Şimdi Ara

Logitech G930

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Creative SB Tactic 3D Alpha kullanıyordum . Ses kalitesinden çok memnunum fakat ürünün malzemesi çok kötü , kablosu acayip hassas , kulaklığın sol tarafı kırıldı vs.

Ben de Logitech G430 , G35 ve G930 ürünleri arasından kalmıştım

Bugün G930 almaya karar verdim wireless olmasından dolayı , diğer özellikleri aynıymış zaten

Dediğim gibi Alpha'nın ses kalitesinden gayet memnunum da Logitech'in bu ürünlerinden de aynı ses kalitesini alabilimiyim acaba ?

Bir de Amazon , eBay gibi sitelere karşı bayağı acemiyim de G930'u en ucuza alabileceğim yerler nerelerdir aydınlatırsanız sevinirim.

• Logitech'in ses kalitesinden sıkıntın olmasın dostum.
    Bu arada burdan alabilirsin 350tlyehttp://forum.donanimhaber.com/m_73424703/tm.htm
  • ses kalitesinden şüphen olmasın lakin malzeme kalitesinden de çok fazla bişey bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G35 amazonda 165 tl şu an kargo dahil. Ona bakabilirsin.
  • Teşekkürler hepinize ürünü kesinlikle almaya karar verdim ama bir sorum daha olucak

LG Smart TV sahibiyim . Konsol desteği yokmuş bu kulaklığın ama TV'den hard diskimle film seyrederken bu kulaklığı televizyona da bağlayabilir miyim USB girişinden ?

Televizyonda çalışır mı acaba ?
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    PM'den link atabilir misin bulamadım ben de bi bakayım , olursa oradan hemen alayım.
  • Şu an G930 Amazon'da 99.99 $ fiyatından satılıyor

Bu fiyata alırsam gümrük alınır mı , yoksa sorunsuz getirtebilirmiyim.

"In Stock.

Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available. " "Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S."

-yazıyor , Türkiye'ye gelir değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dun 60 dolardi. Bugun 100 dolar ustune cikti malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gumruk olmaz 18 dolar falan kargo ucreti odersiniz. Bugun 87 dolara inmisti keske farketseydiniz. Turkiyeye de.gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram dolayısıyla memleketteydim yeni geldim dolayısıyla yeni fark ettim .

Kargo ücreti önemli değil de gümrük işleri falan olmasın istiyorum sıkıntı olabiliyor bu işlerde .

99.99 dolar ve kargo ücreti olsun gümrükte sıkıntı çıkmasın hemen alırım yani
  • 99 dolar gümrükte sorun çıkartır. Çünkü üzerine tax eklenecek. Günlük takip edin düştüğü gibi alım yapın.ayrıca amazon un g930 için önerdiği prime satışlara baktığımda hepsinin domestic shipping(yurtiçi-ABD) olduğunu görüyorum. Bu ürünü ancak amerika üzerinde bir adres göstererek alabilirsin. Bunun için hizmet veren siteler var. G930 un kutulu halini kargoya verdiğimide size aşağı yukarı 30 dolar kargo bedeli çıkar. Tax dahil kulaklığı 90 dolara alabildiğini farzetsek toplam 120dolar(~255tl) tutar. Amazondan ödeme yaparken para birimini dolar olarak seçin çünkü amazonun dolar-tl kuru banka kurlarına göre yüksektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.

Baktığım üründe bunu görünce Türkiye'ye gelir zannedim ben ama ?
  • http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER bu ürünü 99.99 $ + 19.10 $ 'a yani 119.09 $'a getirttirebilirsin gümrükte takılma gibi bir sorunun olmaz. 9-16 gün içindede eline ulaşır. Ama ürün 100 doların üstüne çıkarsa amazon senden devlete ödemek için belli bir gümrük vergisi kesicektir 100$ üzeri ürünler ise o gümrük vergisi ödenerek gümrükten sorunsuz geçebilir.

• denizgucenmez D kullanıcısına yanıt
    trakianboy haklıymış kardeş bu ürün domestic shippingmiş Türkiye'ye gelmiyor bu ürün öyle anladım "http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003VANOFY/ref=sr_1_1_olp?s=electronics&ie=UTF8&qid=1406750359&sr=1-1&keywords=g930&condition=new "
    Bu linkten bakabilirsin Domestic Shipping yazıyor
  • http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1406751209&sr=1-1&keywords=g930

Buna bak. Alt tarafta şöyle yazıyor.

Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.

Yani yollanıyor.
  • Ben ilk o yazıyı gördüm ve yollanıyor diye zaten bu konuyu açtım ama G930 diye aratınca bu ürün Domestic Shipping olarak çıkıyor ?

Nasıl anlayacağız şimdi tam olarak ?
  • arama kısmına g930 yaz sol tarafta international shipping var onun altında AmazonGlobal Eligible seceneğini işaretle eğer kulaklık satılık gözüküyorsa ürün heryere gönderiliyor demektir. Gönderilmese zaten ödeme kısmına gelirken hata mesajı ile karşılaşırsın. O attığım linkteki ürün türkiyeye gönderiliyor.
  • Hocam sipariş verdim de LG Smart TV sahibiyim Kulaklık TV'de çalışır mı harddiskten film izlerken kulaklığı takmak istiyorum bu mümkün mü ?
  • bi bilgim yok ama tahminimce usb portluysa çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serebros

Hocam sipariş verdim de LG Smart TV sahibiyim Kulaklık TV'de çalışır mı harddiskten film izlerken kulaklığı takmak istiyorum bu mümkün mü ?

İ-parcel'den mail geldiğinde bana söylermisin acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.