Bildirim
Liseye giden kız sigara mı içer lan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dragão
15-16 yaşındaki kızla nasıl sigara içer lan? Görüyorum melek gibi kızlar alıyorlar eline tüttüre tüttüre içiyorlar. Tek dertleri hava atmak, ortamlara girmek. Bişeyden anladıkları yokki. İleride ne zarar alacaklarından haberleri yok. Lanet olsun.
Bende görüyorum ara sıra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17 yaşında sigara içen kızın sevgilisi 20 yaşındadır. tespitler sağlam beyler. -
Sigara da içer.
pall mall turuncu içerler
Ben sigaraya 10 yasimda basladim 15 te biraktim.
Bugün sigara içer. -
Erkekler içmiyo la sanki.
Hem melek gibi kızlar sigara içemez diye bir kural mı var?
Ayrıca sigaraya başlamaların %90ı özentiliktendir zaten kızlara özgü bir şey değil bu.
Ben de içiyom, neden başladım bilmiyom, hatırlamıyom ama hoşuma gidiyo sigara içmek. -
Yaşları büyüyo abisi, öyle deme. -
ben ilkokul 8. sınıfta görmüştüm öyleleri bahçede içiyorlardı(erkekler bile içmezken) -
serverda hata mı var alıntı yapamıyorum mesajları -
Türk kızları işte ya bırak içsinlerde ölsünler hepsi gebersin. Hava atmaktan başka birşey değil -
Kız erkek fark etmez,sigara başlayanların hepsi özentilik,arkadaş çevresi,farklıyım ayakları vs. sebeplerden başlıyor. -
@MilosKrasic +1 -
Tamamen birilerine özendiklerinden. -
icen icer icmeyen icmez aslinda karisamam ama sigara oksurukleri sogutuyor insani. kisisel gorusumdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X