Şimdi Ara

LOGITECH G25 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda dolaşırken bunu buldum.Gülmekten öldüm ya

Edit:Arkadaşımız idareten böyle kullanmış, daha sonra gayet güzel bir masa ayarlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 15 Mayıs 2008; 11:01:48 >

• Ah biz Türkler

• Bu arada danteller nefis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 15 Mayıs 2008; 11:01:59 >

• Sonraki hali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    geçen yıl açıldı
    Satılık Logitech G19 Klavye
    5 yıl önce açıldı
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun adama..tam takımı kurmuş tebrikler valla ne diyeyim..sabah sabah iyi güldüm..böyle bi fikir bizden başka kimsede çıkmazdı:D:D

@azizz abi

msnyi açsana? birşeyler konuşacam senlee!
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Puhauhauah süper
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Yaratıcı fikirlerde üstümüze yoktur kesinlikle

Orjinalden alıntı: :Fatih:

adama bak çalışmıyor bişe yapmıyor forumda takılıyo:G ne kebab iş bee:D

1 saat çalışır 8 saat yatarım

tabii ütü masasına kurmam

Orjinalden alıntı: azizcinar

G25 in fiyatı ilerde düşsün bende böyle yapıcam

tabii ütü masasına kurmam

Hocam ne zaman düşer ya bir fiyatı var maşallah

• alsam mı diye düşünüyorum.momo kullanıyorum ama.gaz pedalının hassaslığı gerçek otolara göre nasıl,gerçekçi mi yani? momo pek gerçekçi değil...

Orjinalden alıntı: dmc 12

aslında aldığıma pişmaım desem yeridir ama ucuza almıştım tabi ama bence ilkden biryerde test edin sonra alın

hocam biraz açıklarmısın? gerçekçiliği nasıl? vites geçmesi olsun,gaz debriyaj fren pedal sertlikleri olsun....
  • +1 Biraz bilgi verirseniz bunu kullanan arkadaşlar çok iyi olur bende düşünüyorum çünkü Ben Direksiyonlarda Microsoft'u kullanıyorum nedeni ise Momo da rahat olamadım en rahatı microsoft geldi bana fakat kullandığım tüm Direksiyonlar da 1Sn gecikme var bundada varmı aynı şey?

Ve benim Direksiyon pedallarından gacır gucur ses geliyor bastıkça yağlasam geçer heralde.

quote:

için gelelim pedallara pedallar inanılmaz kaliteli ve bence devrim niteliğindeler çünkü pedallarda kullanılan piston sistemi sayesinde tam arabadaki hassasiyet yakalnmış kendimi ferrari f430 un pedallarında gibi hissettim çünkü o hissiyatı veriyo gaz pedalı diğerlerine göre yumuşak gayet rahat basılabiliyo ve çok hassas yani her tepkiye anında karşılık veriyo fren ise en sert olan pedal ve bastıkça dahada sertleşiyo frende çok hassas en ufak dokunuş bile yansıyo oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 15 Mayıs 2008; 13:35:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.