Bu ürünü sadece ps3'te değil pcde de kullanabilirsiniz.
PC'de PES oynayanlar için falan kaçmaz aslında. Çok kaliteli bir gamepad.
Biraz cahilce olabilir kusura bakmayin ama Dual Shock 3 kullaniyorum bunun bir artisi var mi DS3e gore?
pc için aparatmı lazım yoksa direk usb mi girişi.yani pc de kullanabiliyosak alim ben yaw
Büyük ihtimal eksisi bile vardir. Artı olarak bir tek hava üfleyerek ellerdeki teri azaltması sayılabilir. Eksi olarak ise Emin değilim ama büyük ihtimal motion sensor'u yoktur. Araştırmadan almayın derim ben. Çünkü bir DS3 90-100lira iken bunun sadece kablolu olması yüzünden 36lira olması mantıksız
ben 48 tl ye almıstım vatandan. 42ye felan geldi indirimle.Çok ama çok kaliteli bi pad. =) ele güzel oturuyo.eller terleyince fanı acabliyorsunuz.dğer kollar garip gleiyo alıstıktan sonra.Ben pc de oynıuyorm.
ben 48 tl ye almıstım vatandan. 42ye felan geldi indirimle.Çok ama çok kaliteli bi pad. =) ele güzel oturuyo.eller terleyince fanı acabliyorsunuz.dğer kollar garip gleiyo alıstıktan sonra.Ben pc de oynıuyorm.
Peki motion sensor'u var mi??
motion sensor ve titreşim özelliği yoktur bunun kablosuz olanını ps3 te kullandım aslında fifa ve pes için gayet güzel bi kol bende almay düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: blackrebel
pc için aparatmı lazım yoksa direk usb mi girişi.yani pc de kullanabiliyosak alim ben yaw
Direkt USB hocam ben araştırmaya başladım. PC'de de driversız çalışıyor. Tak ve Kullan yani Hatta Pinnacle Game Profiler gibi uygulamalarla 1000lerce yeni makro falan eklenebiliyor.
ya ben pcde fifada oynuyorum pes de oynuyorum. fifa için uyum sorunu olabilir ama regedite biayar çekip hallediliyo sanırım.naapsam etsem kontrpiye kaldım
yapmayın ya üstüne 20 tl daha koyun adam gibi bişey alın ben bunu denedim çok berbat
vallaha benimkiler geldi bugün hayet iyi kardeşimle pes ve fifada hem pc de hem ps3 de kapıştık ikisindede ben çaktım o ayrı konu ama bu fiyata logitech kalitesi gayet iyi
Bir ps3 kullanıcısı olarak "Splintercell" i laptopta oynuyorum ama klavye oyun oynarken mahfetti beni. Bunu alsam isimi gorurmu. Bİzim arkadasin snoopy bi controlleri ni taktim ama oyun goruyo kolu ama tuslar ise yaramiyor aynısı bunu alincada olmasin ? Sorun olurmu yani ?
Hocam bu Logitech sonuçta Ps 3 için dizayn edilmiş öye bir sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: barisq8
vallaha benimkiler geldi bugün hayet iyi kardeşimle pes ve fifada hem pc de hem ps3 de kapıştık ikisindede ben çaktım o ayrı konu ama bu fiyata logitech kalitesi gayet iyi
fifa10 pc de sağ analog çalıştımı üstat.hani şu topu ayaktan açma , first touch ve çalım atarken kullandığımız analog tuşu yoksa ayar çektin mi devdata ve regeditte?
aynı ürünün x-box tasarımlısını kullanıyorum pc için. 1 yılı geçti taş gibi. gayette menunum. 2 kademeli fanı var. gayette etkili. tavsiye ederim herkese. ama ses takıntısı olanlar almasın. fanı ses yapıyor. ben her 10 dakikada 1 dakika açıp kapatıyorum yaklaşık. herşeyi logitech kalitesinde emin olabilirsiniz.
denemeden almayın 1 sene falan önce bunun daha iyi bi modelini bimeks den 75 liraya almıştım. o zaman orjinal pad 125 lira falandı. dedim 50 lira cebimde kalsın. lakin gel gör ki 5 para etmez bi performansı vardı pes de çaprazlara gitmiyordu vs vs. o yüzden deneyin derim...
Arkadaşlar bu padin 2 versiyonu var.Birisi pc için olanı xbox padine benziyor ve analogları farklı yerde , ps3 olanı ise resimde görülenle aynı .Pc için olanda titreşim yok, ps3 için olanda var mı bilmiyorum ama üstünde soğutucusu olması çok büyük bir avantaj. DS3 ü bırakıp bu padi almak biraz mantıksızlık gibi, pc de kullanacaklar pc uyumluluğunun olup olmamasına dikkat etsinler derim
Ben de kullanıyorum bunu.
1.Aslen PS3 içindir ama PC'de de KULLANILIYOR. 2.Fanlıdır.(ses yapıyor) 3.Titreşim yok. 4.Yön tuşları birleşik (nefret ediyorum allahtan analogla oynuyorum :) ) 5.USB girişlidir.