Şimdi Ara

Logitech F710 Kablosuz Joystick 59 TL Vatan Bilgisayar**YİNE BİTTİ**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasaya göre çok uygun. ihtiyacı olan kaçırmasın..

Logitech F710 Kablosuz Joystick 59 TL Vatan Bilgisayar**YİNE BİTTİ**

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000118-f710-kablosuz-titresimli-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51115

EDİT: SÜREKLİ YENİ STOKLAR EKLİYORLAR EFENDİM

EDİT: YİNE BİTTİ

3. EDİT: YENİDEN STOKTA

4. EDİT: ARTIK TÜKENMİŞTİR SANIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 29 Nisan 2012; 11:17:46 >

• bence fiyat uygun haftasonun baktım saturn de 90 teknosa da 110 liraydı.
  • magazadan alamaz miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandayza

magazadan alamaz miyiz?

internete özel yazıyor.
  • Haber veren arkadasa tesekkurler, bonusa 5 taksitle aldim 59 TL ye geldi kargo ucretide almadi iyi geldi :)

• İki tane almama izin vermiyor, bire düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

Haber veren arkadasa tesekkurler, bonusa 5 taksitle aldim 59 TL ye geldi kargo ucretide almadi iyi geldi :)

Kargo ücretini teslimatta ödersiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech F710 GamePad 305,09 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne oynanır bunla?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Haber veren arkadasa tesekkurler, bonusa 5 taksitle aldim 59 TL ye geldi kargo ucretide almadi iyi geldi :)

- Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL'dir.
  • daha öncede bu fiyata satıldı. 1 kablolu bir kablosuz almıştık arkadaşımla, hiç tavsiye etmiyorum. Sıfır Duracell pil bile koysanız çaprazlara giderken sıkıntı yaratıyor. usb uzatma kablosuyla alıcıyı neredeyse joy'a 1 metreye kadar yaklaştırıyoruz ancak o zaman taze bir duracell ile kablolu joy performansı veriyor.
    Not: Sadece deli gibi pes oynuyoruz.
  • valla ben kullanıyorum gayet güzel oynuyorum 2. yi alsamı diyorum şuan:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

daha öncede bu fiyata satıldı. 1 kablolu bir kablosuz almıştık arkadaşımla, hiç tavsiye etmiyorum. Sıfır Duracell pil bile koysanız çaprazlara giderken sıkıntı yaratıyor. usb uzatma kablosuyla alıcıyı neredeyse joy'a 1 metreye kadar yaklaştırıyoruz ancak o zaman taze bir duracell ile kablolu joy performansı veriyor.

Hocam bende de aynı ürün var, bayadır oynamadım ama oynadığım da bu bahsettiğin sorunları hiç yaşamadım
  • 75 tl üzerine kargo ücreti almıyolar dimi ona göre kabloluda alıcam:)
  • F710 süper 3-4 ay oldu alalı Allah'a şükür bir sorun çıkmadı. Logitech'in müşteri hizmetleri de çok övülüyor. Problem olursa ilgileniyorlarmış. Ben 80'e almıştım 60 tabi iyi fiyat onun yanında.

Ha bir gamepad'in ederi asla bu paralar değil ama piyasaya göre iyi fiyat
  • bende 75 e almıştım memnunum urunden senin gibi bir tane daha alsammı diyorum evde bazen 4 lü flan oynuyoruz kol lazım oluyo.)
  • fiyat 102 tl olmuş yakalasaydım alırdım kesin f-510 var kablolu gold dan almıştım ondan da memnunum ama kablosuz daha iyi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiko53 -- 26 Nisan 2012; 16:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

daha öncede bu fiyata satıldı. 1 kablolu bir kablosuz almıştık arkadaşımla, hiç tavsiye etmiyorum. Sıfır Duracell pil bile koysanız çaprazlara giderken sıkıntı yaratıyor. usb uzatma kablosuyla alıcıyı neredeyse joy'a 1 metreye kadar yaklaştırıyoruz ancak o zaman taze bir duracell ile kablolu joy performansı veriyor.

Hocam bende de aynı ürün var, bayadır oynamadım ama oynadığım da bu bahsettiğin sorunları hiç yaşamadım

1 senede 2 defa pil degistim uzatma kablosuna ihtiyac duymuyorum 4-5 metreden oynuyorum. Sorun cikaren en ufak bir yonu yok. Ayni urundenmi bahsediyoruz

• ps3 te kullanabilir miyiz bunu?sony yaptigi guncellestirmeler ile sony harici kablosuz joystickleri algilamiyor diye hatirliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06emre1989

ps3 te kullanabilir miyiz bunu?sony yaptigi guncellestirmeler ile sony harici kablosuz joystickleri algilamiyor diye hatirliyorum.

Hocam ben bir kere kullandim. Usb aliciyi taktim. Ps3 u actim. Acilirken kolun ortasinda analoglarin ustunde logitech yazan yerde tus var belli olmuyor pek ona basili tuttum acilana kadar tanidi kolu ve oynadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

- Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL'dir.

vatan 10 TL kargo yapasa sehir ici bisey demiyorym arrik acaba iptal mi etsem sirf kargo yuzunden sinir oldum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.