Şimdi Ara

logaritmayı atlayıp lti geçsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl olur arkadaşlar logaritma çözdüğüm kitaptan beni aşırı dercede zorladı. herhalde ilk defa görüyorum diye oldu. logaritma ile trigonametriyi , lti bittikten sonra halletsem nasıl olur?

• up

• sana mikail log yazıyorum üstüne de sabah akşam 345 ayt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umutdarici kullanıcısına yanıt

hocam logaritmayı 345'ten çözüyorum zaten ve zorladı. özellikle sonuncu klasik test ve ösym tadındaki sorularda 3'ten itibaren

• up

• up

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt

log soru çözüm izle aga 2 3 gün alır sonra geç erkenden bitirince madalya vermiyolar ki daha ekimdeyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hedef ben miyim tayfun kullanıcısına yanıt

hocam çalışabileceğim bir tek ayt matematik kaldı boş mu oturuyım

• uppdullah

• up

• önerilerinize göre bir konuya başlıycam arkadaşlar şuraya 2 kelime yazacaksınız fikrinizi söylemekten korkmayın

• logaritmayı geçip trigonometri ile başlarsan lti geçebilirsin. ama logaritma kolay konudur nerelerde takıldığınızı merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 22 Ekim 2020; 15:9:33 >
  • mezun kurtlar konuya bekleniyor

• niye hocam direkt lti geçsem olmuyor mu? trigoda temelim var

• bence ltiden önceki konuları güzelce öğrenip ondan sonra lti başlamak daha mantıklı. logaritmada zorlanıyorsan konuyu iyi kavramamışsındır veya üslü-köklü sayılarda sıkıntın vardır

• Jackal1209 J kullanıcısına yanıt

hocam konunun mantığını anladım ama sorular garip. 345'ten logaritma sorularını gördünüz mü

şimdi 345 e baktım logaritma klasik testlerin son testi gereksiz bence sınavla alakası yok ayrıca ösym 3 den sonrada aynı şekilde ösym sadece 1 tane sordu şekilli bir soru logaritmadan abartmışlar biraz

• Jackal1209 J kullanıcısına yanıt

üslü köklüm sağlam hocam yani orta seviye diyim

hocam zaman çok trigonometri önemli bir konu her yerde karşınıza çıkabilir hem zamanda var apotemi trigo lti fasiküllerini çözün zaten tek ayt matematik kaldıysa zamanınız bol

• anladım hcam bir tek bana garip gelmedi yani. klasik son test saçma mı bilmiyorum ama insana soruyorsunuz bunları biraz insaf

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.