Şimdi Ara

Liseliler yattı forum durgunlaştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağlum yarın okulları var banyolarını yapıp sütlerını içtiler ve erkenden yattılar. Forum yine sessiz sakin hadi bir çılgınlık edip alıntılarla COMOLOKKO yazalım ?

• Ben burdayım problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liseli uyumaz

• Bunu liseli yazsa yerden yere vurursunuz.Forumun seviyesini düşüren sadece bazı liseliler değil aynı zamanda senin gibiler.
  • Cemal Okka yazsak olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j3srn

http://inci swf.com/azer.swf

Yeter artık git yat

Sen yat kaç yaşındasın bilmiyorumda zeka yaşın eksilerde sayın gereksiz üye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FYL

quote:

Yeter artık git yat

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mağlum yarın okulları var banyolarını yapıp sütlerını içtiler ve erkenden yattılar. Forum yine sessiz sakin hadi bir çılgınlık edip alıntılarla COMOLOKKO yazalım ?

Gereksiz Bir konu değilmi sencede ne gerek var comolokko ya

(Liselilere laf atmış olmayayım Forum düzenini bozmayan her kişi Görüşe açıktır )
  • Abi amaç liselileri küçük düşürmek değil makara , eğlence oluyo . Biz liseliyken haddimizi biliyoduk beraber eğlenmeye çalışıyoduk

• quote:

quote:

quote:

Yeter artık git yat

Fakirlerle muhattap olmuyorum pentium 4 ile forumu açtığına şükür et benimle laf dalaşına girme liseli.

Rahat ol fakir değilim.P4'de kullanmıyorum benim için yeri ayrıdır efsanedir.Masaüstü ilk gözağrı pc'mde kullanırım.Babandan aldığın parayla da bana artislik yapma.Asosyal adamsın gömerim o pcnin başına seni.

• of bu sabah pazartesi trafiği olacak.. benimde işim gereği sabah 6 da kalkıp 9'da şişli adliyesinde olmam gerek. işin komiği ünvde benim de bu gün almancadan dersim var ama gitmesem mi diye düşünüp duruyorum..

neyse şimdi nat. geo'da "uçak kazası raporu" belgeseli var, onu izleyerek bari biraz uyumaya çalışayım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeter artık git yat

Fakirlerle muhattap olmuyorum pentium 4 ile forumu açtığına şükür et benimle laf dalaşına girme liseli.

Rahat ol fakir değilim.P4'de kullanmıyorum benim için yeri ayrıdır efsanedir.Masaüstü ilk gözağrı pc'mde kullanırım.Babandan aldığın parayla da bana artislik yapma.Asosyal adamsın gömerim o pcnin başına seni.

Kendımı bildim bileli çalışıyorum ben baba parası yemek nasip olmadı ben çocukken iş kazasında vefat etti sağol yani dil uzatmadık bıyer bırakmıyosunuz kendin gibi çocuk sanıyorsun herkezi dalgasına forumda bir kaç saat takılalım dedik yıne sıçtınız keyfimin içine.Hata bende 14 15 yaşında adamlarla muhattap oluyorum onların seviyesine inip şakalaşmaya çalışıyorum.

Dediklerini yaşayan bir insan bu kadar saçma konuşmalar yapamaz.Eğer doğruysa kendini toplamalısın herkese saygım var benim.Özür dilerim sonuçta bilemem babanın sağ olup olmadığını.

• yeminle bunu düşünüyordum lan
  • Şuraya bak ya millet birbirini yemek için neden arıyor resmen.Ne biçim bi ülke oldu burası anlamıyorumki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Eylül 2012; 2:54:51 >
  • Bende liseliyim ama uyumadım. Uyumayıda düşünmüyorum birazdan hazırlanıp okula gitcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Bende liseliyim ama uyumadım. Uyumayıda düşünmüyorum birazdan hazırlanıp okula gitcem.

Birazdan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GnLTy.

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Bende liseliyim ama uyumadım. Uyumayıda düşünmüyorum birazdan hazırlanıp okula gitcem.

Birazdan ?

Yani yaklaşık 4 saat sonra. :D
  • Konuya girdim moralim bozuldu.
  • Bu saate Liseli kalmaz mışıl mışıl uyuyodurlar
  • Artık liseli demek bile acayip geliyor. 98liler bile liseli oldu sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.