Şimdi Ara

logitech free pulse ve i touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum belki 9849615984135498 kez sorulmuş bi sorudur ama şimdi ben bluetooth kulaklıgımla i touchu kuallanamıcakmıyım bi yolu yokmu ya bi cihaz ws yardımıyla olsa dahi....kendi wericisi olmadan tabiki wireless üzerinden bluetootha gecis olmazmı?bi yasılım aracılıgı ile ws....

• hayır boyle bır ımkan yok bluetooth kulaklık kullanmayı unut ı touch da
  • :( buu coookk kotuuuu saoll...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

arkadaşlar biliyorum belki 9849615984135498 kez sorulmuş bi sorudur ama şimdi ben bluetooth kulaklıgımla i touchu kuallanamıcakmıyım bi yolu yokmu ya bi cihaz ws yardımıyla olsa dahi....kendi wericisi olmadan tabiki wireless üzerinden bluetootha gecis olmazmı?bi yasılım aracılıgı ile ws....

İpod touchın bluetootu varmı bilmiyorum fakat olsa bile a2dp desteği olması gerekiyor direk bağlantı kurması için yada stereo ses alması için diyim.Fakat Freepulsenin yanında gelen bluetooth adaptorunu touchınızın kulaklık girişinden takıp açtığınız taktirde kulaklığıda power düğmesinden açınca bikaç saniye içinde birbirlerini görürler ve kulaklığınızı kablosuz bir şekilde kullanabilirsiniz.Ben Nokia N95 telefonumla kullanıyorum ve çok memnunum.Telefonun A2dp desteği olduğu için aradaki bluetooth adaptorune bağımlı değilim.Sadece telefon ve kulaklık.Ama eğer farketmez ben bu adaptoru touchıma takar dinlerim diyorsanız sadece touch değil hertürlü müzik aletinizle kullanabilirsiniz.
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgentE -- 5 Mayıs 2008; 13:01:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nomec

hayır boyle bır ımkan yok bluetooth kulaklık kullanmayı unut ı touch da

hicbir bilgin olmadan boyle sert yorumlar yapmamani rica ederim, kusura bakma ama haddini bil lutfen, kulakligi da unut touchi da unut ne demek ya.

@GOLDFALCON

evet Logitech Free Pulse, yada Plantronics Pulsar 590A gibi adaptorlu urunlerle kablosuz kulaklik kullanman mumkun elbette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordGunthar

quote:

Orjinalden alıntı: nomec

hayır boyle bır ımkan yok bluetooth kulaklık kullanmayı unut ı touch da

hicbir bilgin olmadan boyle sert yorumlar yapmamani rica ederim, kusura bakma ama haddini bil lutfen, kulakligi da unut touchi da unut ne demek ya.

@GOLDFALCON

evet Logitech Free Pulse, yada Plantronics Pulsar 590A gibi adaptorlu urunlerle kablosuz kulaklik kullanman mumkun elbette.

teşekkür ederim bilgilendirme için gecte olsa saol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.