Şimdi Ara

Logitech G600 - Bilgilendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech 3 yıl garanti veriyor. 2 yıl Türkiye distribütörü 1 yılda Logitech Türkiye. Yalnız şöyle bir problem var. Bu sorun yazılımsal olduğundan adamlara kabul ettirmen zor. Seni distribütöre yönlendireceklerdir. Eğer çok uğraştıracak olurlarsa. Direk Logitech Türkiye ile iletişime geç. Media marktı da şikayet et. Bana yardımcı olmadılar diye. Adamlara da de sizi şikayet edecem diye.
  • Bende kıbrıstayım. Bildiğim kadarıyla buradaki yetkili servislerde uluslararası garanti geçiyor ve bazı markalarında yetkili servisleri bulunmakta. Logitech varmı yokmu bilemicem ama bulabilirseniz şansınızı deneyin isterseniz. Belki problemsiz ürün denk gelebilir. Onun haricinde 20 sinden sonra media marktın problem çıkarıp sizi distribütör ile uğraştırma ihtimali çok yüksek. Buradayken Logitech Türkiye ile iletişime geçme şansınız varsa (ankesörlü telefonlardan aranabilir belki) onlarla iletişime geçip durumu anlatın. Onlar daha iyi yardımcı olabilir. 2 yıllık problemli ürünü satmaları distribütör ve mediamarkt ın problemi çünkü.
  • Anladım mediamarktı aradım ürün iadesi yada değişimi için 14 gün süre içinde geri verebiliyormuşuz.Bugün yurtiçi kargo ile türkiyeye gönderirsem yetiştirebileceğim sanırım.Çok moral bozucu bir durum şu ya saçma sapan olaylar yaşatıyorlar şaka gibi koskoca firma ürünü hiçmi test etmediniz arkadaş yani.Birde kutusuna ait o plastik mouseun durduğu yer kayıp olabilir bir sorun çıkarmı acaba iade durumunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglayansafak -- 4 Ocak 2014; 11:23:53 >
  • bendeki g600 ün biri de eski sürüm. mayıs ayında almıştım, değişim şansı var mı yeni model ile? varsa değişimi aldığım yerden mi talep edicem logitech türkiyeden mi acaba?
  • Merhaba,

Piyasada iki kutu mevcut, sizinki sanırım 2012 öncesi üretim kutusu,Yeni nesilleri kutudan farkedebilirsiniz. logitech'te kabul etti hatayı ve değiştireceklerini söylediler(yurtdışı forumlarda) Türkiye'de değiştiren var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarımsayısı -- 6 Ocak 2014; 8:55:29 >
  • Selamlar,
    Vatan kayseri şubesinde 1 tane g600 var ordaki adamla konuştum dedim böyle bi sorunu var ekim 2012 den sonra üretilmiş versiyonumu bu çünkü önceleri sorunluymuş felan dedim zaten bunun ekim 2012 den önce üretilmesi imkansız felan dedi ama hiç güvenmedim adama almayı düşünüyorum.
    Şimdi kutuya bakarak nasıl anlayabilirim bide aldıktan sonra sorunluysa vatan sorun çıkarırmı değiştirme konusunda ?
  • Vatandaki adama güvenmeyin zaten. İmkansız falan değil. Kutu üzerinden anlaşılmıyor ve vatandakide yüksek ihtimalle problemli ürün hele tek birtane kaldıysa. Ben iade ederken problem yaşamadım ama risk almaya değmez diye düşünüyorum.
  • Gidip bi basitinden g300 alıcam ya cidden dediğin gibi hocam risk almaya değmez belki 1 2 seneye dolar düşerse razer naga 2014 alırım şimdiki krizde çok para harcamamak lazım.
  • arkadaşlar pentaya ürünün serial numarasını girdiğimde ürün kayıtlı değildir diyor bunu bunu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Vatandaki adama güvenmeyin zaten. İmkansız falan değil. Kutu üzerinden anlaşılmıyor ve vatandakide yüksek ihtimalle problemli ürün hele tek birtane kaldıysa. Ben iade ederken problem yaşamadım ama risk almaya değmez diye düşünüyorum.

hocam alıp garantiden değiştirme imkanımız nedir?
  • G600 almayı düşünüyorum acaba sorunlu ürünler hala piyasada dolaşıyor mudur ?
  • Bende dün akşam Taksim Demirören Mediamarkt dan g600 aldım (25 Nisan 2014) firmware update desteklemiyor diye hata mesajı alıyorum . kaçıncı devirde yaşıyoruz büyük bir hevesle aldım mousu bu hizmetten faydalanamamam büyük fiyasko. Değiştirmeye gidicem bakalım.
  • Arkadaşlar merhaba

mediamarkt 99 lira olan kampanyadan g600 mouse alan varmı ? Firmware sürümünde bir sorun varmı biliyor musunuz ? mediamarkt'da bu mouse neden bukadar uygun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smldgr

Arkadaşlar merhaba

mediamarkt 99 lira olan kampanyadan g600 mouse alan varmı ? Firmware sürümünde bir sorun varmı biliyor musunuz ? mediamarkt'da bu mouse neden bukadar uygun?

selam,

ürünü dün mağazadan aldım 199 liraya bana kitlediler . sonra bu firmware update muhabbeti olmadığından bugün iade ettim. sonra internet üzerinden diğer mouslara bakarken ne göreyim aldığım mouse 99 lira şok geçiriyorum şu anda
  • Acaba internetteki üründe mi update edilemeyen modelden ? inceleyebildiniz mi onu ?
  • quote:

Acaba internetteki üründe mi update edilemeyen modelden ? inceleyebildiniz mi onu ?

Kutusundan da belli olmuyormuş . ben mağazadan aldığımda hiç bilmiyordum 2012 versiyonu mu değil mi ? diye evde güncelleme yaparken öğrenmiş oldum . kaçıncı devirde yaşıyoruz anlamadım gitti sen internette 99 a sat mağazada 199 a sat sonra üstüne güncelleme yapama ne anladım bu işten. alan birisi olsa internetten anlarız
  • Ayrıca aldığım G600 Model kodu şu; 910-002873 aklında bulunsun bu eski model yani güncellenmeyen . 910-003630 Bu ise güncelenebilen 2014 versiyonu olması gerek. bilgine

http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g600-mmo-gaming-mouse

sitesinde altta model kodlarından anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 26 Nisan 2014; 17:08:18 >
  • Evet internetten alan bir arkadaş bize yardımcı olsa bilsek nasıl olduğunu. Yok mudur acaba mediamarkt'dan alan bir arkadaş ?
  • quote:

Evet internetten alan bir arkadaş bize yardımcı olsa bilsek nasıl olduğunu. Yok mudur acaba mediamarkt'dan alan bir arkadaş ?

Dostum,

media markt müşteri hizmetlerini aradım .2014 versiyonu maalesef yok. Dediğim gibi 2014 versiyonu parça numaralarını sorgulattırdım internet satış sitelerinde bulamadılar bilgine.

Parça Numarası g600 (2014 VERSIYONLARI)
    910-003624 (beyaz renk)
    910-003630 (siyah renk)

Parça Numarası g600 (2012 eski VERSIYONLARI)
    910-002873 (beyaz renk) bendeki
  • sizce alınır mı bu model 99 liraya ? sizdeki sorunlumuydu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.