Şimdi Ara

Logar kapakları neden hep yolun ortasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından yaşadığım şehir için söyleyim Ankara'da Batıkentten sincana kadar nerdeyse tamamına girseniz ön takım dağılacak kadar çok logar kapağı var neden bozuyor dersenız asfalt atıyorlar kapaklar çukurda kalıyor yetmez gibi bir de yolun ortasında , eğer ninja kaplumbağalar türkiyede yaşıyor olsaydı trafiğe şehit vermiştik çoktan hep logardan çıkmalarına istinaden

• İzmirdede öyle iyi bir sövüyorum her geçtiğimde. 2 şer tane var bi de Böyle yapan belediyeye oy moy vermeyecem havasını alsınlar
  • aynı sorun heryerde var heralde kapakların üstünden her geçişimde acayip sövüyorum
  • türkiyede nerenin yolları düzgün ki. insan bari başkenti biraz düzeltir
  • yalnız değilsiniz arkadaşlar bazısı da o kadar yüksek ki üstünden geçsen karter i deşecek git gel ezberledim artık gereken yerde gereken hamleyi yapıyorum ama yeni kapaklar türüyor arada
  • Melih Gökçek Kılıçtaroğlunu patlatamadı yolları patlatıyor yeni bir bulvar yapıldı çevre yolundan Yuva Batıkent ayrımına yol habire göçüyor hem de her yerden göçüyor yanlara kaldırım yapıyorlar onlarda topraklara gömülmüş yazık yazık paralar nerelere çar çur ediliyor, tabi o bulvardada logarlar yolun muhtelif yerlerine tuzak şeklinde serpilmiş durumda tek sıra değil zig zag formda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 27 Şubat 2009; 0:33:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

türkiyede nerenin yolları düzgün ki. insan bari başkenti biraz düzeltir

15 yıllık saltanatın sonucunda başkent bir arpa boyu yol alamadı maalesef.

inşallah Mansur başkanla çok daha adına yaraşır bir başkent olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 27 Şubat 2009; 0:37:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konyadada otogara giden alternatif yeni bi yol yapılmıştı. 2 gidiş 2 geliş bide arada kocaman refüj var. Adamlar logarları refüjden geçircekleri yere yolun ortasından geçirmişler. 2 metre kenarda olsa refüje denk geliyor.
    Ben küfretmiyorum yerine birinin sağından birinin solundan geçerek direksiyon kabiliyetimi arttırıyorum
  • Birgün bakmışın motor asfaltta
  • kapakları da Gökçek in bir akrabası mı üretiyor acaba belki kaldırsak altında delık bıle yoktur sadece yola monte olmasın , eş dost kazansın dediyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 27 Şubat 2009; 0:41:25 >
  • Arkadaşlar o kapaklar keyifden yolun ortalarında olmuyor. Mecbur orda oluyolar. Bu tenik bir konudur o yüzden bilip bilmeden kafadan yorum yapmıyalım. Tüm ülke genelinde yollar böle. Bunu işin uzmanlarına sormak lazımdır onlar daha net aydınlatır. Kapakların nerelerde olacağını belediye belirlemez. Bu işi yapan uzmanlar belirler ayrıca yolları belediyeler kendileri yapmıyolar tek başlarına. Karayolları genel müdürlüğünün yetkisinde olan bir durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Şubat 2009; 14:25:29 >
  • Eee oylarınızı verirken bir kez daha düşünün
  • çarpık ve plansız kentleşme işte.
    istanbul daha kötü
  • müteahit firmalar yapiyorlar bunu bu firmalarda genelde es dost isten anlamayanlardan oldugu icin titizlik gosterilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

İzmirdede öyle iyi bir sövüyorum her geçtiğimde. 2 şer tane var bi de Böyle yapan belediyeye oy moy vermeyecem havasını alsınlar

Tamam git AKP'ye oy ver , biraz da propaganda yap . Onlar gelsin İzmir'e bak bakalım nasıl oluyor , ban yedim ama olsun bunu yazmak bana yeter
  • Hatay /Antakya'da da aynı durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar o kapaklar keyifden yolun ortalarında olmuyor. Mecbur orda oluyolar. Bu tenik bir konudur o yüzden bilip bilmeden kafadan yorum yapmıyalım. Tüm ülke genelinde yollar böle. Bunu işin uzmanlarına sormak lazımdır onlar daha net aydınlatır. Kapakların nerelerde olacağını belediye belirlemez. Bu işi yapan uzmanlar belirler ayrıca yolları belediyeler kendileri yapmıyolar tek başlarına. Karayolları genel müdürlüğünün yetkisinde olan bir durum bu

valla kapağın nerde olduğu hiç umrumda değil ama yol ile aynı seviyede olmasını istiyorum. Çünkü araç her çukura girdiğinde, o kapağı takanların ölmüşlerine rahmet okuyorum

• aslında başlangıçta iyi bişey gibi yolun ortasında olmaları.benim düşünceme göre kışın suyun yolun ortasında kalmaması ve yolun ortasının daha temiz olması iyi bişey.bence bu yüzden ortaya koyuyolar.ama sonrasında asfalt atıp da 15-20 cm aşağıda kalınca tabii ki bildiğim bütün küfürleri etmeden geçemiyorum türkiyede herşey böyle.ilerisi düşünmeden yapılıyor herşey maalesef
  • dünyanın her yerinde logarlar yolda.binaların altından kanal gidecek değilya
    Bizim şehir planlanmamızdaki yollar daha sonra ek ve büyütme durumunda kalındığı için kenarda olması gereken logar kapakları ortaya kadar geliyor.

ek bilgi veriyim logar kapak neden yuvarlak onu biliyormusunuz
    bilmeyenler için yuvarlak kapak asla kendi deliğinden içeri düşmez.
    bunu neden dedin diye sormayın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LE10

dünyanın her yerinde logarlar yolda.binaların altından kanal gidecek değilya
    Bizim şehir planlanmamızdaki yollar daha sonra ek ve büyütme durumunda kalındığı için kenarda olması gereken logar kapakları ortaya kadar geliyor.

ek bilgi veriyim logar kapak neden yuvarlak onu biliyormusunuz
    bilmeyenler için yuvarlak kapak asla kendi deliğinden içeri düşmez.
    bunu neden dedin diye sormayın:)

hiç unutmam bi sınavın birinde çıkmıştı logar kapakları neden yuvarkatır die? teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.