Şimdi Ara

Logitech G | %25'e Varan Yarıyıl İndirimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
20.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marka olarak kötülemek ya da övmek yanlış. Ben de bir çok ürününü kullandım, bazılarını halen kullanıyorum. Farelerin tuşlarının çift basması bende de oldu. Garanti süresinde yolladım, tamir edip gönderdiler. G930 kullandım hiç sorun yaşamadım. Z5500 var, 2008 yılında almıştım, kontrol panelinin ışığı arada yanıyor, sönüyor ama cihaz (maşallah diyeyim) halen canavar gibi çalışıyor. 2 yıldır G410 kullanıyorum, sanırım çok oyun oynadığımdan olacak, a tuşu yazı yazarken bazen tuşun soluna doğru basmak gerekiyor. Hatırlarsanız zamanında Z5500 ler bozulunca adamlar yurtdışından herkese bedava komple yeni set yollamışlardı. Ha bizimkiler işin suyunu çıkarınca uyandılar. O zamanlar sorsanız firma on numara derdi herkes. Garanti dahilinde sorunları çözüyorlar ancak garanti bitince parayla tamir işine girmiyorlarsa bence bu firmanın veya servisin ayıbıdır.
  • Kulaklıklarına pek bir şey diyemeyeceğim sadece G430 kullanıyorum. Onun haricinde farklı bir kulaklık kullanmadım Logitechten.
    Klavye olarak G710+ kullanıyorum,onun da bir sıkıntısını görmedim.

    Ancak mouselerine sakın bulaşmayın.
    G700s
    G403 Wireless
    G703 Wireless 2.Kere (Halen kullanıyorum mecburiyetten)

    Bu üç modeli kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim. G403 ve G703te rattle sorunları var.Neredeyse fabrikadan çıkmış her ürünlerinde var sanırım. G403'ü rattle sorunu ve mousenin orta tuşunda çift tıklama sebebiyle garanti servisine Hollandaya verdikleri UPS takip kodlu şekilde göndermemi istediler yolladım.
    G403 yerine G703 verelim dediler olur dedim. Sonuçta bir üst modeli ve sorunlar halledilmiştir diye aldım hemde şarj süresi daha iyi.

    G703'te de çok geçmeden mousenin orta tuşunun yukarı yaptığını ve CS:GO oynarken shiftle giderken habire zıplatıp ses vermeme sebep olduğu için yine Hollandaya gitti sıfırıyla değişim yapıldı.

    Şimdi son gelen üründe 1.5 aylık ürün olması rağmen yine mousenin orta tuşu yukarı yapıyor ve tarayıcıda bir çok kişininde kullandığı gibi orta tuşla sayfaları açıp kapatıyorum hızlı oluyor diye. Sayfaları 2-3lü açıp duruyor. Orta tuşta kullandıkları switchte problem var sanırım. Desem ki bende sıkıntı var. Şu zamana kadar 15-20 tane mouse kullanmış biri olarak. (Zowie-A4Tech-James Donkey-Razer-SteelSeries vs.) Sadece Logitechin mouselerinde böyle şeyler yaşadım. Desem ki hadi 1 tanesinde sıkıntı vardı bana denk geldi o, ama art arda 3 mousede aynı sıkıntı varsa üründe bir sıkıntı vardır.
    O yüzde Logitech mouselerine bulaşmayın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemez -- 20 Ocak 2019; 1:20:50 >




  • 3 farklı logitech mouse kullandım. Hepsi de aynı sorundan gitti. Mouselarını almayın. Diğerleri iyi olabilir. Sırf pil süresi uzun diye alıp durdum ama yok logitech mouse yapmasın mümkünse. Pil teknolojisini satsın.
  • arkadaşlar imac'te kullanmak için bir klavye önerir misiniz ? Magic keyboard 2 ye denk ve macos özelliklerini kullanabileceğim bir klavye -ses, ışık açma kapama launchpad vs-
  • almayın şu lanet mouse markasını... tüm modlelerde çift tıklama var 2 ayda çöp oluyorlar. bende de g300s var 3 kere click değiştirdim bu 4 oldu kendim açıp. servis ilgilenmedi bile. rezilliğin böylesi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş, bindirim mi yapıp indirim, bindirimsiz mi indirim, yoksa biz size mi bindirim, yoksa siz mi indirim
  • Evdeki televizyonumda kullanmak için Logitech Z506 ses sistemi satın aldım. Bazı sebeplerden dolayı neredeyse hiç kullanmadan sistemi kaldırıp dolaba koydum. Daha sonra bilgisayarımda kullanmak üzere sistemi yeniden kurduğumda sürekli olarak cızırtı yapmaya başladı. Markanın resmi sitesi üzerinden mesaj atarak destek istedim. Yok başka konektör deneyin, yok kablosunu kontrol edin gibi bir mail attılar. Ben zaten destek istemeden önce her yolu denediğim için cevaben ürünü nerede tamir ettirebileceğimi sordum. Ürünü alalı 2 yılı geçtiğinden garanti kapsamına girmiyordu. Ama hali hazırda hem yeni hem de ucuz sayılmayacak bir ürün (şu an ortalama 600 TL) olduğundan tamir ettirip kullanmayı düşünüyordum. Fakat gelen mailde markanın Türkiye'de resmi bir tamir merkezi bulunmadığı yazıyordu.

    Özetle Logitech'ten aldığınız ürün 2 senenin sonunda bozulursa tamir desteği filan yok. Logitech'in mouse, gamepad vs. birçok ürününü kullandım. Gerçekten ürünleri kalitelidir. Fakat bu kadar bilinen bir markanın Türkiye'de teknik servisinin olmaması bana çok saçma geldi. Her tarafta reklamları dönüyor, çevremden gördüğüm kadarıyla da tercih ediliyor fakat aldığınız ürün 2 senenin sonunda bozulursa çöp oluyor.

    Bu markayı kullananları ve almayı düşünenleri bilgilendirmek istedim, saygılar.




  • g m farketme zlogitech tas uretse alırım adamlar kalıtelı urun yapıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: satıcıadam

    5 senedir g710
    5 senedir g602
    2 senedir g933
    4 senedir g930
    6 aydır g603
    1 yıldır g29
    kullanan biri olarak, dünynaın en iyisi logitech diyorum.
    klasik problemsiz çiçek gibi cihazlar. servis ve garanti desteği muazzam.
    kim ne derse desin fan boyum abicim logitech candır
    Garanti olarak eyvallah iyiler ama çoğu ürününün alternatifi logitechden çok daha iyi.
  • 2013 - G100 aldım(teknosa 20₺) orta tuş 6 ay olmadan bozuldu. Garantisi bitmeye yakın servise yolladım yaptılar. Yedekte yatıyor.

    2015 - G602 aldım(amazon.com 35$=120₺) 3. Ayda orta tuş bozuldu. TR Garantisi de yok.. Ekstra tuşa görev atadım kullanıyorum. Enerji tasarrufu modunda 2 tane varta alkaline pil 2 ay dayanıyor... Pili sömürüyor hayvan.

    2013 - G230 kulaklık aldım(amazon.com 30$=80₺) Mikrofon sesi çok çok kısıktı leşti. Ama ses kalitesi muazzamdı. Laptopta dolby digital açınca muhteşem oluyordu.

    2014 - G105 klavye aldım(hızlıal.com 75₺). Makro tuşları kullanışsız uzak yerleştirilmişlerdi. Aydınlatması çok düşüktü. Yetersizdi.

    2014 - logitech tr servisten çıkma (yenilenmiş) ürün olarak 2 adet M705 mouse aldım(tane 50₺ - o vakitte sıfırı 110₺ idi). Biri çok çok az kullanıldı biri de normal kullanıldı. 4. Yılında ikisi de tuş arızası(çift tık ya da hiç tıklamama) verdi. Tek olayı pilinin uzun gitmesiydi. Sensörü 30liraya satılan logitech fare ile aynı
    kalitede/hassaslıktaydı...





    Uçak yolculuğunda kulaklık ve klavye valizimle beraber kayboldu. Umman'ın Muskat şehrine gitmişler 50 gün sonra valiz bulundu da

    ben maddi tazminat aldığım için valizi geri istemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 22 Ocak 2019; 1:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • piyasada kalitesine rahatlıkla güvenerek aldığım nadir markalardan. fiyat felan pahalı ama garanti ilgi alakası 10 numara yani verdiğim paraya acımıyorum logitec için

    Zamanında 750TL ye 0 g27 almıştım golddan taş gibi setti, sonra f710 felan aldım hala duruyor gerçekten kaliteli
  • arkadaşlar smart tv için wifi özellikli klavye tavsiyeniz var mıdır ?
  • Mekanik klavye alınır ama ekipmanlarda fiyatlar ne biçim artmış zamanında g300s 69 lirayken almaktan vazgeçmiştim . Şuan razer deathadder 2013 kullanıyorum g402 nin verdiği kalite hissiyatının 10 da 1 ini verebilmiş değil ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g402ye indirim yaparsanız iyi olur 200 küsür liraya denk getirebilsem kapıcam bir tane
  • Her şeyim Logitech. Yeni olarak da G933 aldım. Lakin yok. Kafa bandı çıkıyor. 3 kere değiştirttim ürünü yine çıkıyor. Şu üretim yerini bir bilgilendirseniz de yapışkanı korkakça sürmeseler ya da türünü değiştirseler?
  • herkes markayı övmüş yada kötülemiş ,bunu anladık
    peki fırsat var mı bundan söz eden yok :)
    normal üye fırsat şartlarını oluşturmadan konu açsa hemen siliniyor ama dh. reklam veren firma olunca fırsat var mı ,yok mu umursanmıyor
    ayıp oluyor ama :)
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    ne kadar çöp varsa toplamışsın ondan olabilir.

    g602 hariç
  • G933’e indirim yapın da alak allahsızlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.