Bildirim
Logartima sorularım bakar mısınız ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
11 A _____________________________ -
İlk soruyu 0 buldum
log kök3 - kök2 tabanında kök3 - kök2 1e eşittir ve ilk ifadeyle çarpılırsa yukarısı eşlenikle çarpılmış olacağından log kök3 - kök2 tabanında (3-2)=1 kalır. herhangi bir tabanda 1 sıfıra eşit olacağından ilk kısım sıfır geliyor. Diğer ifadede de eşlenikle çarpılacak, aynı şekilde 49-48 gelecek o da sıfır olacak.
11i ben de A buldum
üsler aynıysa tabanlar çarpılır. ilk önce 12üzeri log12 tabanında x = 1+eüzeri 1+lnx geliyor.
12 üzeri log 12 tabanında x = x olur.
e üzeri 1+lnx de e.x olur.
o zaman x= 1+ex kaldı.
x (1-e) = 1 ordan da x=1/1-e kalır.
Son soruyu da 0 buldum.
fin tersinde g(x) = log 3tabanında (2x+5) miş.
x=2 yazalım
fin tersinde g(2) = log3 tabanında 9a yani 2ye eşit oldu.
fin tersinde g(2) = 2 ise f(2) = g(2) olur.
f(2)-g(2) =0 olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disaridakibiri -- 2 Mayıs 2014; 22:02:58 >_____________________________ -
Ilk sorunun cevabı ne
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-2 _____________________________ -
ilk soruda kok3+kok2 yerine 1/kok3-kok2 yaz o taraf -1 olur.2.taraftada7+4kok3 yerine 1/7-4kok3 yaz orasida -1 oldu.-1-1=-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hapsururkenoleninsan -- 3 Mayıs 2014; 14:50:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
saol çok yardımcı oldun _____________________________ -
Kok3-kok2 yerıne kok3+kok2 uzerı -1 yazarsan ordan -1 gelır. Aynı sekılde 2. Ifadede de 7+4kok3 yerıne 7-4kok3 uzerı -1 yazdıgında ordan da -1 gelır toplamı -2.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt