Şimdi Ara

Gencturkcell-Dominos Büyük Boy Pizza 14,99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
16.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/dominos-pizza

Kampanyadan yararlanmak için DOMINOS yazıp 2278’e gönderebilir gelen şifrenle pizzanı kapabilirsin.

Kampanya dominos.com.tr, yemeksepeti.com ve 444 33 22’den üzerinden verilecek Büyük Boy Cazip Pizza siparişlerinde geçerlidir.

Kampanyadan gnçtrkcll kulübüne üye olan bireysel Turkcell müşterileri yararlanabilir. Kampanya şartlarını değiştirme hakkı Turkcell İletişim AŞ.’de saklıdır.

Kampanya, Domino’s menüsünde yer alan Klasik Hamur Büyük Boy Cazip Pizzalar için geçerli olup, yalnızca gnctrkcll kullanıcılarına özeldir. Ekonomik menüler ve diğer promosyonlarla birleştirilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 1 Nisan 2014; 11:52:57 >

• Ufaltipta yolluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Ufaltipta yolluyorlar.

tahmin etmiştim, bir kere vodafone nun kampanyasından yararlanıp sipariş vermiştim resmen yavan pizza gönderdi adamlar.

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Ufaltipta yolluyorlar.

tahmin etmiştim, bir kere vodafone nun kampanyasından yararlanıp sipariş vermiştim resmen yavan pizza gönderdi adamlar.

Yinede bir deneyin derim. Ben gencturkcell pizza kampanyalari icin genel konustum. Belki dominos oyle olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar: mavisis-dh, drgripin, calyante, archefo, kimyacell, fırsatkampanya, Zeir, GandZ, demirz, paradoks01, cloves, 27fatih, htepeli , etlik, sivastanbul, bigfisherman, Tahir26, 1984, ercana81, hukukadami, emreaktop, kyturan1, bado6100, Rebelyus, baltacifatih, Revenge®, MSefa23, yigovic, Jeak, 42_JeoGenc_42, hukukadami, soldierkan, GandZ, serk1984, baybars_, mete_bey, xxxx06....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceden caesars ile kampanyası vardı. Dominos daha kaliteli yapıyordur aksama siparis verebilirim. caesars'ın pizzaları çok kuru ve küçük idi.
  • İki gün önce akşam ne yesem diye düşünürken Gençturkcell'den bu kampanyanın mesajı geldi, hemen verdim bi sipariş. Boyutu ufaltma falan yoktu, rahatlıkla 2 kişinin doyacağı boyutta bir pizza geldi. Bir şifreyle bir pizza söylenebiliyor galiba sadece.

Sosyal pizza sipariş ettim. Gayet de güzeldi. Tırt bir kampanya değil, 15 liraya 2 kişi pizzaya doyuyorsunuz.
  • yemeksepetinden 4 kişilik 2 büyük pizza söylediğimde genelde 30 lira ödüyorum.. 32 ise kolada yolluyorlar.. tek pizza 15e geliyor.. ben bir sıcaklık göremedim ..
    bir tek 2 kişiyiz 2 büyüğü nasıl yiyeceğiz derseniz sıcak olur.. (orta pizzalarda da benzer kampanya oluyor, eğer 2 orta 15 ise bu direk çöp )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

yemeksepetinden 4 kişilik 2 büyük pizza söylediğimde genelde 30 lira ödüyorum.. 32 ise kolada yolluyorlar.. tek pizza 15e geliyor.. ben bir sıcaklık göremedim ..
    bir tek 2 kişiyiz 2 büyüğü nasıl yiyeceğiz derseniz sıcak olur.. (orta pizzalarda da benzer kampanya oluyor, eğer 2 orta 15 ise bu direk çöp )

O nasil.oluyor dostum biz 2 aileiz 1 er biyuk pizza yeter yemeksepetinden soylesek 30 tl mi oluyor kargo tasima bedeli dahil?

Yardim etsen

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

yemeksepetinden 4 kişilik 2 büyük pizza söylediğimde genelde 30 lira ödüyorum.. 32 ise kolada yolluyorlar.. tek pizza 15e geliyor.. ben bir sıcaklık göremedim ..

O nasil.oluyor dostum biz 2 aileiz 1 er biyuk pizza yeter yemeksepetinden soylesek 30 tl mi oluyor kargo tasima bedeli dahil?

Yardim etsen

Taşıma bedeli falan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam 30 liraya nasıl yiyorsunuz ? zaten yemeksepetinde 35 lira büyük boy üstüne birde 5 lira alıyor ikinci pizza için.

ben şu sıralar fastpay sayesinde 10-11 liraya orta boy alabiliyorum ancak varsa bir yöntemi bizle paylaşın bizde yapalım :)

• Tesekkur ederim yemeksepetinden clasic buyuk boy 2 adet 24.90 krs siparis gectim umarim getirirler.

• yanına bir sos ekleyip fastpay kullanarak 10 tl ye getirebilirsiniz
    21 Yıllık DH'li
  • Almayin az once geldi yemeksepetinden 24.90 krs ip ince yufka ekmek gibi

• Gelen pizza eger pizza ise

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Gelen pizza eger pizza ise

bu pizza böyle zaten bomboş zaten ,yanlış onlarda değil sen hata yapmışsın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.