Şimdi Ara

Lizbon Teknik Üniversitesi Denklik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf Makina Mühendisliği öğrencisiyim ve yüksek lisansımı Lizbon Teknik Üniversitesinde Uçak Mühendisliği bölümünde yapmak istiyorum fakat denklik olup olmadığını bilmiyorum. 3 haftadır YÖK'e mail-telefon-fax-dilekçe ile ulaşmaya çalışıp cevap almak için elimden geleni yapıyorum fakat hiçbir net cevap alamadım.

Bilgisi olan var mı ? Bu üniversite'nin diploması Türkiye'de geçerli mi denklik için ? ÇOK ACİL .

• Buraya göre Universidade de Lisboa için denklik var görünüyor, teknik fakülte bağlı mı bu üniversiteye yoksa ayrı bir üniversitemi ?
  • yüksek lisansta denkliği napacaksın arkadaş. önemli olan lisanstaki denklik. git sen orda yükseğini yap gel buraya özelde paşalar gibi çalış. özelde kimse denklik sormaz sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Buraya göre Universidade de Lisboa için denklik var görünüyor, teknik fakülte bağlı mı bu üniversiteye yoksa ayrı bir üniversitemi ?

valla bildiğim kadarı ile tamamen farklı bir üniversite. istanbul üniversitesi ile istanbul teknik üniversitesi.

http://www.ul.pt/portal/page?_pageid=173,1&_dad=portal&_schema=PORTAL

http://www.ist.utl.pt/

yukardaki verdim linkleri. zaten enim kafamı karıştıran da oydu aslında ama farklı üniler. yani bağ yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mar_ginal

yüksek lisansta denkliği napacaksın arkadaş. önemli olan lisanstaki denklik. git sen orda yükseğini yap gel buraya özelde paşalar gibi çalış. özelde kimse denklik sormaz sana

aslında en büyük endişem de o aslında. yani ordan alp diplomayı buraya geldiğimde özel firmalar şirketler denklik falan isterler mi ? yani en basitinden pegasusa veya THY'ye başvurdum. sorarlar mı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

quote:

Orijinalden alıntı: mar_ginal

yüksek lisansta denkliği napacaksın arkadaş. önemli olan lisanstaki denklik. git sen orda yükseğini yap gel buraya özelde paşalar gibi çalış. özelde kimse denklik sormaz sana

aslında en büyük endişem de o aslında. yani ordan alp diplomayı buraya geldiğimde özel firmalar şirketler denklik falan isterler mi ? yani en basitinden pegasusa veya THY'ye başvurdum. sorarlar mı .

denklik olayı sadece devlet kurumlarında sıkıntı yaratır ki zaten senin lisans burda olduğu için sıkıntı yok.sen sıkıntıyı bir tek araştırma görevlisi olacaksan yaşarsın bunun dışında hiçbir yerde hiçbir sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.