Şimdi Ara

Logitech G27 almaya hakikaten değer mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
3
Favori
38.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • var tabi
  • Tam olarak nasıl oluyor anlatırmısınız
  • arabayı nasıl kullanıyorsan öğle oluyor
  • Bir kere deneme imkanim oldu yabanci bir arkadasimda vardi gercekten keyifli ama bu senin bütcene bagli birazda oyle bir keyife ayirabilecek bir butcen varsa al bence memnun kalirsin.
  • bende alıcam yakıın zamanda inş.
  • ben pek iyi olmaz diye kendimi avutuyordum ama bir arkadaşta denedim g27, özellikle euro truck simulator 2 beni benden aldı yerlere çaldı, gerçek arabada bile böyle gerçekçi sürüş ve çekiş gücü hissetmedim rally oyunları da şahane gidiyor diyor eleman ki normalde rally'den başka araba oyunu pek oynamayan biriyim. yakın zamanda kapacağım bi tane g27, bineceğim tırıma, açacağım biramı arkadan da country radyosu veya cengiz kurtoğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 27 Ocak 2014; 13:56:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    ben pek iyi olmaz diye kendimi avutuyordum ama bir arkadaşta denedim g27, özellikle euro truck simulator 2 beni benden aldı yerlere çaldı, gerçek arabada bile böyle gerçekçi sürüş ve çekiş gücü hissetmedim rally oyunları da şahane gidiyor diyor eleman ki normalde rally'den başka araba oyunu pek oynamayan biriyim. yakın zamanda kapacağım bi tane g27, bineceğim tırıma, açacağım biramı arkadan da country radyosu veya cengiz kurtoğlu

    Bu euro truck bir tek ben sevmedim herhalde yada ayarları mı yapamadım nedir. G27 ile verim aldığım en iyi oyunlar gran turismo, dirt 3 ve f1 2013 oldu. Euro truck'da yol tutuşu sıfır araba sürdüğünü hissetirmiyor oyun.




  • Bu xbox 360 da çalışırmı g27 forza motorsportda.
  • Fanatec de bakılabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan3428

    Bu xbox 360 da çalışırmı g27 forza motorsportda.

    çalışmıyor
  • G27 + GT6 ikilisi vazgeçimez şu an Bu alet araba sürmeyi öğrenmeye birebir
  • Çok merak ettim araba stop ediyor mu kalkarken. Yokuşta falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeRo-34

    Konunun ilk mesajında Dante GT nin direksiyonun küçük olduğunu bu yüzden G27 almak istediğini belirtmiş. Fakat şunu belirtmem gerekir ki Driving Force GT ve G25/27'nin direksiyon simidi ölçüleri aynı ve tam olarak 11" boyutunda.

    Eğer direksiyon simidi daha büyük bir set istiyorsanız Thrustmaster T500 RS direksiyon seti alacaksınız , onunda boyutu 12" .


    Bunun dışında genel olarak G27'nin Driving Force GT'den farklarını şu şekilde sıralanabilir:

    1- Pedal sistemi farklı ve ekstra debriyaj pedalı bulunuyor. G27'de pedal sistemi spiral baskı yaylar ile çalışırken Driving Force GT'de kurma yaylar ile çalışıyor. Aynı zamanda G27'de pedallar metal malzemeden imal edilmişken Force GT de komple plastik.

    2- G27'de direksiyon sisteminde 2 adet geri bildirim motoru bulunurken Force GT'de yalnız bir tane bulunuyor. Bunun dışında en belirgin farklardan biri de G27'de daha sessiz çalışan ve gerçek araçlarda da kullanılan sarmal dişliler kullanılıyor. Bu şekilde direksiyon hareket ettirilirken daha sessiz çalışıyor yani dişli sesi yok denecek kadar az duyuluyor. Bence en önemli ve en ciddi fark budur. Çünkü G25 te aynı Force GT gibi sesli çalışıyordu. G27 de bu sorun aşıldı.

    3- Vites sistemi tamamen farklı. Force GT'de +-, yani vites artır - vites azalt şeklinde çalışan bir vites kolu bulundururken G27 tamamen manuel 6 ileri 1 geri bir vites sistemi kullanıyor. Bu vites sisteminin mekanizması da metal malzemeden imal edilmiş. Buda hissiyat için önemli bir unsur. Ayrıca bu vites sistemi G25 teki gibi +- vites sistemine dönüştürülemiyor.

    4- Bunlar dışında direksiyon simit ölçüleri aynı olmasına karşın bir çok farklılıkları bulunuyor. Üzerindeki tuş sayısından kullanılan malzemeye kadar herşey farklı. G27 de el ile dikilmiş bir deri kaplama , metal kısımlar , devir saati göstergesi bulunuyor. Ayrıca istenildiği takdirde g27 nin direksiyon simidini söküp gerçek bir direksiyon simidi de montajlayabilirsiniz. Tabi ki bunun için gerekli aparatı kendiniz imal edeceksiniz veya bir yerden bulacaksanız.


    bi saniye, g27'de kulakçıkla da olsa +- vites değiştirme olanağımız yok mu? ya tam otomatik ya manuel mi sürebiliyoruz?




  • balcis kullanıcısına yanıt
    var kelebek vitesleri kullanıyorsunuz ben gt6 da kullandım
  • http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/logitech-g27-109642900

    G27'mi ihtiyaçtan satıyorum. Sadece 10-15 defa kullandım ve zamanım olmadığı için satıyorum. Tertemiz bir şey. Hiçbir problemi yok. Gittigidiyora banka masrafları olduğu için 666 TL'ye koydum. 600 TL'ye 0545 326 78 79'dan beni arayarak satın alabilirsiniz. İsmim Burak. Aleti soracak olursanız; ihtiyacım ve zamanım olmasa sittin seni satmam İyi forumlar.




  • burakacisu B kullanıcısına yanıt
    Sattım bile :) Satılığa çıkardıktan sonra 2 gün bende kaldı
  • ulan yine kanıma bişeler girdi...

    çok pahalı meret..alırsam dötü kurtaramam bu sefer ama çok iyi yahu..

    iddaa çalışmaya devam dünya kupası umarım sürprizlerle geçmez

    caddelerde sürebileceğim araba oyunu neler var bu aletle birlikte ? grafikler güzel olsun ama simulatörler gibi kötü olmasın
  • Bende var. Hastaligimdan dolayi tam randimanli kullanamadim pek ama motoru cok kuvvetli yolu gercekten hissettiriyor.
    Yalniz sevmedigim tek yonu debriyaj hassasiyeti ve kavrama noktasi. Ornegin gt6 da diplere yakin bi yerde ve sadece 1 cm e denk bicimde kavrama yapiyor ve ayar yok. Boyle olunca da zevk vermiyor debriyaj dugmeymis gibi bi his veriyor. Pc oyunlarinda hatirlamiyorum sanirim ayarla hallediliyordu ama emin degilim. Ama ps3 de iki oyunda denedim ikisinde de durum boyle. Icindeki yay sisteminden kaynaklanan birseyse degistirmeye raziyim yayi. Hb den 635 e almistim aralikta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanları okudukça g27 alaşım geliyordu galiba alicam bu gidişle hem pc hem ps3 te çalışacak olması cezbediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.