Bildirim
Little Caesars Pizza Nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Baya güzeldir ben hep alıyorum özelliklede Akdeniz'i öneririm -
karışık güzeldir.tek başına yiyosan doyarsın kesinlikle.forumda incelemesi yapılmıştı -
aynen bende tavsiye ederim. şuana kadar pizzacılar arasında en iyisi diyebilirim. ama LittleChears'ın pizzası diger pizzalara göre ufaktır.
sipariş verecegin büyük boy pizzayi 2 kişi yiyecekse eğer doyarsınız. 3 kişi iseniz aç kalırsınız.
orta boy pizzası ise tek kişiliktir
Bu arada eğer et ürünlerinden bıktıysan (salam-sucuk-sosis gibi pizzalardan) bende Akdeniz pizzayı tavsiye ederim -
arkadaşlar kampanyadan nasıl yararlanıyoruz?birde gidip restoranda yiyebilirmiyim yine kampanyalı fiyatdan ? -
Ben hep dominos aliyorum.Bu nasil acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
arkadaşlar kampanyadan nasıl yararlanıyoruz?birde gidip restoranda yiyebilirmiyim yine kampanyalı fiyatdan ?
sfr7 yazıp 2222 ye yolluyosun restorandada geçerli olur büyük ihtimalle ama sen yine de bak bi gnctrkcll sitesinden. -
saolun beyler o zaman bir akdeniz bir karışık söyleyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlldmr -- 1 Mart 2012; 13:46:37 > -
Karışık denedim fena değildi ama bizim okulun karşısındaki Mevlüt Abinin yerini tutamaz Küçük Sezar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X