sabah sabah ilk yaptığım foruma girmeden bu alışverişi gerçekleştirdim :D yoksa kalmazdı :D
103 TL olmuş.
kimisi ps3'e uyar, kimisi uymaz demiş, oluyor mu olmuyyor mu dostlar
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
Denemedim ama olur diye tahmin ediyorum. Kablolu logitech kolumu usb den ps3 e takıp sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Sonuçta usb alıcısını taktıktan sonra veri aktarımı kabloluda kablosuzda olsa sıkıntı olmaz. Uymaz diyenler usb alıcısını takmadan sony kollar gibi direk bağlantı yapılamayacağını söylemiş olabilirler.
yukardaki linkte ps3 e bağlandığını söyleyenler var.hatta mouse olarak bile kullanılabiliyormuş.
quote:
İlk sayfada bir arkadaş kullanılabildiğini yazmıştı;
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
quote:
Orijinalden alıntı: 06emre1989
ps3 te kullanabilir miyiz bunu?sony yaptigi guncellestirmeler ile sony harici kablosuz joystickleri algilamiyor diye hatirliyorum.
Hocam ben bir kere kullandim. Usb aliciyi taktim. Ps3 u actim. Acilirken kolun ortasinda analoglarin ustunde logitech yazan yerde tus var belli olmuyor pek ona basili tuttum acilana kadar tanidi kolu ve oynadim
joy2mouse programını ındırıp kurarak mouse olarak kullanılabılıyormus ve arkadasın bırı win. media player kısa yollarını atamıs fılm ızlerken durdurup ılerı gerı alabılıyomus supperrr :D
Perşembe günü vermiş olduğum 1 adet f710 siparişim biraz önce geldi.
Bugün sabah siparişi vermiştim. Şuan siparişiniz hazırlanıyor yazıyor ama mağaza olarak Kayseri'den geleceği gözüküyor. Sipariş verenler bir kontrol edebilir mi? Herkese mi Kayseri'den gönderiliyor.
Sabah bende sipariş verdim Bostancı'dan gelecekmiş. Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler.
Yine kaçırdım :(:(
quote:
Orijinalden alıntı: Raven254
quote:
Denemedim ama olur diye tahmin ediyorum. Kablolu logitech kolumu usb den ps3 e takıp sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Sonuçta usb alıcısını taktıktan sonra veri aktarımı kabloluda kablosuzda olsa sıkıntı olmaz. Uymaz diyenler usb alıcısını takmadan sony kollar gibi direk bağlantı yapılamayacağını söylemiş olabilirler.
bizzat bende war ps3 e bu olmuyor rumble pad çalışıyor ama bu ps3 ile çalışmıyor....
Arkadaşlar gamepad playstation 3 te çalışıyor. Üstteki swith'i D ye getirirseniz çalıştırırsınız. Ama titreşim yok.
Selam arkadaşlar bu ürünü mağazadan alabilirmiyiz ? indirimli fiyatıyla ? tşk ler ....
2-3 kere kaçırdıktan sonra dün ben de alabildim nihayet. Az kalsın 2. el olanını o fiyata alacaktım. iyi ki almamışım.
Şu an logitech mouse kullanıyorum. Alıcısı unifying receiver gibi birşey. yani bir den fazla fare klave eşleştirebiliyor muşsun. (olup olmadığını bilmiyorum hiç deneme şansım olmadı)
aynı alıcı ile bu F710 da çalışır mı acaba. USB nin birinde farenin mini alıcısı diğerinde F710 unun alıcısı..... olmaz.
Mağazada geçerlimi?
ben media markttan aynı ürünü 50 tl ye almıştım çok kaliteli bir ürün bu fiyatta süper
kaçırdık
Bende cuma günü sipariş verdim kargoya verilmek için hazır gözüküyor izmirde oturuyorum izmir balçova şubesinden göndericeklermiş.