Şimdi Ara

Logitech F710 Kablosuz Joystick 59 TL Vatan Bilgisayar**YİNE BİTTİ** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeniden stoğa girmiş ürün
  • dün havale ile aldım. acaba kaç günde elime ulaşır ve kargo ücreti ne kadar öderim ?
  • piyasadaki en iyi kablosuz joystick şu anda daha iyisi yok ve fiyat mükemmel.
  • Dün kendimi tuttum almadım, bugün yeniden stoğa girince aldım haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 2 kolla aynı anda aynı bilgisayardan oynanır dimi tekleme olmaz.
  • süper fiyat teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

logitech türkiye servisine kim bakar arkadaşlar bilir misiniz ? Ben daha önce gold kampanyasından f510 almıştım bozuldu :/ Servise vereyim de yapsınlar diye teknik servis arıyorum. Fifa oynayamaz oldum

Arkadaşlar Logitech hakkında iyi bir bilgi paylaşayım sizlerle...

Garanti konusunda hiç sıkıntı yaşamamak için basit bir yöntem var.

Ben teknosadan Logitech M505 fare almıştım, neyse geçen bozuldu ve garantiye vermek için gittim oradaki çalışan bana şunu dedi; " Abi bu fare Logosoft distribütörlüğünün ürünüymüş, bunda birebir değişim var tamire yollamadan" dedi. ben çok şaşırdım sonra fareyi verdim yenisini anında aldım.
    Eleman bana dedi " Abi Logitech alacak olursan mutlaka garanti belgesini görebiliyorsan Logosoft ithalatlı olanı al, anında değişimi var sorgusuz sualsiz" dedi. Hatta yeni fareyi alırken oradaki farelerin garanti belgesine baktım kiminde Mersa var, kiminde Penta, kiminde de Logosoft vardı hemen Logosoft olanı aldım tekrardan.

Bilginiz olsun arkadalar Logitech alırken buna dikkat edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 27 Nisan 2012; 12:43:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus902

2 kolla aynı anda aynı bilgisayardan oynanır dimi tekleme olmaz.

bende onu merak ediyorum..2 tane alıcı takılacak bir de klavye için alıcı var ? çakışma falan olmasa ?
    Bu arada daha önce hiç bu kadar düştüğü olmuş muydu F710'un Şimdi almamak olmaz ama şimdi fazladan harcama yapacak dönemde değilim ondan soruyorum hani sonraları yine düşer diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat8634

Dün kendimi tuttum almadım, bugün yeniden stoğa girince aldım haber veren arkadaşa teşekkürler.

Ben ilkinde dayanamadim aldim hemen :)
  • bende aldım gitti rumplepad 2 var aslında da yön tuşları bozuldu takılı kalıyordu joystickle oynuyordum mecburen

inşallah bunda öyle bir sorun olmaz bakalım

garanti olayında vatanda bir sorun yaşamazsınız logitech mausum vardı yan tuşları çalışmıyordu verdim vatana para iadesi aldım hiç sıkıntı olmadı
  • Ürünlerin gidişini 16dan geriye doğru saydım. Ne olur ne olmaz diye sepete eklemiştim bir tane. Ürünlerin hepsi bitti 15-20 dakikada.
    Hepsi bitince bir gaz oldu, daha oyun için bilgisayarı almadan kolu aldım :) Bu arada kargoda ücretsiz zannımca. Köşede öyle bir
    ibare var şu anda, ama kampanyalı fiyat varken varmıydı o ibare ondan emin değilim :)
  • Arkadaslar kargo gelmis eve ist ici 4 TL ucreti alinmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

logitech türkiye servisine kim bakar arkadaşlar bilir misiniz ? Ben daha önce gold kampanyasından f510 almıştım bozuldu :/ Servise vereyim de yapsınlar diye teknik servis arıyorum. Fifa oynayamaz oldum

Arkadaşlar Logitech hakkında iyi bir bilgi paylaşayım sizlerle...

Garanti konusunda hiç sıkıntı yaşamamak için basit bir yöntem var.

Ben teknosadan Logitech M505 fare almıştım, neyse geçen bozuldu ve garantiye vermek için gittim oradaki çalışan bana şunu dedi; " Abi bu fare Logosoft distribütörlüğünün ürünüymüş, bunda birebir değişim var tamire yollamadan" dedi. ben çok şaşırdım sonra fareyi verdim yenisini anında aldım.
    Eleman bana dedi " Abi Logitech alacak olursan mutlaka garanti belgesini görebiliyorsan Logosoft ithalatlı olanı al, anında değişimi var sorgusuz sualsiz" dedi. Hatta yeni fareyi alırken oradaki farelerin garanti belgesine baktım kiminde Mersa var, kiminde Penta, kiminde de Logosoft vardı hemen Logosoft olanı aldım tekrardan.

Bilginiz olsun arkadalar Logitech alırken buna dikkat edin derim.

şimdi bnm f710 un r2 tuşu çok hassaslaştı araba yarışı oynarken fifa oynarken kendi kendine basıyo bazen şimdi baktım logosoftmuş garanti ama alalı 1.5 sene oldu şimdi vatana gidip versem yenisini mi vercekler..?

• Bizim vatandan aldigimiz urunlerde logosoft garantisindemidir acaba eve gidince ilk ona bakicam ne olur ne olmaz :)
  • Keske Gamepad yazsaydiniz, joystick yazdiginiz icin konuya bakmamistim, kacirmisim firsati :)
  • f310 dual action kablolu modelini 35tl'den satıyorum arkadaşlar
  • Helal olsun Vatan'a.. Dün akşam verdiğim sipariş bugün elime ulaştı..4 TL kargo parası alındı.
  • f710 yanında belkin prizide sipariş verecektim, f710 uçmuş neyse başka bahara kaldı :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.