Şimdi Ara

Bakar Mısınız Abilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arkadaşlarla okuldan çıktıktan sonra otobüse binmek için durağa gidiyorduk (otobüse binmek için otobandan geçmek zorundayız) işte 6 kişi gidiyoruz bir tane içkici bir adam geldi benle arkadaşın yanına yanımdaki arkadaşıma dediki sen çok kurnaz birine benziyorsun gitte şurdan 2 tane bira kap gel dedi (yolda bayağı uzun dediği yer) arkadaşda yok olmaz filan diyince adam deli gibi küfür etmeye başladı bi yandan küfür ediyor birde kolumuzu tutuyor bende bizim arkadaşlara bağırdım koşun lan koşun yardım çağırın diye bizim arkadaşlarda geçtiler karşıya koşuyorlar arkalarına bakmadan sonra adam bizide bıraktı tam geçerken karşıya bizim arkadaş bir şey dedi adama adam peşimizden koca göbeğiyle koşmaya başladı son anda karşıya geçtik otoban olduğu için amca geçemedi. Abiler ne yapıcam şimdi her gün o yolu kullanıyorum adam bu sefer öldürücek bizi :(

• polisi ara durumu izah et veya en başta ailene yada yanında bier gazı taşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 17 Nisan 2012; 19:37:38 >
    '89 Şahin
  • Polise söyle.
    Adamlar çalışsın yahu. Öyle boş boş arabayı çekip beklemesinler.
  • biber gazıı
    10 yıl önce açıldı
    Sorum olcak bi bakar mısınız??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kangalı üstüne sal

• 2 kişisiniz la dövün adamı

• Ah be kardeşim adama dalsaydınız keşke

The Best Or Nothing
    Psn:Ozgurrr- ... TR-Ozgur
  • Yaş kaç?

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

/>

şunun videosunu atabilir misin?

Orijinalden alıntı: Slippery Roach

Bugün arkadaşlarla okuldan çıktıktan sonra otobüse binmek için durağa gidiyorduk (otobüse binmek için otobandan geçmek zorundayız) işte 6 kişi gidiyoruz bir tane içkici bir adam geldi benle arkadaşın yanına yanımdaki arkadaşıma dediki sen çok kurnaz birine benziyorsun gitte şurdan 2 tane bira kap gel dedi (yolda bayağı uzun dediği yer) arkadaşda yok olmaz filan diyince adam deli gibi küfür etmeye başladı bi yandan küfür ediyor birde kolumuzu tutuyor bende bizim arkadaşlara bağırdım koşun lan koşun yardım çağırın diye bizim arkadaşlarda geçtiler karşıya koşuyorlar arkalarına bakmadan sonra adam bizide bıraktı tam geçerken karşıya bizim arkadaş bir şey dedi adama adam peşimizden koca göbeğiyle koşmaya başladı son anda karşıya geçtik otoban olduğu için amca geçemedi. Abiler ne yapıcam şimdi her gün o yolu kullanıyorum adam bu sefer öldürücek bizi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 17 Nisan 2012; 19:06:33 >

• Abiler detected
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.