Şimdi Ara

LOGITECH G15 INCELEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     LOGITECH G15 INCELEMESI
     LOGITECH G15 INCELEMESI
     LOGITECH G15 INCELEMESI
     LOGITECH G15 INCELEMESI
     LOGITECH G15 INCELEMESI
     LOGITECH G15 INCELEMESI

yeni bi incelememden merhaba arkadaslar valla aslnda kalitesini cok belli eden bir ürün öncelikle .. fakat oyun icin üretilen bi klavyenin bütün oyunlarda lcd ekran desteqini qörememek üzüntü verici .. su ana kadar sadece 1 oyunda kendiliqinden lcd qosterqesi aktif oldu oda crysis warhead.. dier oyunlar icin olan yamalarini cesitli sitelerden bulabilirsiniz fakat tabiki cokta kaliteli deil .. 140-170 yetele aralıqında olan bu klavye bu fiyati hakediormu orasi da bi merak konusu tabiki .. :) benm en cok hosuma qiden özelliqi ise winampa yüklenen bir ufak eklentiyle bass a göre i$iklarin yanip sönmesi .. :) onun haricinde multimedya tuslarini pek kullanmiorsnz mute ve ses acip kapama haric :) cünkü dierleri el aliskanliqi icin biraz zor ufak olduqu ıcın tu$lar .. g1den g6ya kadar olan ve m1 m2 m3 ile coaltabildiqimiz macro tuslari ise kiminin isine yarar kiminin isine yaramaz .. örnein ben cesitli sifrelerimi makro tuslarina atadım sifre girmekle urasmiorm direk onlara basiyorm bunlarin disinda herhangi bir sorununuz olursa yardmci olmaya calisirm..esen kalin ..

• Güzel ve açıklayıcı bir inceleme olmuş.. Teşekkürler
  • saoL dostm biLgiLendirdisem ne mutLu bana :)
  • Güzel İncelem Oyunlar İçin baya ii Gözüküyor Teşekkürler
  • şifreleme işini nasıl yapıorsn ve hangi şifrelerde kullanıosn cwplarsan sevnrm.
  • coolmuş
  • Paranız varsa TR'de alabilceginiz en iyi gaming-keyboard

Tek kötü yanı bence fiziksel yönden dayanıksız olmalı ama dedigim gibi paranız varsa 10 tane alırsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tipi çok hoş ya
  • İnceleme için teşekkürler ancak şu şifreleme olayını açarsanız sevinirim , ilgimi bir hayli çektide :)
  • güzel inceleme olmuş hocam ellerine sağlık
  • haha şifreleme olayı hoşmuş. İnceleme için teşekürler.
  • bu klavye bana çok itici geliyor...
  • Ben 6 aydır sadece klavye özelliğini kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben 6 aydır sadece klavye özelliğini kullanıyorum.

Ben yaklaşık 2 yıldır öyle.Tabi müzik sesini açıp kapamak ve usb port olarak kullanmak hariç:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben 6 aydır sadece klavye özelliğini kullanıyorum.

Selamlar

Aynen daha önce coğu yerde yazdım. G15 kesinlikle oyun klavyesi değil multimedia klavye diye "şahsi görüşüm"
    19 mayısda arkadaşımla aldık sistemi yenilemiştim yeni klavyede alalım dedik 1 hafta sonra ikimizde aldığımıza bin pişman satalım diye düşünüyorduk

***Klavyenin işime yarayan yanları
    ışıklı olması
    windows tuşlarını kapatılması
    ***klavyenin işime yaramayan yanları
    Makro tuşları (çoğu zaman ctrl yerine G6 esc yerine G1 e basmaktan bıktım özellikle oyunlarda. neyse tuşlara G1 ve G6 ya ESC ve CTRL atadım biraz rahatladım)
    Ekranı (emin olabilirsiniz hiç bakmıyorsunuz özellikle oyunlarda hiç bakmıyorsunuz. bakıyorsanız tavla oynuyaorsunuzdur)
    İngilizce tuş (Harflerde olmaması iyi denilebilir bakmadan yazmak vs. fakat işaretler & vb. de zorluk oluyor öğreniyorsunuz ama iyi değil)

Sonuç: G15 almakla hata etmişim oyunlarda problem yaşıyorum hatta ilk haftalarda oyunlarda söküp eski klavyem ile oynuyordum. şimdi alışayım diye kasıyorum ama 6 ay geçti hala memnun değilim.
    makro tuşları (G1-G6) yeri iyi değil olmasa daha iyi olurmuş. benim logitech e yazdığım öneride G Tuşları yerine oyunlarda harflere makro atamak daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
    Tuşları yumuşak ve sessiz iyi sayılır ama, Sadece ışıklı türkçe sade bir klavye olsa, bir de G15 (aynı fiyata) G15 almazdım

Şimdi; G15 Süper oyuncu klavyesi, oyuncular için tasarlanmış vs. yazıları okuyunca saclarım böyle oluyor.

Son Söz: Bu yazdıklarım kişisel görüşümdür başkasının çok hoşuna gidebilir. ama kesinlikle bu klavyeyi önermiyorum !!! o kadar sistem donanım aldım bir G15 in parası rahatsız etti. G15 e gelince bi ara 100 YTL ye alan olsada kurtulsak diye gözüne bakıyorduk
    şimdi arkadaşımda bende satacak birilerini bekledik ama satmak içinde fazla kasmadık ben satarım diye kutusu ve kutu içereği hala duruyor (hatta ekranındaki naylonu bile çıkarmadım)

En son tavsiye ürünü görmeden ve tuşlarına oyundaymış gibi basmadan almayın G tuşlarına yanlışlıla basıyorsunuz Ctrl Esc diye
    Alan ve beğenenler elbette olacaktır. onların görüşlerinide dinleyin +/- görüşleri okuyon ona göre kara verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 4 Ocak 2009; 20:04:37 >

• sifre olai söyledir arkadaslar örnein benm sifrem "mahmut" g1 e mahmut macrosunu ekliorm.. ve g1e basınca otomatk olarak mahmut yazıo xD facebook donanmhaber msn cart curt sraladm hepsni basiorm 2 sat sfre yazmakla urasmiorm (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.