Şimdi Ara

Lockout (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.imdb.com/title/tt1592525/

Lost dizisinden tanıdığımız Shannon karakterini canlandıran oyuncu Maggie Grace boşrollerde

takipçilerine duyurulur
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Konu yine bilindik soft duruyor.İmdb puanıda iyi değil ama,Maggie Grace için bir bakarız hani.

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Guy Pearce kötü filmde oynamaz

Aynen puanlara hiç bir şeye bakmadan Guy Pearce için izlenir.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • 10 üzerinden 3 eder ancak film. Ghost rider 2 tek rakibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Gece biraz izledim filmin başında motosikletle çantayı kaçırması sahnesi nedir paint lemi yapmışlar sanki tekken introsu gibi olmuş hayatımda izlediğim en kötü animasyondu bu gece tekrar devam ederim inş. öyle saçma sapan sahneler yoktur

Genel itibariyle idare eder film gibi oyunculuklar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 2 Temmuz 2012; 13:14:59 >

Orijinalden alıntı: black_67

Gece biraz izledim filmin başında motosikletle çantayı kaçırması sahnesi nedir paint lemi yapmışlar sanki tekken introsu gibi olmuş hayatımda izlediğim en kötü animasyondu bu gece tekrar devam ederim inş. öyle saçma sapan sahneler yoktur

Genel itibariyle idare eder film gibi oyunculuklar güzel

• İzlediğime izleyeceğime pişman oldum her yönüyle berbat bir filmdi,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Film kötü ancak filmi kurtaran unsurlar yok değil. Mesela ana karakter Snow ve isyanı başlatan adam bu filmi gerçekten kurtarmış. Guy Pearce ve adını Imdb'den öğrendiğim Joseph Gilgun iyi iş çıkarmış.

Onun haricinde filmde ilginç bir aksaklık vardı. Aksiyon sahneleri birden başlıyor birden bitiyordu. Nasıl bir estetik kattığını düşünmüşse yönetmen, bilerek yaptığını zannediyorum ki kötü, basit ve acemice durmuş.
    How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • Başladığım bir filmi beğenmesem bile sonuna kadar izlerim yarısında kapattığım filmler çok nadirdir ancak bu filmde onlardan biri oldu 10 dakika anca dayanabildim motorlu sahneden sonra direk shift+delete çektim
  • Görsel efektlere film pek önem vermemiş görsel efekt takıntısı olanlara önermem ama bu durum yönetmenin bilinçli bir tercihi olduğunu düşünüyorum hele filmin başında ki motor sahnesini gördükten sonra.Ama kötü görsel efektlerine rağmen oyunculukların iyi olması ve heyecanı hiç düşürmeyen bir film olması ile orta seviyede beğendiğim bir film oldu.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • İzlediğime pişman oldum
    Ford Puma
    Galaxy A53
  • Çerezlik bir film ötesi değil ama Joseph Gilgun oyunculuğu cidden çok iyiydi.

Lockout (2012)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.