LKS2 sisteminde kullanmama yardımcı olacak arkadaşlar???? Bİr firmada lks2 ile ilgili muhasebe işlemlerini yapmam gerekiyor. Sorunum bana 3-4 gün yardımcı olacak, ama çok iyi olmasada iyi olana birisi. varsa yardımlarınızı bekliyorum. sıkı bir çalışma ile muhasebeyi oturtmak isitiyorum. şimdiden thaks
selime_t
Kurulum, yedekleme, devir, terminal oluşturma ( Kullanıcı ekleme kaldırma ) teknik bakımdan her şey + kullanma ile ilgili bir çok şey hakkında istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.
Yardımcı olabilirim, buyrun sorun...
ben de yardımcı olurum süper değil ama iyi biliyorum
Eğer ilk defa lks kullanacaksan baştan söyleyeyim bu öyle şurdan burdan ufak yardımlarla kesinlikle yürüyecek bir iş değil. Herşeyden önce muhasebeyi iyi bilmen gerekiyor ki onu bildiğini düşünerek yazıyorum lks yi iyi bilmen için ya güzelce bir kursa 2-3 ay gideceksin yada çok iyi bilen birinin yanında oturup izleyeceksin ve adımları tek tek soracaksın. Üniversitede bu dersten ilk seferde geçememiştim. Ne lanet dersti yahu
quote:
Orjinalden alıntı: mulkiyeli
Eğer ilk defa lks kullanacaksan baştan söyleyeyim bu öyle şurdan burdan ufak yardımlarla kesinlikle yürüyecek bir iş değil. Herşeyden önce muhasebeyi iyi bilmen gerekiyor ki onu bildiğini düşünerek yazıyorum lks yi iyi bilmen için ya güzelce bir kursa 2-3 ay gideceksin yada çok iyi bilen birinin yanında oturup izleyeceksin ve adımları tek tek soracaksın. Üniversitede bu dersten ilk seferde geçememiştim. Ne lanet dersti yahu
Size katılmak istedim ama bu program her ne kadar zor gözüksede çok basit. Lks2 için 4 saat eğitim almıştım yanlış hatırlamıyorsam ( Yarısıdan çoğu kullanımı ile ilgili )... Aynı zamanda fonksiyonel ve verileri derlemek ve değişik türde veriler almak mümkün...