Şimdi Ara

Logitech G600 - Bilgilendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
6.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smldgr

sizce alınır mı bu model 99 liraya ? sizdeki sorunlumuydu ?

Bendeki sorunlu değildi ama şöyle düşündüm 199 lira verdiğim bir ürün basit bir ürün değil makroları üstündeki tuş sayısı falan güncelleme hizmetinden mahrum olmak istemediğimden ötürü birde forumları okuduktan sonra geri verme düşüncesine kapıldım ve iade ettim belki takıntı yaptım ama 99 liraya alınır mı dersen güncellemenin + ları ve-leri neler diğer arkadaşların tecrübesine ve yorumlarına göre hareket etmek gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 26 Nisan 2014; 17:40:09 >

Orijinalden alıntı: clubbermantis

quote:

sizce alınır mı bu model 99 liraya ? sizdeki sorunlumuydu ?

Bendeki sorunlu değildi ama şöyle düşündüm 199 lira verdiğim bir ürün basit bir ürün değil makroları üstündeki tuş sayısı falan güncelleme hizmetinden mahrum olmak istemediğimden ötürü birde forumları okuduktan sonra geri verme düşüncesine kapıldım ve iade ettim belki takıntı yaptım ama 99 liraya alınır mı dersen güncellemenin + ları ve-leri neler diğer arkadaşların tecrübesine ve yorumlarına göre hareket etmek gerekir diye düşünüyorum.

Evet diğer arkadaşların düşüncelerine göre ürünü 99 liraya almak mantıklı olacaksa alalım. Güncelleme benim için çokta önemli değil. sorun çıkarmazsa mouse kullanırım uzun süre güncelleme ihtiyacı olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 26 Nisan 2014; 18:00:55 >

• fiyat iyiymiş. Sitedeki stoklardan bir kontrol yaptirin, 14 ise kacirmayin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: acr

fiyat iyiymiş. Sitedeki stoklardan bir kontrol yaptirin, 14 ise kacirmayin bence.

14 ten kastınız 2014 sanırım hocam ? eğer oysa 2014 değilmiş mouseler. Yinede almak mantıklı mı bilmiyorum ?

quote:

fiyat iyiymiş. Sitedeki stoklardan bir kontrol yaptirin, 14 ise kacirmayin bence.

14 ten kastınız 2014 sanırım hocam ? eğer oysa 2014 değilmiş mouseler. Yinede almak mantıklı mı bilmiyorum ?

hmm. o zaman netten alinir bir denenir.begenmezsen 7 gunluk iade hakkini kullanabilirsin. tek sorun uzun vadede sorun cikarirmi? burasi onemli.

quote:

quote:

hmm. o zaman netten alinir bir denenir.begenmezsen 7 gunluk iade hakkini kullanabilirsin. tek sorun uzun vadede sorun cikarirmi? burasi onemli.

Aslında uzun vadede güncelleme ihtiyacı hissedeceğimi düşünmüyorum. Çünkü profesyonel bir oyuncu yada sık sık oyun oynayan biri değilim. Hatta neredeyse hiç oynamam ama işlerim dolayısıyla fonksiyonel bir mouse'ye ihtiyacım var. G400 bakmıştım zannedersem size sormuştum siz satıyordunuz. Ama bu ürünü görünce ne yalan söyleyeyim aklımı çeldi. Heralde günlük kullanımda sorun oluşturmaz düşüncesindeyim ve arkadaşlarında fikirlerini aldıktan sonra bugün yada yarın siparişi geçerim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 27 Nisan 2014; 23:43:19 >

• yanlis bir tercih olmaz. hayirlisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Nisan 2014; 20:01:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 26 Nisan 2014; 20:01:40 >

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Arkadaşım geçen haftalarda mediamarkt internetten 99 liraya almıştı. Kontrol etti kendisi ve güncellenebilir versiyondu. (U77.01_B0016) Fakat her ürün böyle gelir denemez tabi.

Bugün de müşteri hizmetlerini aradığımda bana yardımcı olamadılar. dediğim gibi stoklarda bulunan g600lerin parça numaralarından sorgulatmaya çalıştığımda .müşteri hizmetlerinin de bizim gibi internet mağazası arayüzüyle ürünleri kontrol ettiklerini öğrendim biz ne görüyorsak onlarda o arayüzdeki bilgileri görüyorlar. kısaca mediamarkt dan alınan mouseların versiyonları şansa kalmış.
    ayrıca atmış olduğum maili sizlerle paylaşıyorum geri dönüş bekliyorum şu anda.

Selamlar,

25 Nisan 2014 Akşamı Taksim Demirören şubenizden ilgili ürünü satın almıştım.Eve geldiğimde ürünü bilgisayara taktığımda ürünün güncellemelere kapalı olduğunu anladım ve gerek Logitech in kendi forumları gerek başka teknoloji sitelerinde okuduğum yorumlardan aldığım bilgiyi size aktarıyorum.

g600 Mouslarda; Ekim 2012 den önce üretilenler update yani firmware den güncelleme almıyor.Bu da özellikli bir mouse da büyük bir eksiklik oluşturabilmekte en önemlisi gaming mouse larda oyuncular için ufak aksilikleri kaldıran bu güncellemeler satın alım için çok önemli olmaktadır.

Bazı arkadaşların iddiası media markt'ın internet üzerinden satılan g600 lerin bazıları yeni versiyon yani güncelleme alabilen versiyon olduğunu söylemekte.
    Bende Taksim Demirören mağazanızdan aldığım mouse u iade ederek hediye kuponuna dönüştürdüm.

Tekrar g600 mouse almak istiyorum ama bu sefer güncel versiyonunu almak istiyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim . Aşağıda detaylı bilgileri sizle paylaşmak istiyorum.

Parça Numarası g600 (2014 VERSIYONLARI)
    910-003624 (beyaz renk)
    910-003630 (siyah renk)

Parça Numarası g600 (2012 eski VERSIYONLARI)
    910-002873 (beyaz renk) (Taksim Demirören Şubenizden almış olduğum ve geri iade ettiğim G600)

not: Stoklarınızda bulunan G600lerin parça numaralarından hangi versiyon olduğunu öğrenebiliriz . ve ona göre ürünü sipariş etmek istiyorum.

Teşekkürler,
    Cenk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 27 Nisan 2014; 13:59:01 >

• Ben siparişi verdim dün, bakalım artık şansımıza ne gelirse. Sorun olmadığı müddetçe, ben güncelleme ihtiyacı duymam. O yüzden benim için çok problem olmayacak . Bende buna güvenerek dün gece bir tane sipariş geçtim. Zaten anladığım ve kabaca araştırdığım kadarıyla piyasanın altında bir fiyatı var. İkinci el g600'lerin bile en az 85 liradan satılıyor olmasını göz önüne alacak olursak, bana alınabilir bir mouse gibi geldi. Sorunsuz versiyonu da denk gelirse tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 27 Nisan 2014; 23:42:16 >

Ben siparişi verdim dün, bakalım artık şansımıza ne gelirse. Sorun olmadığı müddetçe, ben güncelleme ihtiyacı duymam. O yüzden benim için çok problem olmayacak . Bende buna güvenerek dün gece bir tane sipariş geçtim. Zaten anladığım ve kabaca araştırdığım kadarıyla piyasanın altında bir fiyatı var. İkinci el g600'lerin bile en az 85 liradan satılıyor olmasını göz önüne alacak olursak, bana alınabilir bir mouse gibi geldi. Sorunsuz versiyonu da denk gelirse tadından yenmez

mouse gelince fatura numarasından part number ı öğrenebilirmisin.yada firmware güncellemeyi dene bakalım senden haber bekliyorum :)

• Artık Logitech ürünleri almayı bıraktım. Logitech kaliteli ürünler yapıyor fakat böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz G400 gaming mouse almıştım bilindiği gibi ilk versiyonları angle snapping açık olan versiyonlar ve hiç bir şekilde bu özelliği kapatamıyorsunuz gaming mouse diye aldık o kadar para verdik saçmalığın daniskası. Bari gaming mouse demeyin ayıptır..

Logitech

Benim mouse geldi. ilginç bir şekilde eski versiyon ama güncelleme yapılabiliyor ve şuan son sürümünde. şuanki sürümüm U77.01_B0016 . Ama mouse kodum 910-002866 Sizin söylediğinize göre eski sürüm. Ancak eski kodlu mouse olmasına rağmen güncel versiyon var ve güncelleme yapabiliyorum :) Almak istiyorsanız bence şansınızı deneyin. Fiyatta uygun hemde güncel versiyon daha ne olsun. An itibari ile U77.02 ye güncelleme yaptı.

Logitech G600 - Bilgilendirme

buda güncelleme fotosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 29 Nisan 2014; 12:40:43 >

• Oooo hayirli olsun .bende sparis vereyim bugun
    O zaman seninki eski degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 29 Nisan 2014; 17:39:07 >

hocam bilmiyorum walla eskimi değil mi ama herşey yolunda şuanda mouse ile. bence bu fiyata sipariş verin fiyat iyi. Ama alışmak biraz zaman alacak okadar çok tuş varki kafam karışıyor :)

siparişimi verdim bende bugün mesaj geldi kargolamışlar :) ne kadar sürede gelir bilmiyorum . sana ne kadar süre de geldi . nerden nereye sipariş ettin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.