nasıl olur arkadaşlar logaritma çözdüğüm kitaptan beni aşırı dercede zorladı. herhalde ilk defa görüyorum diye oldu. logaritma ile trigonametriyi , lti bittikten sonra halletsem nasıl olur? |
logaritmayı atlayıp lti geçsem

-
-
up
-
sana mikail log yazıyorum üstüne de sabah akşam 345 ayt
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam logaritmayı 345'ten çözüyorum zaten ve zorladı. özellikle sonuncu klasik test ve ösym tadındaki sorularda 3'ten itibaren
-
up
-
up
-
log soru çözüm izle aga 2 3 gün alır sonra geç erkenden bitirince madalya vermiyolar ki daha ekimdeyiz
-
hocam çalışabileceğim bir tek ayt matematik kaldı boş mu oturuyım
-
uppdullah
-
up
-
önerilerinize göre bir konuya başlıycam arkadaşlar şuraya 2 kelime yazacaksınız fikrinizi söylemekten korkmayın
-
logaritmayı geçip trigonometri ile başlarsan lti geçebilirsin. ama logaritma kolay konudur nerelerde takıldığınızı merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 22 Ekim 2020; 15:9:33 > -
mezun kurtlar konuya bekleniyor
-
niye hocam direkt lti geçsem olmuyor mu? trigoda temelim var
-
bence ltiden önceki konuları güzelce öğrenip ondan sonra lti başlamak daha mantıklı. logaritmada zorlanıyorsan konuyu iyi kavramamışsındır veya üslü-köklü sayılarda sıkıntın vardır
-
hocam konunun mantığını anladım ama sorular garip. 345'ten logaritma sorularını gördünüz mü
-
şimdi 345 e baktım logaritma klasik testlerin son testi gereksiz bence sınavla alakası yok ayrıca ösym 3 den sonrada aynı şekilde ösym sadece 1 tane sordu şekilli bir soru logaritmadan abartmışlar biraz
-
üslü köklüm sağlam hocam yani orta seviye diyim
-
hocam zaman çok trigonometri önemli bir konu her yerde karşınıza çıkabilir hem zamanda var apotemi trigo lti fasiküllerini çözün zaten tek ayt matematik kaldıysa zamanınız bol
-
anladım hcam bir tek bana garip gelmedi yani. klasik son test saçma mı bilmiyorum ama insana soruyorsunuz bunları biraz insaf
En Beğenilen Yanıtlar

sana mikail log yazıyorum üstüne de sabah akşam 345 ayt
|
Benzer içerikler
- tyt türkçe nasıl fullenir
- ea 150 bin için kaç net
- tyt genel deneme önerileri
- sayısal 300 bin kaç net
- grammarly türkçe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X