Şimdi Ara

Logitech g213 klavye 366 TL - Amazon TR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah

https://www.amazon.com.tr/dp/B01MXJVMGX/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_PKYATQABDF90GV73E8SQ?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• K55 Pro 390 civarın düştü daha önce. Onu bekliyorum ama acaba ikisi arasından hangisi tercih edilir ?

• 275 kuponla 250 civarına almıştım gayet memnunum 2 yıl oldu olmadı

• cahilliğime verin bu klavye mekanik mi? ve membran klavye mekanikmi oluyor farkları nedir? 15 senedir aynı klavyeyi kullanıyodumda laptop alınca usb klavye almak lazım oldu.diğerinin girişi yuvarlak eski tipti.almışken mekanik alayım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_loopus kullanıcısına yanıt
    Mekanik değil ama çalışma mantığı mekaniğe benzer, ben mekanik tavsiye etmiyorumses dolayısıyla, ses sorun değilse tabiki mekanik tercih edilmeli diye düşünüyorum. Daktilo gibi benim hoşuma gitmiyor

• daquied kullanıcısına yanıt

ses sorun bencede gereksiz daktilo gibi.mekanik gibi görünüp sessiz olanlar membran o zaman .bu ilandaki o yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_loopus -- 24 Aralık 2021; 1:35:17 >
  • omer_loopus kullanıcısına yanıt
    Mekanik olup sessiz olanlarda var diye okudum yorumlarda ama tecrübe etmedim, mavi kırmızı kahverengi ahantarı olanlar var tecrübe edenlerden yorum almak lazım, ucuz değiller ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daquied kullanıcısına yanıt

teşekkürler 🙏

• Yanlış yönlendirmek istemem ama bu klavye kronik sorunlu. Gecen sene vatandan aldım 6 ay sonra space tuşunda cift basma sorunu ortaya cikti. Logitech ile maillesmem sonucu bana garantiden yurtdisindan yeni klavye gönderdiler tr layout stoklarinda olmadigi icin us layout istedim mecburen. Yeniside 1-2 ay kullandiktan sonra harflerin uzerindeki rakam tuslarindan 4 de basmama sorunu ortaya çıktı ayni surece girip ugrasmamak icin logiteche yazmadim boyle kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 24 Aralık 2021; 2:32:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu klavyeyi kullanıyorum acıkcası cokta tavsiye etmiyorum yumuşak basıyorsanız işlemiyor tuşu ortalayıp biraz iyi basmanız lazım ama hiç klavyeniz yoksa alınır

• Kesinlikle önermiyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kronik sorunlu. Şu kura rağmen ederi en fazla 10 dolar.

• Hayret ettim gerçekten 1 yıldan fazladır kullanıyorum olumsuz hiç birşey yaşamadım

• Aynı fiyatta olmasa da hem oyun klavyesi hem de yazı yazmak/günlük kullanım için Razer Cynosa V2 öneririm.

Yaklaşık 6-7 ay oldu kullanıyorum muhteşem bir klavye. Sessiz tuşları var, mekanik gibi kafa şişirmiyor. Ben mekanik klavye tercih etmedim sırf ses nedeniyle. Bunda 16milyon rgb ayarlanabilir renk var. Uygulaması çok başarılı, makro atanabiliyor. Takip edilirse 400-450-TL seviyesinde alınabilir.

akakce.com
    Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-cynosa-v2-kablolu-oyuncu-si-fiyati,891042604.html
  • Işıkları piyasadaki diğer klavyeler gibi sağdan soldan değil de sadece tuşların ortasından çıktığı için tercih etmiştim. Daha sade ve şık görünüyor bu sayede.1 yıldır kullanıyorum. En ufak bir sorun çıkarmadı. Bir daha klavye alacak olsam yine aynı modeli tercih ederim.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Bu klavye yazı yazmak için birebir. Ben de kullanıyorum.

• Kedim, klavyenin üzerine işeyince yıkamıştım ve sonra da bozuldu tuşlar. Daha sonra Amazon'dan indirimde aldım aynı klavyeyi. Fakat birçok tuş basmıyor TR tuşları için açıp kapandığından olabilir bilmiyorum ama kesinlikle almayın ! İlk G213'ü Amazon Almanya'dan almıştım onda sorun yoktu.

• Beş para etmez klavye.Logitechten mause alıyorum 1 yıl olmadan çift tıklama sorunu çıkıyor.Klavye alıyorum tuş basma sorunu çıkıyor.Garantisi bitince tamir etmiyorlar.ŞuanTHH de bir davam var logitech ile.

• Arkadaşlar ben bu klavyeyi vatandan almıştım 1 yıldan fazla oldu, acaba sizler klavyeyi kullanırkan hunharca mı kullanıyorsunuz? Bende hiçbir sorun yokta, hatta arada bir tuşlarını çıkarıp klavyenin içindeki tozları vs her şeyini de temizliyorum bir sorun olmadı. Bence indirim yeterliyse alınabilir.

• Fenool kullanıcısına yanıt

bende de var ancak herhangi bir sorun yasamadim sanirim tam kronik sorunlu degil de bazen uretim hatasi cikabiliyor

• Her switch yükses ses çıkarmıyor. Kullandığım brown switch klavye çok sesli değil açıkçası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.