Şimdi Ara

Logitech'den THX sertifikalı 5.1 ses sistemi; Z906 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
21.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

Hocam eğri oturup doğru kalkalım ben hiç bir hazır sistemde simdiye kadar elle tutulur bir tiz görmedim gerçeği bu işter müzik seti olsun isterse hazır pc ses sistemleri.Tiz istiyorsan alıp takcaksın 2 twiter olay budur =)

Olay budur. Bende el yapımı 1000watt (Rms 250w) wofer+ 2 tweter + 2 adet creative ile aldığım sesi bunların hiçbirine değişmem.

Elektroworldde denediğimde 600 lira yı görüp alan insanların cüzdanlarına acımıştım. Allahdan elektonik okumuşum . Benim 400 liraya malettiğim ev sistemi bunları 8 ile carpar 2 ye böler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 10 Mart 2011; 23:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

Hocam eğri oturup doğru kalkalım ben hiç bir hazır sistemde simdiye kadar elle tutulur bir tiz görmedim gerçeği bu işter müzik seti olsun isterse hazır pc ses sistemleri.Tiz istiyorsan alıp takcaksın 2 twiter olay budur =)

Olay budur. Bende el yapımı 1000watt (Rms 250w) wofer+ 2 tweter + 2 adet creative ile aldığım sesi bunların hiçbirine değişmem.

Elektroworldde denediğimde 600 lira yı görüp alan insanların cüzdanlarına acımıştım. Allahdan elektonik okumuşum . Benim 400 liraya malettiğim ev sistemi bunları 8 ile carpar 2 ye böler.

Alıntıları Göster
    Bu kadar para ver ama üzerinde tiz sürücüsü bile olmayan sistem alıyorsunuz , kontrol ünitesinden bas tiz ayarı yapamıyorsun.Uğultu gibi bir süre sonra kafa şişiren bir bass sürücüsü oluyor ,bunlar z5500 in eksiklikleriydi.

Bu modele baktığımızdada hiçbir iyileştirme göremiyorum.Hatta tasarımı z5500 e göre daha kötü

Ses kaliteside z5500 ile kafa kafaya olacaktır ,zaten daha kötü nasıl olabilir ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bu kadar para ver ama üzerinde tiz sürücüsü bile olmayan sistem alıyorsunuz , kontrol ünitesinden bas tiz ayarı yapamıyorsun.Uğultu gibi bir süre sonra kafa şişiren bir bass sürücüsü oluyor ,bunlar z5500 in eksiklikleriydi.

Bu modele baktığımızdada hiçbir iyileştirme göremiyorum.Hatta tasarımı z5500 e göre daha kötü

Ses kaliteside z5500 ile kafa kafaya olacaktır ,zaten daha kötü nasıl olabilir ki :)

Alıntıları Göster
    Bu tip ses sistemleri, ev ortamında amatör kullanıcı için yeterince fazla. Fiyatı her zaman ki gibi ...

• Tasarımı ve yenı olması ve adamların yenı bıseylerı yaptıklarına vede bızım bunu hala yapamıyor olmamızın dısında hersey yazılmıs arkadaslar bu ses sıstemlerını onboard ses kartlarınla denersenız olacagı budur tız ı az bası az olur ılla ıyıdır kı yenısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: deja_wu1453

Tasarımı ve yenı olması ve adamların yenı bıseylerı yaptıklarına vede bızım bunu hala yapamıyor olmamızın dısında hersey yazılmıs arkadaslar bu ses sıstemlerını onboard ses kartlarınla denersenız olacagı budur tız ı az bası az olur ılla ıyıdır kı yenısıdır
    tasarım ççok tipsiz hala kral Z5500
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

z5500 fiyatı düşer mi acaba? çok istediğim bir sistem. eğer bu yeni çıkan model z5500 ün biraz kısılmış modeli ise fiyat olarak uygunsa buda bi pazar oluşturabilir. ki tercihim olur. şu anda x530 kullanıyorum oldukça tatmin ediyor beni şu anda bile ki alalı kaç sene oldu.

Bendede x540 var ve fazlasiyla memnunum.Ama soyle 150w toplam rms yi gecmeyen en son teknollojilerle donatilmis digital cikisi olan uygun fiyatli bir ses sistemi cikarsalar tam super olacak.Logitech sart degil creativede olur ama ya cok dusuk ozelliklerde veya cok yuksek seviyelerde cikariyorlar ortasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

350 dolar yani 550 tl civarı... bence fazla.(bu haliyle)
    tasarım iyi ama bir iki eksiği var.
    1-orta speaker çift hoparlör olmalıydı.görüntü bakımından daha şık dururdu.(hadi buna neyse diyelim.)
    2-kontrol ünitesi eski teknoloji anımsatıyor en azından kontrol ünitesine büyük ekran bir lcd eklenmeliydi..(bu kesin olmalıydı)
    3-sanrsam tiviter yok olsaydı daha iyi olurdu z506 ekledikleri gibi...(hadi bunada neyse diyelim)

not:kampanya yapılırsa çok iyi fiyatlara alınabilir...avantajı bu...

Logitech'den THX sertifikalı 5.1 ses sistemi; Z906

lcd tv almiyosun ses sistemi aliyosun sesi iyi olsunda bence goruntusu istedigi kadar kotu olsun onemli diil

herkes z5500un tizlerinden bahsetmiste ben boguk basslarinida pek sevmiyorum creativede ornek vereyim oyunda silahla ates ettiginizde inanilmaz gercekci bi ses gelirken cok net ve kisa ses logitechte her ates ettigimde bomba atiyomus gibi bi ses geliyo ben sevmiyorum tabi ama baskalari sevebilir

• uzun yıllardır logitech kullanırım sanki alışkanlık oldu pc de z2300 bağlı x540 5.1 almıştım z5500 ü alınca emekliye ayırdım şu ana kadar sayısız film izledim oyun oynadım ama bahsedilen negatif yanlarını görmedim hep dendiği gibi ses kulaktan kulağa değişir tizi iyi denilen edifier gibi sistemleride dinledim ama logitech başka müzik tede , oyundada , filmimdede(özellikle filmde tartışılmaz) birazda kullanım alanı ve ayarlar önemli sanırım sesten ne beklediğin önemli logitech sahip olduğum sistemlerden daha iyisini çıkarana kadar elimdekileri kullanmaya devam :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

uzun yıllardır logitech kullanırım sanki alışkanlık oldu pc de z2300 bağlı x540 5.1 almıştım z5500 ü alınca emekliye ayırdım şu ana kadar sayısız film izledim oyun oynadım ama bahsedilen negatif yanlarını görmedim hep dendiği gibi ses kulaktan kulağa değişir tizi iyi denilen edifier gibi sistemleride dinledim ama logitech başka müzik tede , oyundada , filmimdede(özellikle filmde tartışılmaz) birazda kullanım alanı ve ayarlar önemli sanırım sesten ne beklediğin önemli logitech sahip olduğum sistemlerden daha iyisini çıkarana kadar elimdekileri kullanmaya devam :)))
    bu yazıyı yazarken bike z5500'ümden müzik dinliyorum yok tizi kötü yok bilmemnesi kötü creative xfi ses kartına bağlı optik olarak ve çok memnunum

• alınabilir güzel bir ürün olmuş tebrikler
  • herkes tiwiter yok demiş ama bence uyduların üzerindeki kare bölümler tiwiter, z5500 en büyük eksikligi üzerinde tiwiter bulunmamasıydı bence, çünkü dengeli bir ses isteyen insan tiz de olsun ister. X540 dan z506'a geçmiş biri olarak uydulardaki tiwiterlarin büyük fark yarattiğini söyleyebilirim (özellikle müzik dinlerken)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

herkes tiwiter yok demiş ama bence uyduların üzerindeki kare bölümler tiwiter, z5500 en büyük eksikligi üzerinde tiwiter bulunmamasıydı bence, çünkü dengeli bir ses isteyen insan tiz de olsun ister. X540 dan z506'a geçmiş biri olarak uydulardaki tiwiterlarin büyük fark yarattiğini söyleyebilirim (özellikle müzik dinlerken)

O kare bölümler ya hava tahliyesi içindir yada görüntü için twiter'a hiç benzemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

350 dolar yani 550 tl civarı... bence fazla.(bu haliyle)
    tasarım iyi ama bir iki eksiği var.
    1-orta speaker çift hoparlör olmalıydı.görüntü bakımından daha şık dururdu.(hadi buna neyse diyelim.)
    2-kontrol ünitesi eski teknoloji anımsatıyor en azından kontrol ünitesine büyük ekran bir lcd eklenmeliydi..(bu kesin olmalıydı)
    3-sanrsam tiviter yok olsaydı daha iyi olurdu z506 ekledikleri gibi...(hadi bunada neyse diyelim)

not:kampanya yapılırsa çok iyi fiyatlara alınabilir...avantajı bu...

lcd tv almiyosun ses sistemi aliyosun sesi iyi olsunda bence goruntusu istedigi kadar kotu olsun onemli diil

herkes z5500un tizlerinden bahsetmiste ben boguk basslarinida pek sevmiyorum creativede ornek vereyim oyunda silahla ates ettiginizde inanilmaz gercekci bi ses gelirken cok net ve kisa ses logitechte her ates ettigimde bomba atiyomus gibi bi ses geliyo ben sevmiyorum tabi ama baskalari sevebilir

zevkler ve renkler konunusu....

zaten creative ve logitech sapıtmaya başladı illa bir yerden kısacaklar....sanırsam bu cihazdada bas-tiz ayarı yok kafasına göre takılıyor cihaz.....

ayrıyen girişler subun üzerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 13 Mart 2011; 19:40:43 >

• tiz olmadan bi işe yaramaz
  • Bende z5500 var , BJK-LIV maçinin 20:50' dakikasinda baslayan KARTAL GOL GOL GOL tezahuratini odamda bana öyle hissettirdiki kulaklarim cinladi..z-5500 de Volume sonuna kadar açtiktan sonra biraz daha volume dügmesini zorlarsaniz EXTRA POWER optionu geliyo ve ses 2 katina cikiyo, Bu set z5500 den daha iyi olursa almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bende z5500 var , BJK-LIV maçinin 20:50' dakikasinda baslayan KARTAL GOL GOL GOL tezahuratini odamda bana öyle hissettirdiki kulaklarim cinladi..z-5500 de Volume sonuna kadar açtiktan sonra biraz daha volume dügmesini zorlarsaniz EXTRA POWER optionu geliyo ve ses 2 katina cikiyo, Bu set z5500 den daha iyi olursa almak isterim.
    Z5500 DIGITAL, Z906 İSE ANOLOG BİR SİSTEMDİR. KISACASI Z5500 ÇİRKİNİ GÜZEL, Z906 İSE GÜZELİ GÜZEL GÖSTERİR AMA ÇİRKİNİ GÜZEL GÖSTEREMEZ.
    Z906 HARİCİ BLURAY CİHAZ YADA AMFİKATÖR RTARZI ANALOG SİSTEMLERDE İYİ SONUÇ VEREBİLİR. PC İÇİN OLMAZ DİYE BİR KURAL YOK TABİKİ OLUR
    AMA Z5500 İN YERİNİ ALCAK BİR ÖZELLİĞİ YOKTUR. Z5500 VARKEN ONU DEĞİŞTİRMEK BİR HAYAL KIRIKLIĞI UGRATABİLİR.

HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ Z5500 ÖZEL BİNA, VİLLA VS ALANLARDA RAHAT KULLANILABİLİNİYOR. ONDAN ZEVK ALMAK İÇİN VOLÜMÜN ORTANIN ÜZERİNDE OLMASI LAZIM.
    (PL II MOVIE YADA PL II MUSIC SEÇENEĞİNDE ORTA ÜZERİ VOLÜM)

• quote:

Orijinalden alıntı: ASTURIAS
    Z5500 DIGITAL, Z906 İSE ANOLOG BİR SİSTEMDİR.

Bunu nereden çıkardın?
    Z-906 hakkında teknik bilgilere bir göz at istersen...

Senin Dijital kelimesinden anladığın LCD ekran mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

Aynı midrange teknolojisi subwooferde aynı aynı tas aynı hamam yada aynı mokun laciverti bu sistemdende ses kalitesi beklemeyin arkadaşlar

arkadaşım şaka mı yapıyorsun thx setifikası zaten bu sisteemin kalitesini ortaya koyuyor ben denedim süper bir alet tabi 500 watt olması apartmanda biraz sorun yarattı ama olacak okadar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolmth

quote:

Aynı midrange teknolojisi subwooferde aynı aynı tas aynı hamam yada aynı mokun laciverti bu sistemdende ses kalitesi beklemeyin arkadaşlar

arkadaşım şaka mı yapıyorsun thx setifikası zaten bu sisteemin kalitesini ortaya koyuyor ben denedim süper bir alet tabi 500 watt olması apartmanda biraz sorun yarattı ama olacak okadar:D
    Tam bir hayal kırıklığı... Yıllardır Logitech den Z-5500'ün yerini alacak olan speaker'ı beklerken karşımıza onunla aynı ses gücünde, tipsiz kolanları olan bir alet ile geri geldiler şahsen Z-5500 ümü satıp bunu almam tam bir mallık olur. Olmadı Logitech yakışmadı sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: birolmth

quote:

Z5500'de Thx sertifikalı ma heresin kabulüdür tizlerde eksiği çok sistemin.

Thx sertifikası çok çok kliteli olduğu anlamına gelmez zaten , evet kalitenin bir göstergesi bul edilebilir ama Thx sertifikası var diye bütün beklentileri karşılaycak anlamına gelmez.

Ki bu sistemde belli ki yine aynı uydular z5500 ile dinlemedim daha ama tiz sürücüsü yok ve umudumda yok açıkcası.

Anlamakta zorlanıyorum RMS ile ses sistemi değerlendirenleri..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.