Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
52.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmle ilgili tek sıkıntım fragmandan Charles'ın öldüğünü belli etmeleriydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

Logan çok hızlı iyileşiyordu.Ama kemiklerine adamantium enjekte edildikten sonra adamantium onu sürekli zehirliyordu bu yüzden iyileşme yeteneği sürekli çalışıyordu bu yüzden iyileşme yeteneği bir zaman sonra bunu kaldırmamaya başladı haliyle artık yaşlanmaya başladı filmin sonunda da aldığı derin yaralar sonucu hayatını kaybetti.

Yani logan a adamantium enjekte edilmeseydi yüksek ihtimal bir 100 sene daha yaşardı ama bu seferde yenilmez olamazdı bu zamana kadar logan ı yenilmez yapan şey onun canını aldı

Aslında zehirlenmeye yeni başlamadı.Hatırlarsan dofp ın gelecek kısmında logan ın saçlarına aklar düşmeye başlamıştı bu filmde o filmden 6 yıl sonra geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 6 Mart 2017; 18:56:15 >

• Film gerçekten çok iyiydi karakter ilişkileri filme çok iyi yansıtılmış.

Logan'a veda filmi olarak gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar.

• Filmi iki defa izledim.wolverine filmlerini hangi sıralama ile izlemek gerekli?

• Çıkış sırasına göre

• Merhaba hocam. Yukarıda gerçekten çok güzel açıklamışsınız filmi. "Demek böyle hissettiriyormuş." sözünü ben Laura'nın ona babacığım diye seslenmesinden mi yoksa bunca yıl ölümün kıyısında olmasına rağmen ilk defa şimdi o hissi yaşadığından mı dediğini pek kestiremedim. Ayrıca Logan otel odasında taburede oturup Laura'ya ait bilgiler bulunduran belgeye bakarken ben Laura'nın klonlandığı genin Logan'dan değil de başka bir mutanttan olduğunu gördüm sanırım. Yoksa ben mi anlık olarak o sahneyi kaçırdım ve yanlış anladım. Ayrıca Laura'nın haç işaretini çevirip x olarak yerleştirmesine bir süre anlam veremedim. Sonradan anlayınca kendime iyi güldüm bunu nasıl bilemedin diye. Filmde üzüldüğüm nokta şu ki bu filmle beraber bir daha böylesine sevdiğim kahramanı böylesine güzel oynayan Hugh Jackman'ı son kez izlediğimi bilmem. Ayrıca hocam Apocalypse filmini ben de hiç beğenmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 6 Mart 2017; 20:32:48 >

• cinemaximum kong için ımax salonlarını eklenmiş büyük ihtimalle logan perşembe akşamı IMAX e veda gedecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 6 Mart 2017; 20:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: healthypatient

Merhaba hocam. Yukarıda gerçekten çok güzel açıklamışsınız filmi. "Demek böyle hissettiriyormuş." sözünü ben Laura'nın ona babacığım diye seslenmesinden mi yoksa bunca yıl ölümün kıyısında olmasına rağmen ilk defa şimdi o hissi yaşadığından mı dediğini pek kestiremedim. Ayrıca Logan otel odasında taburede oturup Laura'ya ait bilgiler bulunduran belgeye bakarken ben Laura'nın klonlandığı genin Logan'dan değil de başka bir mutanttan olduğunu gördüm sanırım. Yoksa ben mi anlık olarak o sahneyi kaçırdım ve yanlış anladım. Ayrıca Laura'nın haç işaretini çevirip x olarak yerleştirmesine bir süre anlam veremedim. Sonradan anlayınca kendime iyi güldüm bunu nasıl bilemedin diye. Filmde üzüldüğüm nokta şu ki bu filmle beraber bir daha böylesine sevdiğim kahramanı böylesine güzel oynayan Hugh Jackman'ı son kez izlediğimi bilmem. Ayrıca hocam Apocalypse filmini ben de hiç beğenmemiştim.

Wolverine'in gerçek adı Logan değil, James Howlett ama küçüklüğünden beri asıl adından ziyade Logan takma adıyla tanınıyor. Otel odasında incelediği raporda da X-23'ün kaynak geni olarak gerçek adı James Howlett ismi vardı, (hatta bu ismi dosya sahnesinden evvel limuzinin ekranında da gösterdiler gerçek adını hatırlatmak için) o yüzden Wolverine değil de bir başkası olduğunu düşünmüş olmalısınız. Yoksa X-23, Wolverine'in biyolojik ve klon kızı.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet hocam Logan olmadığını biliyorum. Logan öldürmüş olduğu babasının ismiydi sanırım. İlk filminde gösteriyordu çocukluk günlerini ama seneler geçti izleyeli. O limuzin sahnesine dikkat etmemişim.Böyle olunca da kafam karıştı biraz.
  • Hugh jackman ın wolverine i son kez oynadığını bilerek izlemek filmin en dramatik tarafıydı. Neyse ki 10 numara film yapmışlar, güzel hatırlayacağız

keşke bi after credit sahnesi yapıp şu çocukların gittiği yeri, cennet dedikleri yeri gösterseledi, filmin sonunun öyle olması pek uymayabilirdi ama afte creditte mantıklıydı bence

Bu çocuklara da bi first class filmi lazım :D adını unuttuğum kötü adamı çok güzel öldürdüler, güzel güçleri var

• Hocam apocalypse'nin tipini gordugumde filmin kotu cikacagini anlamistim.animated series'te ki apocalypse tasarimi dururken neden boyle yaptilar anlayamadim.oysa ayni ekip dofp'ta ki gelecekteki sentinel tasarimlarini yapan ekip.orijinali her zaman daha makbuldur ama gelecekteki sentinel tasarimlari tam anlamiyla muazzamdi.

Filme gelirsek benim beklentilerimin biraz altinda kaldi ama yined e x2 ve dofp'tan sonra 3. Siraya koyarim filmi.

• "Daddy"
    ve
    "Böyle bir hismiş demek ki"
    diyaloğunun ardından gözümden yaş geldi

Valla X-Men'i öyle çok büyük heyecanla bekleyen biri değilim ama Hugh reyisi çok özlicem adam resmen rolü yaşadı. 30 sene de geçse kaç kişi oynarsa oynasın unutamam. Ve en sonunda kendisine böyle efsane bir film yaparak nokta koymaları harika oldu. Rolünün hakkını sonuna kadar verdi. Film hakkında pek bişey yazmaya gerek yok zaten arkadaşlar yazmış. Harika bir finaldi keyifle izledim. Reyisin yolu açık olsun.

#WolverineYolVerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 6 Mart 2017; 22:44:32 >

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    İlk cümleni spoiler içine al aramızda daha izlemeyenler konuya giriyorlar bırak filmde görsünler bunları

• Bu arada X-23 u oynayan kizda potansiyel var. Bence ileride de gormeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Silinen bir sahne hakkında:

Filmi izleyenler bilir ki Charles’ın son mutantların da ölümüne sebep olduğu açık açık belirtiliyor. Okulda Xavier’ın kendini kaybetmesi bunun sonucunda 7 mutantın ölmesi ve mutant neslinin tehlikeye girdiği söyleniyor. Lakin, bu kontrolden çıkma nasıl meydana geldi ve neden meydana geldi soruları yanıtlanmıyor. İşte senarist Micheal Green’in demesine göre flashback sahneleri bulunmaktaymış;

Aslına bakacak olursanız Logan için Westchester Kazası ile ilgili flashback sahneleri tasarlamıştık. Senaryoda da bulunuyorlardı. Lakin o dostlarımızı trajik bir şekilde ölürken izlemek gerçekten vurucu olabilirdi. Bu yüzden onun yerine Xavier’ın suçluluk duygusu üzerinde durmak istedik.

belki extended versiyonu çıkar o zaman koyarlar.

• Güzeldi

• Güzel filmdi beğenmeyen arkadaşlar avengers gibi çocuk filmi bekliyorlardı sanırım
  • 90 bin kisi 8,7 puan #34 sirada.. Cok sert dusus olmaz bundan sonra

• Kesin sonuçlar geldi böyle bir fil film deadpoolun altında kalmamalı

Domestic: $88,411,916

+ Foreign: $159,032,421

= Worldwide: $247,444,337

• hocam bu demek oluyor ki, küçük kız da yarın yaşını aldığında vücudunda ki element onu da zehirlemekten dolayı vücudu iflas edecek diyebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.