Şimdi Ara

LİSELİ KARDEŞLERİM Bİ BAKIN (Not: ÜNİLİ ABİNİZDEN UZUCU Bİ HABER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR LISE SON OLUPTA RAPOR ALIPTA O RAPORU KULLANACAĞINI DUSUNDUYSEN DEVLETIN SICAK KOLLARINDA HAYALIN SON BULDU BAKINIZ;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20234699.asp

MOBİLSEN BURADA;

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, üniversiteye giriş sınavı yaklaşırken lise son sınıf öğrencilerine veli onayıyla verilen 25 günlük izin uygulamasını kaldırdı.

20 günü özürsüz ve veli izniyle 25 gün özürlü olmak üzere toplam 45 gün devamsızlık yapabilen son sınıf lise öğrencileri şimdi sadece 20 gün devamsızlık yapabilecekler.

Eğitimi aksatan uygulama

Dinçer, Milli Eğitim Eski Bakanı Hüseyin Çelik döneminde uygulanmaya başlanan ve Eski Bakan Nimet Çubukçu’nun da devam ettirdiği izin uygulamasına son verdi. Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, kararın gerekçesini, “Yönetmelik neyi gerektiriyorsa artık o şekilde bir uygulama yapacağız. Eğitimi aksatan uygulamalar kural haline getirilemez. İstisnai durumlar dışında artık öğrencilere fazladan izin verilmeyecek” dediler.

Önceki yıllarda sınavlardan önce yayınlanan genelgelerde, 25 günlük ek iznin öğrencilere moral vereceğine dikkat çekiliyordu.

• nasıl çalışacakmış bu çocuklar ? dershaneler daha çok yiyecek bu sayede
  • Bırak abi okuyupta ne yapacaklar.Dindar olsunlar yeter.
  • lys için daha önemliydi bu rapor işi napıcaz bilmiyorum 14 gün devamsızlık hakkım var daha ama
  • 25 gün verirler diye 10gün kullandım.Yandık.
  • Kardeşim liseli ise acınızı paylaşıyorum.Ne acı bı haber varya kımı oğrencı ıcın; adamın tüm planı son ay rapor alıp evde çalışırımdır adamın planını suya dusurttuler ayıptır ya ama ne beklıyonkı adam dindar nesıl ıstıyor sikelı sınav yapıyor iyide şike şike nereye kadar
  • 2 ay gitmemiştim rapor almadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama 1dk ya heyet alabiliriz
  • bu bakanlar bu kuralları kapasitesi düşük öğrencilere göre düzenliyor her öğrencininde öyle olmasını bekliyorlar.O zamanda yapılan dersten ne hıyar bekliyorlar ki?Sanki liselerde herkes işini süper yapıyor süper ders işliyorlar filan o 25 günde okulda..Bırakın salın gitsinler evlerinde çalışsınlar te allahım.Ders eksiği varsa da kendileri göremezler mi sanıyorlar açıköğretimciler nasıl yapıyor o zaman? Bende öğrenciiym lise 3 benim şimdiki aklım olsa açıköğretimden girerdim.zaten okulda hiçbir hocanın yararını görmedim neredeyse.Açıköğretim de okusaydım çok daha başarılı olurdum anasını satıyım.Ama onla girince de 50 puan düşüyor allahın cezası yönetmelikler.

Önce şu sistemi düzeltin,liselerde boş zaman kayıp olayını kapatın.Kimse düşünmüyor ama çok boş ders filan oluyor ya.Ayrıca lise 3 üm hala edebiyat görüyorum ben,edebiyat benim neyime lan?Sayısalcıyım ben oturup adam gibi sayısal görmek istiyorum yok edebiyat,yok tarih ulan 9 senedir aynı terane.Hadi felsefe neyse güzel bi ders ama edebiyat nedir be abi sayılsacılara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Mart 2012; 8:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

ama 1dk ya heyet alabiliriz

alırsın ama adama sorarlar raporu arap faiktenmı alıyordun dıye
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 2 Mayıs 2013; 8:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

ama 1dk ya heyet alabiliriz

alırsın ama adama sorarlar raporu arap faiktenmı alıyordun dıye

şuan 20 günlük heyet rapora sahibim kimsede sormadı
  • Dostum ben zaten sızın yanınızdayım dileklerim sizin iyliğiniz için inş. sormazlar yoksa yandı gülüm keten helva
  • allah belalarını versin o kararı alanların
  • yuh ne kadar aci bir haber. ben rapor rapor diye debelenirken bu karar çıkmışti ayni gün cagirdim bizimkileri bi imza oh 2 ay ense :))
    üzüldüm suanda lisedekilere yikici bi haber
  • Sorun yok, heyetle halledilir
  • 10 gun devamsizlik girdi. Niye turkiyede herkes herseyi zorlastirmaya calisiyo anlamiyorumki
  • umut dunyası sızınkısı kardeşler
  • Aileden izin almaya gerek yok normal rapor hakkını kullanamaz mıyız 25 günlük gidip doktordan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Aileden izin almaya gerek yok normal rapor hakkını kullanamaz mıyız 25 günlük gidip doktordan ?

Aynı şeyi yazmak için geldim. Önceden okula dilekçe verip raporlu sayılıyorduk. Şimdi eskisi gibi hastaneden rapor alıp gelmemezlik yapamazmıyız yani?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.