Şimdi Ara

Lisenin son üç yılını yurtdışında okuyan vatandaşlara istediği üniversiteye sınavsız girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelmiş ansızın yökden, artık son üç yılını dışarıda okuyan türk vatandaşlarına burada istediği üniversiteye sınavsız giriş imkanı verilecek mis. Tabi siz kendi vergi veren halkını silk. Olan herzaman bize olsun. Biz g.tümüzü yırtalim orta seviye bir yere bile girebilmek için. Adam karpuzunu büyüte büyüte gelsin boğaziçi ne konsun. Bu yasa acaba kimler için çıktı. Onu da aşırı mesaj ediyorum ya. Güya ilk yabancılar içindi. Sonra nasıl olmuşsa yök bir gecede bunu eklemiş. Allah allah. Vahiy mi geldi adamlara gece gece artık.
    Not: haberi az önce radyodan dinledim. Sitelere verdiler mi bir bilgim yok. Kaynak sormayın ondan dolayi

• gören duyan zannedecek, dünyanın en kolay eğitim şartları türkiyede. ulan..

ekleme: haber doğruymuş
    http://www.memurlar.net/haber/204505
    altta video da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 6 Eylül 2011; 8:03:07 >
  • Ayıptır, yazıktır ya, rezillik, kepazelik bu, acaip sinir oldum...
  • penisi yedik bune boyle
  • Bulgaristan gocmenlerine yarar bu olay. Nasilsa cift vatandaslik var.
  • Benim ufak kardeş yaşadı ÖSS derdi yok bugünden itibaren ooh, ben neler çektim
  • Lanet olsun lan biz g.tümüzü yırtalım adam gelsin konsun beleşe vay anasını...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer ülkelerin eğitim düzeylerinin bizim ülkemizden yüksek olduğunu bir nevi kabul etmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay azına tukureyım aklıma dırek almancı apacıler geldı.

ulan ben gece 3lere kadar ders calısırdım lıse son sınıfta, babam ılkokul 4.sınıftan lıse son sınıfa kadar hep dershaneye gonderdı benı, ıt gıbı ders calıstım 90da 87net yaptım kendı alanımda ve full e yakın net yapmama ragmen hala hedefledıgım unıversıteyı kazanamadım, bı dusuk sevıye olan unıversıteye gırdım. sımdı elalemın gerızekalı cocugu gelıp benım onca cabamı hıce sayıp en ıyı unıversıtelere banko yerlesecekse lanet olsun boyle sısteme.

• Cemaat iyi calisiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHilal

Cemaat iyi calisiyo.

su konuyu barı sıyası dusuncelerınıze alet etmeye calısıp kapattırmayın lutfen
  • gencleri durtmeye calismislar.

bu her zaman vardi zaten. sadece vatandas ibaresi eklenmis habere .bnel.k olsun diye. ne alakaysa. ganali elemanda gelip bogaz icinde sinavsiz okuyabilir.

merak etmeyin bir amerikan veya avrupali gelmez ulkeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

gencleri durtmeye calismislar.

bu her zaman vardi zaten. sadece vatandas ibaresi eklenmis habere .bnel.k olsun diye. ne alakaysa. ganali elemanda gelip bogaz icinde sinavsiz okuyabilir.

iyi de arkadaşım bizim derdimiz şu,

sen türksün, zenginsin, amerikada okuyosun. sonra türkiyeye gelip sınava bile girmeden en iyi üni.de okuyosun ve ülkene dönüyosun
    dar gelirli bi türk binbir zorlukla okuyo, sonra hayallerinin yerine puanının verdiği yola göre bi üni.ye gidiyo ve okuyo.

türkiye, öğrencilere ağaç veriyo, meyvesini yurt dışındakilere yediriyor
  • quote:

gencleri durtmeye calismislar.

turk vatandasları dıyo haberde, yanı sızın soyledıgınıze gore daha onceden de bızım almancıların cocukları dırek gelıp odtu ye yerlesebılıyolarmıydı?
  • bak simdi nasil anlatiyim. senin dedigin simdi anormal bir durum olur. amerikada, kanadada, avrupada iyi egitim almis birisinin turkiyeye gelmesi komik bir durum olur simdi sana acmakta istemiyorum durumu zamani gelince anliyacaksin zaten.

ama eger olay suysa sen zengin dedin. simdi turkiyedeki universitelerin geliri yok. buna bagli olarak verdigi egitimin kalitesi dusuyor. eger atiyorum 250 kisilik universiteye 50 kisilik bir bunun gibi parali kontejyan ayirirsa 250 kisi normal egitim alirkenki halinin ustunde bir egitim seviyesi olur(normal sartlar altinda)
  • beyler rahat olun sendika baskani olamaz dedi boyle bir sey 2 sene oncede yaptılar boyle tepkiler gelince kaldirdilar yalnız boyle birsey olursa avrupa insan haklarına basvurup yuklu tazminat alırım herkes boyle yapar :)
  • quote:

bak simdi nasil anlatiyim. senin dedigin simdi anormal bir durum olur. amerikada, kanadada, avrupada iyi egitim almis birisinin turkiyeye gelmesi komik bir durum olur simdi sana acmakta istemiyorum durumu zamani gelince anliyacaksin zaten.

ama eger olay suysa sen zengin dedin. simdi turkiyedeki universitelerin geliri yok. buna bagli olarak verdigi egitimin kalitesi dusuyor. eger atiyorum 250 kisilik universiteye 50 kisilik bir bunun gibi parali kontejyan ayirirsa 250 kisi normal egitim alirkenki halinin ustunde bir egitim seviyesi olur(normal sartlar altinda)

paralı kontenjan? haberde boyle bısey yazıyoduda benmı kacırdım?
  • ADALETSİZLİĞİN BU KADARI.BİZ O KADAR ÇALIŞALIM ÇALIŞALIM ADAMLAR GELSİN HOOP YERLEŞSİN Bİ ÜNİVERSİTEYE NE SINAV NE BİŞEY BU NE LAN BÖYLE SOKARIM BÖYLE SİSTEME
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

bak simdi nasil anlatiyim. senin dedigin simdi anormal bir durum olur. amerikada, kanadada, avrupada iyi egitim almis birisinin turkiyeye gelmesi komik bir durum olur simdi sana acmakta istemiyorum durumu zamani gelince anliyacaksin zaten.

paralı kontenjan? haberde boyle bısey yazıyoduda benmı kacırdım?

konuscagina o zaman git ders calis.

tr de universiteye girmek icin turk olmana gerek yok. 3 senede disarda vatandas olarak okumana gerek yok. yurtdisindan gelirsin girersin.

• Adaletin var mı dünya Parası olan kral
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.