Şimdi Ara

Locke (2014) | Tom Hardy | IMDB 7.3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel filme benziyor.Tom Hardy sevdiğim oyunculardan, altyazıyı bekliyorum.
  • %70 olmuş altyazı yarına biter umarım.
  • an itibariyle altyazısı çıktı.. meraklılarına duyurulur.
  • Beklenen an geldi teşekkürler
    İlk çıkan altyazılar eksik-yanlış oluyor nfs de öyle olmuştu beklesek mi denesek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Ağustos 2014; 1:45:41 >
  • filmi izledim.filmde bir insanın hayatı nasıl 1 saat 24 dakikada dibe batar onu izliyoruz.ben filmi beğendim.bir an bile canım sıkılmadı.ama tek mekan ve tek oyuncu filmi o yüzden bu tarzı sevmeyenler yanaşmasın derim.Tom hardy yide beğendim bu rol yakışmış.
    filmin sonu içinse
    ben doğum falan hikayedir diye düşündüm, kadın sırf yanına gelsin diye bebek hikayesini uydurmuştur ve adam bunu görünce cinnet getirir ve kadını öldürür diye düşünmüştüm ama olmadı.filmin sonunda adam bir gecede tadabileceği bütün duyguları tatmış oldu

birde araç kullanan biri olarak film boyunca trafiğin ters akmasına alışamadım

filmden güzel bir cümle : Bir kezle hiç arasındaki fark iyiyle kötü arasındaki fark demek.

10/7.5

• quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Beklenen an geldi teşekkürler
    İlk çıkan altyazılar eksik-yanlış oluyor nfs de öyle olmuştu beklesek mi denesek mi

ben izledim altyazı iyi.. gönül rahatlığı ile izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

filmi izledim.filmde bir insanın hayatı nasıl 1 saat 24 dakikada dibe batar onu izliyoruz.ben filmi beğendim.bir an bile canım sıkılmadı.ama tek mekan ve tek oyuncu filmi o yüzden bu tarzı sevmeyenler yanaşmasın derim.Tom hardy yide beğendim bu rol yakışmış.
    filmin sonu içinse
    ben doğum falan hikayedir diye düşündüm, kadın sırf yanına gelsin diye bebek hikayesini uydurmuştur ve adam bunu görünce cinnet getirir ve kadını öldürür diye düşünmüştüm ama olmadı.filmin sonunda adam bir gecede tadabileceği bütün duyguları tatmış oldu

filmden güzel bir cümle : Bir kezle hiç arasındaki fark iyiyle kötü arasındaki fark demek.

10/7.5

dostum ne yaptın ya hayalgücün müthiş.. dehşet son yazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

filmi izledim.filmde bir insanın hayatı nasıl 1 saat 24 dakikada dibe batar onu izliyoruz.ben filmi beğendim.bir an bile canım sıkılmadı.ama tek mekan ve tek oyuncu filmi o yüzden bu tarzı sevmeyenler yanaşmasın derim.Tom hardy yide beğendim bu rol yakışmış.
    filmin sonu içinse

10/7.5

dostum ne yaptın ya hayalgücün müthiş.. dehşet son yazdın

hocam adam doğum yüzünden evinden, işinden, karısından, ailesinden oluyor birde doğum olayı sahte olsaydı kafayı sıyırır heralde dedim.öyle olsa kadını öldürse daha sansasyonel bi son olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Beklenen an geldi teşekkürler

ben izledim altyazı iyi.. gönül rahatlığı ile izleyebilirsin.

Teşekkürler izliyorum.
  • Biraz önce bitti film bu Tom Hardy iyiki var. Filmde bir insanın hayatını 90 dk içinde nasıl değişebileceğini görüyoruz Hiç bir dakikasında sıkılmadım gayet güzeldi arşivledim filmi.
  • Yarın izleyeceğim, yorumlar çok iyi.
  • İzledim güzeldi .Hem araba kullanıp hem oynamak Tom hardy tekrar hayran oldum . Sonu biraz tuhaf bitti ama olsun güzel filmdi . Farklı bir şey arayanlar izlesin .

Unutulmazfilmler.com da koymuşlar görüntü ve altyazısı güzel bu arada . Aramakla uğraşmayın .
  • Stüdyoda, bir arabanın içinde, rol arkadaşı olmadan kendi başına konuşup, role girmek kolay olmasa gerek. 90 dk. bir araba, bir adam ile nasıl geçer diyorsunuz ama filmin nasıl bittiğini anlamıyorsunuz bile.

İzlenmezse bir şey kaçırılmaz, ama 'niye izledim ki?' de demezsiniz kesinlikle.
  • Fena değildi sonunda "böyle de bitirme beee" dedim ama yinede iyi idi.
  • herkes izlemeli enteresan bir yapım olmuş.

7.3/10
  • Enteresan Bir Yapım Olmuş Kurgu İyi Ama Daha Düzel Bir Senaryo Çıkabilirdi.Özellikle Sonu Tuhaf Bitti.Zaman Geçirmelik İdeal Bir Film Tom Hardy Yavaştan Basamakları Tırmanmaya Devam Ediyor.10\7
  • Tek mekan filmlerine ilgim olmasına rağmen beni açmadı. Şöyle bir göz attım . Senaryo çok yavan geldi , tamamlamadım. Tom bile kurtaramaz bu senaryoyu.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Senaryo iyiydi hocam, o kadar yavaş değildi diye hatırlıyorum.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    "Yavan" hocam , "yavaş" değil. Yani tatsız tuzsuz bir şey . Uçkur sevdasından muzdarip birinin tlf muhabbeti açmadı beni. Örn . Buried de tlf muhabbeti ama konu güzel. Hele , The Man from Earth gibisini bulamadım henüz. Hüp diye içmiştim.
  • Tek mekan filmlerini pek sevmem bu türde en iyi filmlerden birisi Buried.Çok iyi bir filmdi.
    Sıkıcı gelişiyor olaylar, Tom Hardy olmasa yarıda kapatmıştım.Sonu da kötü bitti bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.