Şimdi Ara

Liverpool aklını çeldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senegal Milli Takımı'nın Angola ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının golünü kaydeden Sow'u Liverpool'un istediği ileri sürüldü.

İddialar sonrası Liberation Gazetesi’ne kısa bir açıklama yapan yıldız oyuncu, kendisine gelen bir transfer teklifi olmadığını belirtirken, “Ancak bazı konuşmalar var. Ben, Fenerbahçe’de çok mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak bir gün Premier Lig’de oynamak istediğimi de herkes biliyor. Liverpool’dan resmi bir teklif gelir, Fenerbahçe de bunu onaylarsa, İngiltere’de oynamaktan mutluluk duyarım” sözlerini sarfetti. Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman’dan izin alan Senegalli golcü, milli maçın ardından Fransa’ya geçerek, eşi ve bir süre önce doğan minik kızıyla hasret giderdi. Moussa Sow’un, bugün İstanbul’a dönerek, akşam saatlerinde Samandıra’da yapılacak olan antrenmana katılması bekleniyor.

Liverpool aklını çeldi

• carrol a 40 milyon € verdiklerine göre sow da o kadar eder heralde hayrını görsünler
  • geçmiş olsun bi golcümüzü daha kaybettik
  • 60 milyon € versinler alsınlar. Veya Suarez+20 milyon €.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

carrol a 40 milyon € verdiklerine göre sow da o kadar eder heralde hayrını görsünler

O enayiliği bir daha yapmazlar. Zaten verecek paraları da kalmadı. Torres'ten gelen paralarla Carrol alınmıştı.
  • Sene sonunda şampiyon olamazsak gidip kendini kurtarsın diyeceğim ama Liverpool'un durumu bizden de kötü.
  • 40'tan aşağısı kurtarmaz.
  • sow un hatun nie ist.a gelmiyor?
  • Torres'i sattığında; Carrol'a 40 veren, Suarez'i sattığında; Sow'a 60 verir.
  • Sow 50 eder Gerrard var ona çok gol attırır da Liverpool verir mi para?
  • Sow giderse halimiz duman yalnız,ister 40 ister 140 versinler.Çoğu maçta Sow kurtarıyo bizi..
    Gol atmadığı maçlarda bile oyuna etkisi inanılmaz oluyor olumlu yönde.
  • iyi bir fiyat teklif edilirse transfer olmalı
  • 30 verirlerse Aziz Yıldırım bizzat bırakır İngiltere'ye bence de olması gereken bu'dur.25'in altına satılmamalı tabiki de.
  • gitmesin sow ya
  • 60m euro basabiliyorlarsa alsınlar. 40 a çekmeye çalışırlar. 55m euro gibi fiyat ideal.
  • 30'a biraksinlar ben raziyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

30'a biraksinlar ben raziyim

30dan fazla eder kardeş. Adam kendini Türkiyede tam kanıtlayamadı Hazard gol kralı yaptı Lilleda düşünsene liverpoola gittiğini suarez-sow arkalarında gerrard.? Bide orası premier league. Sow için büyük fırsat olur şahsen sow orada patlama yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

40'tan aşağısı kurtarmaz.

diyosun?

en son gol kralı suarez için yönetim kalacak demişken ve birde yanına Daniel Sturridge gibi bir gol makinası gelmişken + olarak yeni gelen 21 yaşındaki genç Borini yeteneği varken sow diye uydurmak ve bahsetmek komik

kaldıki Liverpoolun sow a ihtiyacı yok . tek ihtiyacımız kaliteli defansif bir solbek ve kanat adamı.

• Gitmesi Sow için çok iyi, Fener için çok kötü olur. Ben bir taraftar olarak isterlerse 30M versinler, yine gitmemesi taraftarıyım. Ha yerine getireceksen Ibrahimovic'i göndersinler o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: Something

40'tan aşağısı kurtarmaz.

diyosun?

en son gol kralı suarez için yönetim kalacak demişken ve birde yanına Daniel Sturridge gibi bir gol makinası gelmişken + olarak yeni gelen 21 yaşındaki genç Borini yeteneği varken sow diye uydurmak ve bahsetmek komik

kaldıki Liverpoolun sow a ihtiyacı yok . tek ihtiyacımız kaliteli defansif bir solbek ve kanat adamı.

Valla onu Carroll'a 40m vermeden önce düşünecektiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.