Şimdi Ara

Logitech G105-Logitech G500 ikilisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hafta sonu gamer mouse+klavye alıcam başlarda G103 düşünüyordum ama daha fazla makro atayabilme ve aydınlatmasından dolayı ibreyi G105'e çevirdim fakat G105'in de bileklik kısmı yok.şuana kadar hep bileklikli klavye kullandım acaba herhangi bir sorun yaşar mıyım merak ediyorum ? G103'ünde cezbeden tarafı fiyat ve bileklik kısmı. Size sormak istediğim G105 mi yoksa G103 mü? Benzer fiyatlarda tavsiye ürünlere de açığım...

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos44

arkadaşlar hafta sonu gamer mouse+klavye alıcam başlarda G103 düşünüyordum ama daha fazla makro atayabilme ve aydınlatmasından dolayı ibreyi G105'e çevirdim fakat G105'in de bileklik kısmı yok.şuana kadar hep bileklikli klavye kullandım acaba herhangi bir sorun yaşar mıyım merak ediyorum ? G103'ünde cezbeden tarafı fiyat ve bileklik kısmı. Size sormak istediğim G105 mi yoksa G103 mü? Benzer fiyatlarda tavsiye ürünlere de açığım...

G103 kullanıyorum memnunum aydınlatmayı kafana takma sanki karanlıktamı oynuyorsun oyunları
  • g105 karanlıktan yazıyorum mutluyum sanki tuşlaramı bakıyoruz
  • g105 kullanıyorum bende tuşlar sesli bunu göz önünde tut ama led ler gerçektek ten gece pc kullananlar için çok iyi
  • tam bu ikiliyi kullanıyprum hocam ikisini de karanlıkta kullandığım oluyor ve çok iyiler. daha pahalı bir ürün almaya hiç gerek yok.
  • arkadaşlar G105 ve G500s aldım (G500 kalmamıştı) gerçekten eski uyduraktan klavye ve mouse'umdan sonra ikiside çok iyi oldu. Herkese yorum ve cevaplarından ötürü teşekkür ederim.
  • parantez noktalama işaretleri dışında klavyeye bakılmıyor zaten vatanda dene bence hangisi içine sinerse onu al
  • Ben G-500 tavsiye ederim.
  • bende dediğiniz gibi yaptım zaten vatanda denedim ve içime sineni aldım .stokta olsa g500'üde denemek isterdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.