Şimdi Ara

Logitech G27 almaya hakikaten değer mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
3
Favori
38.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cantosman

    quote:

    Orijinalden alıntı: shiftdriver

    quote:

    Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82


    quote:

    Orijinalden alıntı: shiftdriver

    selam beyler bende nerdeyse bir yıl oldu dfgt yi alalı ama bir türlü alışamadım kenarda duruyor direksiyona baktıkça sinirleniyorum şimdi masraf yapıp g27 alıpta onada alışamadımmı tam krize girerim g27 ye alışmak dfgt den dahamı kolay yoksa aynımı bilgi verirseniz iyi olur dostlar..

    Mesut bence yazık ediyorsun en fazla 1 haftada alışırsın.O 1 haftalık sürede birazda biz yarış kazanırız, hep senin kazanıcak halin yok :))) Ali Abi ve Turan Abi de g27 var, onlara danış istersen.Bende de dfgt var ama g27 alsam mı almasam mı düşünüyorum.

    eyvallah fırat dostum doğru söylüyorsun belki alışırım ama şu sorun var ben direksiyonu benim oda fazla büyük olmadığından küçük bir sehpaya monte etmiştim.Direksiyona ben hakim olamıyordum,sehpada olacak iş olmadığından mdf den kendimce bir stand yapmam gerek sağlam olunca rahat oynayabilirim belki:(

    mesut hala almadınmı g27 bak benim kendi standım resmini koyuyum aşağıya gör
    küçük pc masalarından birini alıp 8mm mdf lerle takviye yapıp ağırlaştırdım
    birde kapak yaptım oynayacağım zaman o kapağı açıp koltuğun 2 ayağını kapağın üzerine gelecek şekilde koyup
    standın altımdan kaymasınıda önlemiş oluyorum.

    resim koyulmuyor mesut şu linke bak oraya resim koymuştum sana bir fikir verir
    http://forum.donanimhaber.com/m_45283260/mpage_3/f_/key_direksiyon+standlari//tm.htm#55289629

    ali abi bu aralar işler çok kötü para toplayamıyoruz, bide G27 alırsak tamamen gideriz. inş... işler düzelirse o zaman bakarım şimdilik dfgt ile idare ediyoruz teşekürler önerin için abi..




  • doğrudur mesutcum Allah bol kazanç versin kardeşim hayırlı işler
  • Paran varsa değer. Yoksa yükün altına girmeye gerek yok
  • manuel vitesin üstüne tesbih atan şu vites bağımlılarından değilsen değmez , 3 de bir fiyatına logitech driving force gt alırsın aynı verimi alırsın..
  • G27 alana kadar ikinci el bir G25 almak daha mantıklıdır. Triptonik ve sıralı olarak kullanabilirsin böylece. Zaten sürüş olarak aralarında fark yok. G27 ile sadece sıralı kullanırsın bu da Dirt gibi oyunlarda falan bayabilir. Benim asıl tavsiyem farklı yönde olacak. Bir G27 almak yerine Fanatec CSR almak ve Clubsport pedalla takviye etmek olayı çok daha ileri boyutlara taşıyacaktır. Her platformda rahatlıkla çalışabilen bir direksiyon seti ve çok daha kaliteli. Belki iki katı maliyeti olur ama G27 den dört beş kat fazla haz alırsınız. Bir gamepadden Force GT ye geçtiğimde şok olmuştum. Sonra G25-G27 de çok büyük keyif almıştım. Sonra GT5 i ilk Fanatec ile oynadığımda dedim neredeyiz napıyoruz Nürburgrig in hiç bu kadar engebeli eğimli arabayı sağa sola çeken seni sürerken zorlayan bir pist olduğunu bu kadar hissetmemiştim. Demem o ki PS4 ve Xbox One arefesinde kaliteli bir multiplatform cihaz almak daha mantıklı bence. Sabredin bütçenizi denkleştirin ve Fanatec alın derim.




  • Fanatec

    Her türlü kombinasyonu yapabildiğiniz bir direksiyon. Şimdi yeni vitesi de çıkardılar. Bence çare Fanatec

    GT6 ya hazırlacağız, inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 3 Temmuz 2013; 11:21:54 >
  • Öncelikle Selamun Aleyküm Hocam Benim Sorunum Need For Speed UnderGround'da Ben Logitech G27 Ayarlarını Yaparkan Otomatikman Aşşağı İniyor Kendi Kendine Ben Yukarı Çıkaramıyom İlla Usb Driverini Çıkarıp Yapmam Gerekiyor Öylede Oyun Okumuyor Lütfen Yardım Edermisiniz Ayarları Böyle Aşşağı İndirmeli Olan Oyunlarda Oluyor Euro Truck Simulator 2 , City Car Driving , Live For Speed Gibi Oyunlarda Olmuyor Lütfen Yardım Edin Teşekkürler.
  • almaya değecek birşey değil benim hoşuma gitmedi şahsen gerçek bir araba kullandıktan sonra bunu elinize aldığınız an herşey oyuncak gibi geliyor .
  • maddi imkanı olanlar varsa alabilir kesinlikle değer
  • Merhaba Arkadaşlar

    bende direksiyon meselesini çok araştırdım. G27 güzel ama çok pahalı.
    Bu nedenle DFGT aldım. şimdi satıyorum. Asla pişman olmayacağınız bir ürün.

    Para problemi olmayan direk G27 alsın derim..


    http://forum.donanimhaber.com/m_82873879/f_//tm.htm#82873879
  • G27 yi yeni aldım inanılmaz gercekci adamlar hakkını vermis paranın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpercuhaci

    G27 yi yeni aldım inanılmaz gercekci adamlar hakkını vermis paranın.

    Ne kadara aldınız hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta sonu vakit gecirmek icin goldda geziyordum baktım 680 tl 9 taksit hemen aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değer tabi
  • şimdi gt 6 yla süper ekürü oldu g27
  • Konunun ilk mesajında Dante GT nin direksiyonun küçük olduğunu bu yüzden G27 almak istediğini belirtmiş. Fakat şunu belirtmem gerekir ki Driving Force GT ve G25/27'nin direksiyon simidi ölçüleri aynı ve tam olarak 11" boyutunda.

    Eğer direksiyon simidi daha büyük bir set istiyorsanız Thrustmaster T500 RS direksiyon seti alacaksınız , onunda boyutu 12" .


    Bunun dışında genel olarak G27'nin Driving Force GT'den farklarını şu şekilde sıralanabilir:

    1- Pedal sistemi farklı ve ekstra debriyaj pedalı bulunuyor. G27'de pedal sistemi spiral baskı yaylar ile çalışırken Driving Force GT'de kurma yaylar ile çalışıyor. Aynı zamanda G27'de pedallar metal malzemeden imal edilmişken Force GT de komple plastik.

    2- G27'de direksiyon sisteminde 2 adet geri bildirim motoru bulunurken Force GT'de yalnız bir tane bulunuyor. Bunun dışında en belirgin farklardan biri de G27'de daha sessiz çalışan ve gerçek araçlarda da kullanılan sarmal dişliler kullanılıyor. Bu şekilde direksiyon hareket ettirilirken daha sessiz çalışıyor yani dişli sesi yok denecek kadar az duyuluyor. Bence en önemli ve en ciddi fark budur. Çünkü G25 te aynı Force GT gibi sesli çalışıyordu. G27 de bu sorun aşıldı.

    3- Vites sistemi tamamen farklı. Force GT'de +-, yani vites artır - vites azalt şeklinde çalışan bir vites kolu bulundururken G27 tamamen manuel 6 ileri 1 geri bir vites sistemi kullanıyor. Bu vites sisteminin mekanizması da metal malzemeden imal edilmiş. Buda hissiyat için önemli bir unsur. Ayrıca bu vites sistemi G25 teki gibi +- vites sistemine dönüştürülemiyor.

    4- Bunlar dışında direksiyon simit ölçüleri aynı olmasına karşın bir çok farklılıkları bulunuyor. Üzerindeki tuş sayısından kullanılan malzemeye kadar herşey farklı. G27 de el ile dikilmiş bir deri kaplama , metal kısımlar , devir saati göstergesi bulunuyor. Ayrıca istenildiği takdirde g27 nin direksiyon simidini söküp gerçek bir direksiyon simidi de montajlayabilirsiniz. Tabi ki bunun için gerekli aparatı kendiniz imal edeceksiniz veya bir yerden bulacaksanız.




  • mrb arkadslar g25 dirver cdsini yüklüyorum sonda done tıklıyorm kayboluyor yüklenmiyor pcde aradm taradm yok bulamdm logitechin sitesndn indirdm ondada kurulmadı sebebi ne olabilr nasıl kurabilrm
  • ben para biriktirip alacam dfgt 460 tl hepsiburada 'da bence en iiyisi 200-300 tl daha biriktiricem L g27 alcam hem debriyajlı hemde 6vitesli tavsiye ederim .gold da 750 tl civarı bu ürün almaya değer
  • SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    birde g25 'te +- vites sistemi (yani 6 ileri 1 geri yapabiliyosun yada sadece ileri geri yapabiliyosun) bi zaman sonra bozuluyor g27 de +- sistemi koymadılar eklemek istedim :)
  • Kavrama olayı var mı gerçek arabada olduğu gibi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.