Şimdi Ara

Logitech G | %25'e Varan Yarıyıl İndirimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
20.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Logitech G300S Mouse+Pad+Sticker+Bardak Altlığı geçen hafta 125di bu nasıl indirim.
  • Arkadaşlar temiz z5500 lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mihimihi

    Hiçbir şekilde Logitech ürünlerini önermiyorum. Master Mx aldım. İlk olarak tıklarken bir yumuşama oldu, tuşlar geçmeli diye çekerken gövdeden kırıldı. Para verip yaptırmak için görüştüm logitechle, parayla tamirat olmadığını sadece garnti dahilinde tamirat yaptıklarını belirttiler.

    400 liralık mouse şu an çöp kenarda duruyor. Kesinlikle uzak durun.
    malesef g413 için yaşaadım aynısını. ctrl tuşu ayağı ufak yeri kırıldı çıkardım bu sefer kalıcı şekilde ctrl basılı kaldı iletişime geçtim faturasından sorunun videosuna kadar bi dünya şey istediler aynı şekilde bazanın altında yatıyo 400 liralık klavye(belki şimdi daha fazladır) ve eski yadigar microsoft klavyeyi kullanıyorum.. Logi ben de pek önermem corsair falan bakın
  • G231 Kulaklık düşme vs olur mu aylardır takip ediyorum. 200₺ iken Mediamarkttan almadım patronum sana çinden alırım dedi orda da bulamamış :D bekliyorum düşmesini. 200e :D
  • Her ürünüm logitech... Yalnız kıçı kırık bir unify alıcıya dünya kadar para isteyince artık logitech'ten vazgeçme zamanımın geldiğini anladım.
  • Corsair kullandıktan sonra logitech'i artık sadece mağazalarda görüyorum.
  • Yıllar önce logitech g15 klavye almıştım, sanırım neredeyse 10 yıl oldu. Hala sorunsuz çalışıyor ve yazılım desteği veriyorlar.
    Yeni ürünlerin kalitesini bilmiyorum konuda sorun yaşayan arkadaşlar olmuş.
    Sizce mekanik klavyeye geçmeye değer mi arkadaşlar ? Yoksa g15 ile devam edeyim mi ? Mekanik biraz ses yapıyormuş galiba
  • Konuyu açan şahıstı, firmaya dönmüş.
  • Diğer ürünleri bilmiyorum ama faresini kesinlikle almayın. Çok rahat ve çok güzel konumda tuşları var ama ömrü en fazla 1 yıl. 3 arkadaş 2-3 ay arayla aldık fareden, hepimiz çok memnunduk ama hepsi de 1 yılı geçince çift tıklamaya veya tıklamamaya başladı. Sık sık değiştiririm diyorsanız alın yoksa hiç bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyamet gibi para verip garantisi bittikten sonra bozulan ürünleriniz için 'Maalesef ücretli servis hizmetimiz bulunmamaktadır' deyip kullanıcı mağduriyetini zirveye çıkarmış bir firmadır benim gözümde. Ses sistemi, klavyesi,kulaklığını, mouse'unu kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Mouse ve ses sisteminden başladı arızalar ve tamir olayı yok. Saçmalıktan başka bir şey değil.
  • Stereo kulaklık 300TL,RGB'siz mekanik klavye 500TL,neymiş markası Logitech'miş. Yemişim markasını. O paraya 7.1 surround kulaklık ve mekanik RGB aydınlatmalı çok daha kaliteli klavyeler mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bay_fred

    Kıyamet gibi para verip garantisi bittikten sonra bozulan ürünleriniz için 'Maalesef ücretli servis hizmetimiz bulunmamaktadır' deyip kullanıcı mağduriyetini zirveye çıkarmış bir firmadır benim gözümde. Ses sistemi, klavyesi,kulaklığını, mouse'unu kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Mouse ve ses sisteminden başladı arızalar ve tamir olayı yok. Saçmalıktan başka bir şey değil.
    Es kaza bozulmayan ürünlere de "bu cihazda çalışmaz çip yok bunda" diye "outdate" hale getiriyorlar (son ps4-x1 için g27, dfgt desteğini vermemeleri)
  • Lanet markadan uzak durun! Bu .. larin g300s g600 m705 m185 m175 g103 gibi pek cok modelini kullandim hepsinde cift tıklama sorunu oluştu. Kimisinde scroll bozuldu ayrica. Servise yönlendirdiler adamlara 15 kere seri numarasini yollamama kagida yaz resmini cek dediler ve hepsini yaptim. fatura istediler amazon faturası. Kendilerine o ufak faturayi atmam sonucunda da bu fatura olmadığını söyleyip işin içinden sıyrıldılar. Böyle rezil bir firma görmedim. Burada fan boyluk yapan zeki arkadaşlara itafen böyle belirtmek istedim. Bir daha alırsam Logitech allah ta benim 1000 belamı versin haram zehir zıkkım olsun size verdiğim tek kuruş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetfx

    Konuyu açan şahıstı, firmaya dönmüş.
    Kimseye güvenmiycen bu devirde.
  • Nasıl indirim bu fiyatlarınız hala çok pahalı !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi fiyatlar yanıltıcı olabiliyor . Dün N11'den g413 klavyeyi kupon kullanarak 290tl ye aldım biraz arastirirsak bu fiyatları vermeye gerek kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech hem ürün olarak hem de servis olarak çok kötü bir firmadır. Ürünlerin kendinden tasarım kusurları bulunmaktadır. Ayrıca servisin sağladığı garanti kapsamı ise şaka gibidir. Yakın zamanda kullandığım Logitech g430 kulaklığınız buna örnek mayıs ayında 300 liraya aldığım ürüne 150 lira (3 cm çapındaki plastik parçanın değişimi için) ücret talep ediyorlar. Okuyan arkadaşları uyarıyorum Logitech'den uzak durun boşu boşuna başınız ağrır. Ha param çok bana koymaz diyorsanız alın o konuda bir şey diyemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

    onu bunu bilmem ama herhangi bir marka tercih edecek olursam kesinlikle logitech ilk sırada olur adamlar ürünlerin arkasında duruyor ..
    fiyat gerek döviz artışı gerek enflasyon doğrultusunda düşünürsek normaldir
    Maalesef o dediğin ilk aldığında geçerli sonradan oluşan problemleri tınlamıyorlar ve fahiş ücretler talep ediyorlar.
  • Şu an 1 seneyi aşkındır G300S kullanıyorum. Bundan önceki faremde düz G300'dü. Şunu belirtmeliyim ki; daha senesi dolmadan tekerlek tuşu bozuldu (tıklama) Önceki de böyleydi. Bazen fareye sol tık yaptığımda o klik sesini alamıyorum ve tuş sertleşiyor. Tıklanmıyor resmen. Bilmiyorum okuyor musunuz ama, belirteyim dedim. Onun dışında bir problemim yok. Bir solak olarak, G300S'den başka farelerle rahat edemiyorum. Atanacak tuş bolluğu bunda en büyük etken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

    almayın şu lanet mouse markasını... tüm modlelerde çift tıklama var 2 ayda çöp oluyorlar. bende de g300s var 3 kere click değiştirdim bu 4 oldu kendim açıp. servis ilgilenmedi bile. rezilliğin böylesi...
    Up. herkes görsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.