kaydedip istediğiniz zaman aralıklarıyla bastırabilirsiniz.

Örnek olarak şunu atayim içinizde şüphe kalmasın.http://www.youtube.com/watch?v=XTFkTtodXKY
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.