Şimdi Ara

Logitech G5 mi FATAL1TY 1010 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu 2 mouse arasinda kaldim..FATAL1TY klavye kullaniyorum ve takim olsun diye Fatal1ty mouse alayim diyorum..beni dusunduren nokta biraz kucuk olmasi..hic elime alip inceleme sansim olmadi..ama tipide hosuma gidiyor..
    Ikinci secenek ise G5..kalitesi zaten tartisilmaz..elime oturuyor ama biraz buyuk gibi..fiyatida dustu su siralar..

Sonuc olarak aralarinda 8 lira var..G5 daha pahali..sizce ne yapmaliyim?

• Doğrudan iki üründen birine değil ama Fatality'nin Creative olması beni şüphelendiriyor. Creative'in klavye fare gibi konularda çok büyük bir geçmişi yok, özellikle aldığım Wireless 9000 Pro adlı setten sonra bunu anladım. Bana göre G5 daha sıcak duruyor, Ayrıca Microsoft Habu ve Razer'ın yeni modelleri de güzel görünüyorlar.
  • logitech'i öneririm. takım olarak düşünme bence. fatality mouse, dediğin gibi küçük hemde neredeyse yuvarlak bir tasarımı var. bu yuzden önermem ve fiyatına görede çok pahalı. logitech'ten şaşma derim. ya g5 al yada mx518.

Fatal1ty sadece ismini satıyor kanımca

Orjinalden alıntı: Cepix

Fiyat performans dersen G5 kesinlikle,şu sıralar Vatan bilgisayarda 49 $ + kdv

Fatal1ty sadece ismini satıyor kanımca

+1
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • Banada mouse'un ufak olması kontrol açısından daha iyi olur gibi geliyor..bi kullanan test eden olsada tecrübelerini yazsa..ayrıca mouse'un tasarımıda hoşuma gidiyor..ooo ne yapsam acaba..en sonunda gidip X750F alıcam haaa

ayrıntı burada;
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=495&product=15037
  • Ben Logitech G5 Lazer mouse kullanıyom cok güzel bi mouse kesinlikle tavsiye ederim,bide oyun oynuyosan bundan iyisini bulamassın.Bende cok düşündüm arastırdım kararımı bu mouse den yana verdim,ayrıca içindeki agırlık seti ile keyfine göre ayar yapabilirsin.

http://sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LOGI.MSE.L.G5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 16 Mayıs 2007; 0:55:20 >

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

sanırım yeni çıktı. bende 2-3 gün önce kendi sitesinde gördüm. TR sitesinde yer almıyor. sanırım TR sitesinde yer aldıgında piyasaya çıkmış oluyor. tahminimce en geç 2-3 ay mutlaka gelir.

Dostum onun piyasaya cikisi cok oldu..ama gelmedi turkiyeye..gelsede fiyat ucuk olur bence..Bu arada siparisi verdim..yarin obur gun gelir herhalde..yorumlarimi yazarim buraya.umarim istedigim gibi cikar ve beni tatmin eder..
  • beraberinde verilen setpoint programı ile istedigini atayabilirsin,Hatta kopyala-yapıstır bile
  • hepsiburada da razer copperhead 92 lira g5 ten çok daha iyidir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.