Şimdi Ara

Logitech G230 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar logitech g230 kulakligimin oyun oynarken bi anda sol kulagindan ses gelmemeye basladi kablonun belli bi bolgesi var sadece orayi bukunce calisiyor cok garip bisey teknosadan almistim gidip versem ne yaparlar garantiye mi gonderirler yoksa çek mi verirler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Ne yapmam lazim ilk kez boyle bi sorunla karsilasiyorum aldigim yere mi gotureyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teknosa'dan aldıysan direk olarak Teknosa üzerinden garantiye gönder sorunlarını belirtip. Ama kablo kopuk falan deme kullanıcı hatası deyip bakmazlar. Ben 2 ürünümü gönderdim ürün tamir olmadığı için para iadesi çıktı. Nakit aldıysan direk para iadesi alabiliyorsun. Kart ile aldıysan da kartı postunu istiyorlar.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Tamam tesekkurler kablo kopuk degil sol kulaktan ses gelmiyo ama kablonun biyerini hafif bükünce geliyo cok sacma bisey 2 aydir oyle kullaniyorum benlik birsey yok yani bi anda gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Logitech G930
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.