Şimdi Ara

Logitech'den THX sertifikalı 5.1 ses sistemi; Z906 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
21.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu güncelleme Z-5500 için değilmiş...
    bude demek oluyorki istediğiniz çözücüler Z-5500 için yapılan güncelleme için gelecektir.
  • duymuyorum, monoya razıyım :)
  • dekoderin tasarimi haric guzel bi urun...
  • 350dolar iyi aslında ama türkyde nekdar oolur işte orası muamma
  • sonunda logitech beklediğim haber geldi.
  • Logitech'den THX sertifikalı 5.1 ses sistemi; Z906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 10 Mart 2011; 12:09:34 >
  • Çok farklı bir görüntüsü yok hatta kontrol ünitesi daha kötü göründü sanırım z5500 ile daha baya vakit geçiricez gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

duymuyorum, monoya razıyım :)
    bence bu z5500 ın üstü falan değil subwooferin gücü de düşük çünkü z5500 a göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

bence bu z5500 ın üstü falan değil subwooferin gücü de düşük çünkü z5500 a göre.

Alıntıları Göster
    fail kumanda

Logitech'den THX sertifikalı 5.1 ses sistemi; Z906

• bu z5500 üst modeli gibi durmuyor ki.. henüz onun güncellemesinin geldiğini düşünmüyorum.. bence bunu bir altında konumlandırmak lazım.. tiz isteyenlerde ne kulak varmış öyle!!
  • yaw bu logi nezaman 7.1 DTS-HD,DOLBY DIGITAL PLUS destekli set çıkaracak çıkarmadı gitti 6x70w+ cent,1x80w +sub 500w toplam 1000RMS çıkartınbak böyle birşey alayım beliyoruz hiç ses yok 5.1 eskidi 7.1 standart pioneer10.1üretiyor artık.

bu modelde sub 5500 göre düşüş var 188wdi 5500 de bunda 165w
    5500 emekliye ayıtmış logi artık üretilmiyecek oyüden fiyat düşmez.
  • Uydu tasarımı gene aynı bence kalite değişmez dts film izlemek için alınabilir ama ben almam bir kere aldım aldığım gibi satmam bir oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Uydu tasarımı gene aynı bence kalite değişmez dts film izlemek için alınabilir ama ben almam bir kere aldım aldığım gibi satmam bir oldu :)

Zaten müzik için hiç uygun değil bu z serisi.

Gerçi çoğu 5.1 uygun değildir ama arada hoş sesi olanlar çıkabiliyor müzik için(megawoks gibi)

Ama film izlerim oyun oynarım diyorsanız z serisi fiyatına göre çok iyi bence.
  • z5500 yeri herzaman ayrıdır,logitech şu sıralar güncelledigi modellerde tiplerini resmen kötüleştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Uydu tasarımı gene aynı bence kalite değişmez dts film izlemek için alınabilir ama ben almam bir kere aldım aldığım gibi satmam bir oldu :)

Zaten müzik için hiç uygun değil bu z serisi.

Gerçi çoğu 5.1 uygun değildir ama arada hoş sesi olanlar çıkabiliyor müzik için(megawoks gibi)

Ama film izlerim oyun oynarım diyorsanız z serisi fiyatına göre çok iyi bence.

Alıntıları Göster
    350 dolar yani 550 tl civarı... bence fazla.(bu haliyle)
    tasarım iyi ama bir iki eksiği var.
    1-orta speaker çift hoparlör olmalıydı.görüntü bakımından daha şık dururdu.(hadi buna neyse diyelim.)
    2-kontrol ünitesi eski teknoloji anımsatıyor en azından kontrol ünitesine büyük ekran bir lcd eklenmeliydi..(bu kesin olmalıydı)
    3-sanrsam tiviter yok olsaydı daha iyi olurdu z506 ekledikleri gibi...(hadi bunada neyse diyelim)

not:kampanya yapılırsa çok iyi fiyatlara alınabilir...avantajı bu...

Logitech'den THX sertifikalı 5.1 ses sistemi; Z906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 10 Mart 2011; 22:48:25 >

• aslında şu dekoderi 2 tane 5.25 lik yuvaya yapsalar çok daha iyi olur. masa üstünde kalabalık yapmasın. bakalım logitech bunu ne zaman akıl edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientist8

aslında şu dekoderi 2 tane 5.25 lik yuvaya yapsalar çok daha iyi olur. masa üstünde kalabalık yapmasın. bakalım logitech bunu ne zaman akıl edecek.

Akıl etmesine eder de sadece bilgisayarda kullanmyor insanlar bunu hata çoğu z5500 kullanıcısı ps3 e bağlyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Orijinalden alıntı: scientist8

aslında şu dekoderi 2 tane 5.25 lik yuvaya yapsalar çok daha iyi olur. masa üstünde kalabalık yapmasın. bakalım logitech bunu ne zaman akıl edecek.

Akıl etmesine eder de sadece bilgisayarda kullanmyor insanlar bunu hata çoğu z5500 kullanıcısı ps3 e bağlyor sadece

Alıntıları Göster
    z5500 fiyatı düşer mi acaba? çok istediğim bir sistem. eğer bu yeni çıkan model z5500 ün biraz kısılmış modeli ise fiyat olarak uygunsa buda bi pazar oluşturabilir. ki tercihim olur. şu anda x530 kullanıyorum oldukça tatmin ediyor beni şu anda bile ki alalı kaç sene oldu.

• FOREVER EVEREST
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

FOREVER EVEREST
    Bence şekli şemali çok güzelolmuş ama ses kalitesi daha önemli inş z-5500'ün üstüne birşeyler koymuşlardır.

Özellikle uydu performansını merak ediyorum. Kim ne derse desin z5500'de ki müzik kalitesi vasat bence umarım bunu iyileştirmişlerdir ve mega'yı satıp alabileceğim bi sistem olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.