Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
52.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film gayet güzeldi ama ikinci bölüm biraz beklentilerimin altında kaldı. Puanı 8.2-8.3 gibi yerleşir imdb de zaten hakkıda o bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

Teknik olarak evet diyebiliriz.

Dostum ilk gönderiyi spoiler içine al da insanlar filme gitmeden önce mevzuyu görmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 7 Mart 2017; 8:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu spolier işini bir tek ben mi beceremiyorum anlamadım

• Bu filme +18 yaş sınırlaması çok iyi olmuş. keşke Avengers gibi filmlerde de olsa fakat onlar daha geniş kitleye hitap etmek için böyle bir şey yapmıyorlar

• Ne zamana kadar imax bu film

• Güzeldi arkadaslar güzel tadını cıkarın bu filmin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

hocam bu demek oluyor ki, küçük kız da yarın yaşını aldığında vücudunda ki element onu da zehirlemekten dolayı vücudu iflas edecek diyebilir miyiz?

X-23'ün tüm iskeleti değil, sadece pençeleri adamantium ile kaplı. Adamantium onu zehirlese bile çok daha ufak bir alanı zehirleyecek ama X-23'ün vücudunda daha az adamantium olduğu için daha yüksek olan iyileşme yeteneği (Wolverine'in de vücunda adamantium olmasaydı iyileşme yeteneğinin sürekli baş etmesi gereken bir şey olmaz, haliyle daha hızlı ve iyi çalışırdı) bunun üstesinden çok uzun yıllar boyunca gelecektir, artık iyileşme yeteneği yavaşlayıp zehirlenme etkisini gösterene kadar çok uzun yıllar gerekebilir. Wolverine'in bu haliyle 200 yaşına çok yaklaştığı düşünürsek X-23 bu ömrün çok daha fazlasını yaşar.

Ama şu da var, X-23'teki adamantium onu hiçbir zaman zehirlemeyecek de olabilir. Filmlerde bahsedilmedi, haliyle belki durum orda farklıdır bilemiyoruz ama çizgi romanlarda adamantiumun Wolverine'i zehirleme sebebi bu metalle yaşadığı birleşme prosedürü ile alakalı. Wolverine deneye alındığı zaman adamantium bir yandan hala test edilen bir elementti, dolayısıyla sonucu kusursuz olmadı ve zehir gibi bir yan etkisi oldu. (Magneto Wolverine'in vücudundan tüm adamantiumu söküp Wolverine bu haliyle Apocalypse'in atlıları arasına katıldığında Apocalypse tekrar onun vücuduna adamantium kapladı ve o noktadan itibaren adamantium onu zehirlemez olup iyileşme faktörü de önceye oranla daha hızlı çalıştı.) Sürecin kusursuz olup olmadığı zehirleme noktasında önemli çünkü hiçbir iyileşme yeteneği olmayan Bullseye'ın vücuduna da onu yaşadığı sakatlıktan kurtarıp kendisi için çalışmaya ikna edebilmek için Lord Dark Wind (Adamantium birleştirme fikrinin babası bu abi, ayrıca X-Men 2 filminde de gördüğümüz Lady Deathstrike'ın da babası) tarafından omurga ve bel bölgesine adamantium implantlar takıldı ama zehirlenmeden yaşayıp gitti gayet.

--------

Aynen öyle, Apocalypse'in filmdeki görüntüsü ilk olarak dergi fotoğraflarından çıkmıştı diye diye hatırlıyorum, benim de orada umutlarım sıfıra doğru inmişti, Apocalypse'in rezalet görüntüsü dışında da fragmanları gördükçe filmin geri kalanıyla da perçinlendi zaten. DoFP'in geçmişteki sentinelleri daha iyi olabilirdi ama gelecek sentinelleri çok iyiydi, ancak Apocalypse'te aşağıdaki linkteki gibi kullanılmayan çok iyi bir dizayn varken neden bu, anlamak zor. Sonuçta filmin tek problemi Apocalypse dizaynı değildi, bunu kullanmak problemlerini çözmezdi ama Apocalypse önüne gelen mutanta evladım çekerken bir nebze olsun inandırıcı olabilirdi en azından.

http://screenrant.com/x-men-apocalypse-alternate-design/

• X-23'ün tüm vücudunun adamantium ile kaplı olmadığı filmde belirtildi mi yoksa çizgi romandan bir bilgi mi ? Adamantium kaplıyken nasıl büyüyecek bu çocuk diye bir soru vardı aklımda. Eğer öyleyse Wolverine kadar yok edilemez değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 7 Mart 2017; 13:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

X-23'ün tüm vücudunun adamantium ile kaplı olmadığı filmde belirtildi mi yoksa çizgi romandan bir bilgi mi ? Adamantium kaplıyken nasıl büyüyecek bu çocuk diye bir soru vardı aklımda. Eğer öyleyse Wolverine kadar yok edilemez değildir.

Çizgi romanlarda da öyle ama direkt olarak olmasa da film içerisinde de belirtildi diyebiliriz. Laura'nın geçmişiyle ile ilgili videoda sadece el ve ayakları üzerinde operasyon yapılıyordu, tüm iskeletini kaplıyor olsalar Weapon X deneyi gibi komple tüpe yatırılıp bir sürü şeye bağlı olması gerekirdi ki büyümesi gerektiği ve adamantiumun da zehirlediği bilindiği için sadece kemik iskeletin el ve ayak pençelerine bu işlem uygulanıyor. Ayrıca Logan'ın otel odasında incelediği dosyada da sadece pençelerinin adamantium ile kaplandığı da yazıyordu diye hatırlıyordum, emin olamadım, yabancı forumlarda da böyle olduğunu doğrulayanlar gördüm.

İskeleti adamantiumdan olmadığı için Wolverine kadar yok edilemez değil evet ama sürekli zehir etkisini yok etmeye çalıştığı bir iskeleti olmadığı için de iyileşme yeteneği Logan'a kıyasla daha hızlı çalışıyor, avantajı o. DoFP sonrası oluşan yeni evrende Wolverine 50 küsür yılda adamantium tarafından zehirlenmiş oldu bu arada, Jackman'ın son filmini çekip karaktere veda etmesi gerekliliği adamantiumun zehir etkisini hayli hızlandırdı gibi.

• cinemaximum panora da 4dx olarak gösterimde. bu formatta izleyenler yorumlayabilirmi 4dx nasıl uymuşmu filme
  • Güzel filmdi ben sevdim.

• Keşke direkt olarak emekli olmasaydı Hugh.Bazı filmlerde -first class'ta olduğu gibi- kısa kısa cameolarda yer alabilirdi.Ana karakter olarak film çekmeyi bıraksaydı keşke.

• Filmi çok beğendim. Hugh reisi bir daha göremeyecek olmak cidden üzdü. Çok güzel bi son yapmışlar. Wolverini ölü görmek cidden üzdü. Ölüm döşeğinde söylediği söz ne anlama geliyor anlamadım ama. Demek böyle bir duyguymuş derken ölmekten mi yoksa aile olmaktan mı bahsediyordu anlayamadım.

Patrick ve hugh reise güzel bir veda oldu.

xavierin yatakta hepsi benim suçum dediği şey onslaught olabilir mi. Bir sonraki xmen filmi belki onslaught ile alakalı olur.

• arkadaşlar önceki iki filmi izlemedim ben ama bu filmi merak ediyorum gerçekten. sadece bu filmi izlesem de olur mu mutlaka izlemek gerekir mi önceki filmleri?

• ADAM YAŞIYOR BE!!
  • Sağol hocam.İki film var doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcao1905 -- 7 Mart 2017; 18:4:15 >
  • Evet Bununla birlikte 3

• SKYLINE kullanıcısına yanıt
    Çok şart değil

• Hugh jackmanı harbiden özleyeceğiz lan. Şimdi düşündüm de. Keşke devam etseydin be wolverine e usta...

Şimdiden özlemeye başladım bile

• Beyler logan abimiz neden yaşlandı? Kaçırdığım bi film mi var diye düşünüyorum ama yok. 1.dünya savaşı görmüş adam neden 2020 li yıllara gelindiğinde bi anda böyle çöktü? Birde
    Charles reisin ölümü çok basit değil miydi?
    . Hugh Jackman cidden rolünü oynamamış, yaşamış. Mükemmel bir filmdi en kısa zamanda bir daha izlemeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.