Şimdi Ara

Logitech G230 Kulaklık Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce Beylikdüzü Marmara Parktaki Teknosa'dan Logitechin G230 Kulaklığını aldım. Kulaklık bana ilaç gibi geldi, ancak geçenlerde ilk kez mikrofonunu kullanmam gerekti ve konuştuğum arkadaşlarım mikrofonumda aşırı bir gürültü geldiğini belirtti. İlk başta kendilerine inanmadım ancak daha sonra yeni laptopımda birkaç sorun yaşayınca mikrofonumun sesini dinledim ve gerçekten çok rahatsız edici bir dip gürültüsü tarzı sesler duydum. İnternette satıcı ve üretici firmaların beni gereksiz yere oyalayacağını belirten bir sürü yazı gördüm ve sizlere danışayım dedim. Sizce ne yapmalıyım, kime ulaşmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech yazılımını güncelleyin
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Hangi yazılım hocam. Hiçbir bilgim yok ne yazık ki(PC'de yeni)
  • http://support.logitech.com/tr_tr/software/gaming-software

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım kulaklığımı görmüyor, yanlış bir şey mi yaptım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yazılım zaten kulaklıkla ilgili değil yani g230 bendede var benimde gormuyor.Benimde default ayarlarda mik sesi duyulmayacak kadar kısık realtek ayarlarından +20 dB kayıt sesi falan arttirinca duyuluyor ama dip ses yok bende rahatsız edici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver_TR

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce Beylikdüzü Marmara Parktaki Teknosa'dan Logitechin G230 Kulaklığını aldım. Kulaklık bana ilaç gibi geldi, ancak geçenlerde ilk kez mikrofonunu kullanmam gerekti ve konuştuğum arkadaşlarım mikrofonumda aşırı bir gürültü geldiğini belirtti. İlk başta kendilerine inanmadım ancak daha sonra yeni laptopımda birkaç sorun yaşayınca mikrofonumun sesini dinledim ve gerçekten çok rahatsız edici bir dip gürültüsü tarzı sesler duydum. İnternette satıcı ve üretici firmaların beni gereksiz yere oyalayacağını belirten bir sürü yazı gördüm ve sizlere danışayım dedim. Sizce ne yapmalıyım, kime ulaşmalıyım?

Denetim masası > Donanım ve Ses > Ses > Kayıt > Mikrofon > Özellikler > Düzeyler > Mikrafon %75 ve Mikrofon Bası +20.0dB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Sıfır Logitech G930
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz düzeyleri deneyip size sonucu haber veririm, hiçbir şey olmazsa artık cuma günü gibi servise göndermeyi düşünüyorum.
  • +10.0 dB olarakta dene. Bendede aynı model ürün var, benzer bir sorunu bu şekilde çözdüm.
  • Mikrofon sizlere ömür oldu arkadaşlar. Deyim yerindeyse mal gibi kalakaldım böyle.
  • ürünü garantiye ver.
  • kulaklık bendede var. aynı durumdan bende muzdaripim. fakat çözümü tabikide var :D realtek yüklüyse aç. mikrofonun olduğu yeri bul gürültü engellemeyi aç. dip ses sonsuza dek yok olucaktır. ama yinede biraz donuk ses alıyor. cam gibi ses kaydetmek isterseniz logitech c270 kamerasını tavsiye ederim. hem ucuz hem kameranız oluyor hemde mükemmel bir mikrofonu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.