Şimdi Ara

Locke (2014) | Tom Hardy | IMDB 7.3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İğrençti tek kelimeyle ben tom hardy hastasıyım ama 30.dkkada bıraktım arabadan inmedi herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hardy'nin Bronson'dan sonra yine tek kişilik şovu. Filmin butçesini incelemedim ama tek gideri BMW'nin kirası ve Tom Hardy'nin ucretidir herhalde.

Bu filmden bir çok kişi sıkılır. Açıkçası Tom Hardy olmasa bu kadar izlenilir miydi benim için bilemem. Adam oynadığı rolün hakkını çok iyi veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanı biraz düşük. Nasıldı film?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Puanı biraz düşük. Nasıldı film?

Düşük mü? Tek mekan filmine göre normal hatta yüksek bile.
  • Berbattı 1saat 24 geçmedi bi türlü oyunculuk performansına lafım yoktu ama senaryo çok yavan kısacası tatsız tuzsuz bi filmdi izlemezseniz hiç bişey kaybetmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa362 -- 14 Ağustos 2014; 21:43:15 >
  • 2 saatte nasıl değişir bir hayat ..

Yalnız şunlar aklıma takıldı : o yol 90 ile gitmesi garip geldi.Tamam hız yapamaz ama az hızlı olsa .Hem hastaneye yetişecek hem sabaha karşı işe yetişecek idi ? Uçak diyeceğim bir de ama o olmaz idi 1.5 saatlik araba yolu var .Uçak olmayabilir.
  • İyice merak ettim bu filmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom hardy nin önceki filmleri gibi sizi aksiyon beklemiyor beyler. bu film de öyle şeyler beklemeyin . film güzel bana kalırsa . ama ben bu tür filmleri sevmediğim için lzlettirmedi. keyif alamadım.

• realistik değil pek. karısına söylemese, o doğum yerine gitmese herşey iyi olcak işine dönecekti zaten.
  • Farklı bir film arıyorsanız tam size göre. Böyle tek bir ortamda geçmesine rağmen, hiç sıkmayan ve su gibi akıp geçen bir film. 7.5/10 puanım.
  • Yorumlara güvenerek izledim ama vakit kaybından başka bir şey değil.
  • Şu kondomu çift kat takaydında şu filmi izlemeseydik..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.