Şimdi Ara

local setting imi bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sadece Local Settigs klasörüne nasıl ulaşabileceğiniz konusunda bilgi vermek için aşağıdaki resmi hazırladım. Umarım size yardımcı olur..
    Varsa diğer sorunlarınız, buraya ilave ederek yardımcı olmaya çalışırız kardeş.
    Kolay gelsin..

local setting imi bulamıyorum
  • hocam teşekkurler ama ilk mesajımdaki resimde korunan iş.sis. açıktır diye bilirtmiştim.
    yeinede teşekkurler ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

hocam teşekkurler ama ilk mesajımdaki resimde korunan iş.sis. açıktır diye bilirtmiştim.
    yeinede teşekkurler ellerine sağlık

Selam
    Bu iş.sis. nedir açar mısınız?
  • çok özür korunan işletim sistemi dosyaları gizle cümlesini kısaltmaya calısmısım
  • quote:

çok özür korunan işletim sistemi dosyaları gizle cümlesini kısaltmaya calısmısım

Analşıldı kardeş.
    Bu durumda iken de bu klasöre ulaşamıyorsanız, Virüs veya Trogjan gibi lanetler klasöre erişimi engellemiş, silmiş veya isim değiştirmiş olabilir.

Bu durumda size tavsiyem Hiren's Boot CD 15.0 sürümünü indirip bir CD'ye yazdırdıktan sonra, bu CD ile bilgisayarı açın ve içindeki Mini XP veya Linux işletim sistemi le açın. Bu klasörü görmeniz mümkün olacaktır.

Hiren's Boot CD 15.0'ı Google amcadan aratarak indirebilirsiniz.
    Kolay gelsin..
  • teşekkürler mini xp kulanıyorum var zaten ama ben sorunumu cozmek istiyorum.yani 2 adet guncel virus tarattım sonucları burada paylastım.combofix de bişe cıakrmadı.

virus olmadıgı ispatlı gibi ama ben halen virus var diyorum.şimdi merak ettiğim 10 adet virus programı ile test etsem virus yok dese yokmudur gerçekten ?

benmi bi an önce local settings e ulasmam lazım ama malesef ulaşamıyorum işe bak :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NP300E5A yardım Easy Settings ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mini XP'nin içindeki Combofix güncel mi bilmiyorum ama Hiren's Boot CD 15.0 içindeki yeni sayılır ve güncel olduğunu sanıyorum.

Mini XP ile başlatıp içindeki Combofix'i çalıştırın ve taratın kardeş.. Eğer bir şeyler varsa, mutlaka silecektir.
    Kolay gelsin.
  • pardon ama mini xp ile guvenli modda conbofix calıstırmanın bi farkımı var ?
  • quote:

pardon ama mini xp ile guvenli modda conbofix calıstırmanın bi farkımı var ?

Hımmmm
    Evet kardeş çok farkı var.
    Güvenli modda yine kurulu sistem verilerini kullanıyorsunuz. Ama Mini XP CD'den çalıştığı için, hiç bir sistem kaynağı kullanmamaktadır. Bu nedenle bu gibi işlerde çok daha etkendir.

Bir nevi DOS uygulaması yapmış oluyorsunuz ve içindeki Combofix DOS üzerinde çalışacağı için önüne geleni kurşunluyor..

• forumlar sonucunda D de bir virus buldum mrtstub.exe şimdi bunu silmye calısıyorum anlamadım bu bukadar buyuk virusmu hiç bişe bulamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.